Маузер Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 (edited) Album odneo. Talvi se drogira i slusa neke islandske alternativ pedere. Edited December 23, 2010 by Маузер Quote
Talvi Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 (edited) Ne, Talviju je death metal album godine i u poređenju sa time mu novi GD zvuči mlitavo, kilavo i nikakvo. Edited December 23, 2010 by Talvi Quote
Маузер Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=giTLeV6Y7ho P.S GD je bolji. Edited December 23, 2010 by Маузер Quote
Sisus Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Hour Of Penance. Mada, meni nije loš novi GD. Ništa specijalno, ali je daleko od lošeg. A što se sterilnosti bubnja tiče, Behemoth su pobednici na zadnjih par albuma, pa ne vidim da se iko na to osvrtao. Quote
Talvi Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Sterilan je bubanj i kod Behemoth-a, naravno, ali mi nije ovako tanak. A i ta sterilnost mi nekako bolje pristaje uz njih nego uz GD. Ovde treba malo puniji, jači zvuk da bude. Quote
Sisus Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Problem je što danas bendovi vrlo lako preproduciraju album. Hoće da ga napucaju što više, pa preteraju u tome i tako se dobija ta sterilnost. Mora tu ostati malo prljavštine. Quote
kuruz Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Dosadan i isprazan album sa odvratnim zvukom bubnja. Eto, rekao sam. :o Quote
Lou Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Ova nagla promena vremena utiče na Talvija opako. Quote
Grobodan Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Postao je moderator pa on čuje nešto što mi ne možemo. Quote
Lou Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Vrag mu je podario svoje crne dlakave uši. Quote
[Nocturno] Posted December 24, 2010 Report Posted December 24, 2010 Meni su i passiondale i under the sign ok albumi ali nista vise. I dalje potpisujem da je Grand Grimoire najbolji + nabolja stvar je Nihilism sa White worma. Sabija. Quote
Angelystor Posted December 24, 2010 Report Posted December 24, 2010 Ja ovom albumu osim sto ima dve pesme sa "Storm" u sebi jednu za drugom, nemam sta jos da zamerim Definitivno jedan od najboljih GD izdanja. Meni nije smetao toksici tac, ali ne krijem da su poslednja dva ipak the real thing i kako ovaj bend treba da zvuci, death masinerija. Jedino sto je ravno ovde je brdovit pejzaz nakon sto ovaj tenk od albuma prodje preko istog. So, favoriti: "Storm Of Steel", "The Killing Is Faceless, "Under The Sign Of The Iron Cross", "Through Byzantine Hemispheres". 3 Quote
Talvi Posted February 14, 2011 Report Posted February 14, 2011 2011 is God Dethroned's final year in existence. We could have spent another year in a tourbus because the amount of offers was endless, but I just don't feel like touring anymore. People told me to take a break for a year or maybe two, but as I'm an "all, or nothing at all" type of person, I decided to call it quits. ... Not immediately, but in December of this year we will definitely play our last show. Quote
Grobodan Posted February 14, 2011 Report Posted February 14, 2011 Super, još jedan bend koji obožavam a spletom nesrećnih okolnosti ih ne videh kad su bili Quote
Маузер Posted February 14, 2011 Report Posted February 14, 2011 fantastican koncert bia. E jebo im ja nanu, sada nasli da se raspadaju. Quote
Lou Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 Dva odlična albuma, lepo su zatvorili karijeru. Quote
oʞɾoƃ Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 Ma Henriju se više ne svira, pa je zaključio da je bolje da objavi da se bend raspada, pa da se "reujedini" za 3 godine i ubira dvaput veće pare po festivalima, nego da samo iskulira posao na godinu-dve. Ionako bi promenio line-up do tada Quote
Goxy Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 tek skoro provalih da nema vise one zenske u bendu. a bas sam je begenisao na koncertu. Quote
Talvi Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 Otišla da bude vaspitačica ili tako nešto, čini mi se. Quote
Grobodan Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 a bas sam je begenisao na koncertu. Kult eternal. Quote
Footog Qpoos Posted August 24, 2011 Report Posted August 24, 2011 ovih dana preslusavam njihov poslednji album under the sign of the iron cross...odlican je...svaka preporuka... Quote
soul wandering Posted August 24, 2011 Report Posted August 24, 2011 Dobar dobar, mada moram priznati da sam je najvise slusala Bloody Blasphemy i A Lair of the White Worm od cele diskografije Quote
Recommended Posts