Lunar Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 (edited) a koja je to fora sa vece, manje.. kao >>>> ali??? ili <<<<< i god dethroned (ne dethorned) je najgori moguci predstavnik holandske dm scene ali i dalje su kult u poredjenju sa nekim tamo opskurcem koji je slavu u srbiji stekao tako sto je svirao sa agonizeom i sto placa cannibalima da ide na tour sa njima. zajebite.. i naravno da ce svirati u bgu. ccc.. Nemoj tako kljunarko, citao sam intervju sa Alex Websterom gde on kaze da je licno insistirao da Obscura ide sa njima na turneju po americi i Evropi. Kao da je bitno, 2 benda - nidje veze. Vratimo se na Passiondale, naj GD jos od Lungs Moj post se odnosio na Angelysatora. Obscura mi je definitivno za sada vodeci u trci za DM album godine. Inache da naravno, da nisu svirali u Srbiji nikad se ne bi proslavili. Edited May 7, 2009 by Lunar Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 Dolazi nam God bre imaju balkansku turneju sa sacremental blood,promovisu album o prvom svetskom ratu i imace koncert u Sarajevu na dan kada Gavrilu zena nije dala picke\m/ Quote
Grobodan Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Evo nesto da pridruzite ovom lepom novitetu - bonus live CD. http://depositfiles.com/files/zs1dgnbzz Quote
Grobodan Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 1. Nihilism 2. Boiling Blood 3. The Warcult 4. Soul Sweeper 5. The Art of Immolation 6. Villa Vampiria 7. The Last Zip of Spit 8. Sigma Enigma 9. The Serpent King Quote
PuPaK Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 E serem im se u muda ako ne dodju i u Beograd sad,sve ima samo nema Bg! Novi album jebe nanu naninu i majcinu dusicu!!! Quote
PuPaK Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Brate daleko mi toj ,ja sam na jugoistoku Srbije ,jedino da obecas koe kilo cevapa(SARAJEVSKIH) i burek neki pa da dodjem! Quote
Angelystor Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Ja cu da razmotrim Sarajevo, ali tesko, tesno zbog kinte i jer vec planiram u 'Pestu da idem 1. na DT/Cynic. A zasto se bre ovo u Srbiju ne dovlaci? :/ Quote
AstralliS Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Bilo u najavi, pa se izjalovilo izgleda... Quote
AstralliS Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Umm... Je l' tačno da dolaze 27. juna? Poklapa se sa gej paradom, ako ništa drugo Quote
Talvi Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Kakav ce to sudar svetova da bude kad oni, Holandjani, vide kako ovde ljudi reaguju na gay paradu. :) :) Quote
cotoha Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Kakav ce to sudar svetova da bude kad oni, Holandjani, vide kako ovde ljudi reaguju na gay paradu. :) :) sjebali su se pederi, trebali su za 28. jun zakazati to svoje vrlo okupljanje.. bice ovo sjajan koncert.. god dethroned se dugo vec ceka, a ni SB se odavno nije gledao %)) can't wait. Quote
Talvi Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Stvarno jbt, ja nisam gledao Sacramentale vec 3 godine, ako se ne varam. Quote
cotoha Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 ja zadnji put sa cripple bastards.. ili behemoth, ne znam sta je bilo zadnje. 2 godine ima sigurno .]]] a prije toga bar 10 puta hahah. a na onom samhainu nisam bio.. Quote
WIZARD OF GORE Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 oho najzad sakramentali za ova druga dva me baš zabole samo da ne roknu neke preterano skupe ulaznice.... Quote
F4R15 Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Brate daleko mi toj ,ja sam na jugoistoku Srbije ,jedino da obecas koe kilo cevapa(SARAJEVSKIH) i burek neki pa da dodjem! Nisam ja u Sa, ako budes prolazio kroz Zenicu, javi se Quote
Prezir_99 Posted May 14, 2009 Report Posted May 14, 2009 Одлична вест само да ми се датум непоклопи са пријемним испитом Quote
Grobodan Posted May 14, 2009 Report Posted May 14, 2009 Jon Oliva, GD, AA, Cynic i Exit u 20 dana... okle pare za sve, jbt. Quote
AstralliS Posted May 14, 2009 Report Posted May 14, 2009 Meni od sveg tog Cynic top priority, plus pre toga Kaliakra... Ne znam kako će ispasti, voleo bih ovo da posetim takođe. Za AA nemam šansi. Quote
Prezir_99 Posted May 14, 2009 Report Posted May 14, 2009 Subota je u pitanju. До јаја биће крљачине Јел познато колико ће улазница да кошта? Quote
Recommended Posts