Cold Posted March 23, 2002 Report Posted March 23, 2002 Sta mislite o ovom,po meni odlicnom,black/death metal bendu? po meni je najjaca stvar The Art Of Immolation a album The Grand Grimoire Quote
The Reaper Posted March 24, 2002 Report Posted March 24, 2002 imam bloody blasphemy, i ajd, recimo da je ok bend... Quote
atomant Posted March 24, 2002 Report Posted March 24, 2002 Ja imam: 1127. Lord Belial- Enter the moonlight gate 1128. Lord Belial- Kiss the goat 1129. Lord Belial- Unholy crusade I moje su ipresije slicne...dakle nije lose...nije lose Quote
Baphomet Posted March 24, 2002 Report Posted March 24, 2002 Ja imam: 1127. Lord Belial- Enter the moonlight gate 1128. Lord Belial- Kiss the goat 1129. Lord Belial- Unholy crusade I moje su ipresije slicne...dakle nije lose...nije lose ...ne bih da te prekidam...ali da slucajno nisi pogresio topic :?: Quote
atomant Posted March 24, 2002 Report Posted March 24, 2002 Vidi stvarno :roll: prebaci gde mu je mesto...a za God imam sve hvale Quote
Baphomet Posted March 24, 2002 Report Posted March 24, 2002 sta je sa tobom danas ?...hoces li se vec jednom uozbiljiti...pa nisam znao da se mogu premestati poruke sa teme na temu vec samo celi topici sa foruma na forum...ili sam ja nesto propustio ? napisi to sto si napisao pod "lord belial" topic ponovo a ja cu ove zadnje replike da brisem... Quote
[Nocturno] Posted March 25, 2002 Report Posted March 25, 2002 God Dethroned wauuuuu Ljudi razbijaju, odavno nisam cuo neki bend koji ima tako sirove pesme... npr. Art Of Immolation sa The Grand Grimoire *ebe kevu!!! Trazim njihove albume ima li ko? Quote
Baja Car Posted March 25, 2002 Report Posted March 25, 2002 Hehehehe......... znas da imam original Ravenous (koji je usput na granici ocaja). Nije da se hvalima ali. The Grand Grimoire je odlican album ali je Bloody Blasphemy zakon. GOD DETHRONED su death metal, pa bih voleo da pitam sta on trazi na black forum-u? Quote
atomant Posted March 26, 2002 Report Posted March 26, 2002 Kanibal uze mi rec iz usta...dakle ovo bi trebalo kod mene biti. Sta mi je??Ne znam ni ja...hronicno sam neispavan...Ja se izvinjavam stvarno...dakle imas mogucnost samo odredjeni post da posaljes na odredjenu temu (ceprkaj pa ces naci)...dakle ovo slobodno prebaci kod mene Quote
The Reaper Posted March 31, 2002 Report Posted March 31, 2002 u jebote, kako je bloody blasphemy dobar album... Quote
[Nocturno] Posted April 3, 2002 Report Posted April 3, 2002 Ljudi *ebite se.... ajde vi lepo to nama obicnim smrtnicima malo prosledite... ja imam samo par pesama sa Grand grimoire i poludeh vise slusajuci ih... Quote
gollum junior Posted April 21, 2002 Report Posted April 21, 2002 God Dethroned su fantazija. The Grand Grimoire je klanica, a ni Ravenous nije toliko lo Quote
atomant Posted April 21, 2002 Report Posted April 21, 2002 HA uspeo sam da nabavim sve ali bukvalno sve od njih...kako sam srecan Ne jebu kevu koliko su dobri Quote
scissors Posted August 23, 2002 Report Posted August 23, 2002 evo dizem temu na vrh... uzivaj noctuse Quote
Cold Posted August 23, 2002 Author Report Posted August 23, 2002 Otkud se ova tema sad izvadi... ,otvorio sam je prije pola godine :roll: \"]Ljudi *ebite se.... ajde vi lepo to nama obicnim smrtnicima malo prosledite... ja imam samo par pesama sa Grand grimoire i poludeh vise slusajuci ih... Ja imam sa svakog po nekoliko pjesama(znaci nemam nijedan citav ) ,i 'Grand...' mi se cini kao najbolji Quote
Empty Posted August 23, 2002 Report Posted August 23, 2002 odlican bend The art of immolation 'ebe kevu Quote
Tormentor Posted February 7, 2003 Report Posted February 7, 2003 Sve albume sam preslusao,dva imam a "The Christhunt" je najbolji. Quote
Slaughterer Posted February 7, 2003 Report Posted February 7, 2003 Ja sam danas kod skc-a kupio original kasetu Bloody Blasphemy...i album razbija, nisam slusao nista vise od njih ali ovaj album je stvarno fenomenalan. Nisam ga nesto puno slusao posto sam ga danas tek kupio ali pesme "Serpent King" i "The Erecution Protocol" jebu kevu! Cover je takodje do jaja Mrak su Quote
[Nocturno] Posted February 7, 2003 Report Posted February 7, 2003 Sve albume sam preslusao,dva imam a "The Christhunt" je najbolji. taj album je super... posebno mi se svidja omot nadam se u skorijoj buducnosti nekoj kinti tako da mogu da nabavim Christhunt i Grand Grimoire original... kakvi li su im bookleti bas me interesuje... inace kontaktirao sam ih i snimili su nov album koji sada treba da izadje... 1 pesma se moze skinuti sa njihovog oficijelnog sajta... na mene i nije bas ostavila neki utisak... Quote
Slaughterer Posted February 10, 2003 Report Posted February 10, 2003 "Soul Capture 1562" "I dare you God to challenge me. On These wild and stormy seas. I challenge you to sink this ship. But your powers weak and i will win." :roll: Najbolja pesma na celom albumu! Quote
scissors Posted February 11, 2003 Report Posted February 11, 2003 čuh "The Grand Grimoire" thnx to nocturno i dobar je album, teški su, ali i melodični... vokal je mogao biti malo bolji, ali ne zamjeram puno na starog... atmosfera je super... slušao sam jednu pjesmu sa novog albuma, zaboravih kako se zove... uglavnom, dosta melodičnije i malo mi je neobično Quote
[Nocturno] Posted February 12, 2003 Report Posted February 12, 2003 ej ono ti nije ceo album! samo deo uploadovacu ti sve njihove albume... under a silver moon je najbolja stvar! Quote
Recommended Posts