Jump to content

Recommended Posts

Posted
Па ја нешто и невидим на њиховом спејсу да ће да наступају у БГ, пише Загреб(25), Љубљана(26), Сарајево(28), Софија(29)... а нигде БГ

Kad sam ja gledao,pisalo je.

Posted

Pa ono nije josh sve gotovo, ali od pochetka mi je na to lichilo. Mislim bash niko da se javi povodom ovoga, i samo pukom slucajnoscu da primetimo beograd 27-og........

• 2 weeks later...
Posted

и ја сам гледао тај концерт на DVD-u и звук је стварно перфектан... е да направе упола такву добру свирку овамо и биће до јаја.... Ја пналирам да их гледам, па макар морао да идем у Загреб

• 2 weeks later...
Posted

a koja je to fora sa vece, manje.. kao >>>> ali??? ili <<<<< i

god dethroned (ne dethorned) je najgori moguci predstavnik holandske dm scene ali i dalje su kult u poredjenju sa nekim tamo opskurcem koji je slavu u srbiji stekao tako sto je svirao sa agonizeom i sto placa cannibalima da ide na tour sa njima. zajebite..

i naravno da ce svirati u bgu. ccc..

Posted

Nemoj tako kljunarko, citao sam intervju sa Alex Websterom gde on kaze da je licno insistirao da Obscura ide sa njima na turneju po americi i Evropi. Kao da je bitno, 2 benda - nidje veze.

Vratimo se na Passiondale, naj GD jos od Lungs :da:

Posted

Prvo sam hteo da sacekam do eventualnog koncerta pa da jurim i Susan da malo popricamo :wub::) ali nam stigla ponuda pa rek'o 'ajde sad, videcemo vec za cert... :da: