Vanja [Anima] Posted April 9, 2007 Author Report Posted April 9, 2007 Posle dugogodišnje saradnje, u priljateljskim okolnostima, putevi pevača Marka Pećanca i benda Anima su se razišli. Sve najbolje u daljem radu žele mu svi ostali članovi benda... Bend Anima traži novog pevača za ozbiljnu saradnju. Zainteresovani neka se jave na: [email protected] Quote
мать Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 u..jbt..covek ne dodje na net nekix mesec dana i ono.. strasxne stvari... Quote
Vanja [Anima] Posted June 4, 2007 Author Report Posted June 4, 2007 Anima u novom sastavu: Marko Andjelic - bas gitara, vokal Vanja Grastic - gitara, prateci vokal Marta Petrovic - klavijature, vokal Imre Nemet - bubanj Promo fotke, i novi press materijal postavljeni na www.animabend.com... Quote
Tanya Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 (edited) Uh, Anima! Nisam ni primetila temu! Pa, Vanja mi je poslao demo pre mnooogo vremena i koliko se sećam jedina moja zamerka je pala na vokal, a sad vidim tu ima promene tako da Edited June 4, 2007 by Tanya Quote
Remedy Lane Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Nova postava Anime S leva na desno: Vanja, Imre, Marko, Marta Vise slika i informacija na nasem oficijalnom sajtu www.animabend.com Quote
Vanja [Anima] Posted June 8, 2007 Author Report Posted June 8, 2007 Svirka: 22.06.2007. - Kikinda, Moto susreti (Plava banja) Quote
Chicken Little 420 Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Gde ste ljudi? Nova postava? Videcemo kako zvuci na Moto susretu... Svirkamo zajedno, jedino ako nam padne finale za Wacken, mada bolje banja nego Wacken! Ha, ha... Cheerz! Quote
Vanja [Anima] Posted June 8, 2007 Author Report Posted June 8, 2007 @Theory of Chaos - Vidimo se tamo! Cestitke za plasman u finale! No, evo i flyera za Moto susrete. Ko je zainteresovan, moze ovde pogledati plan i program,... Moto susreti traju od 22og - 24og juna, pa: Quote
Vanja [Anima] Posted June 8, 2007 Author Report Posted June 8, 2007 Cucemo se ovih dana. Ja organizujem deo vezan za kikindske bendove. Racunam na to da cete svirati, samo sto treba jos da se cujem sa ovima iz "Toze", pa da vidim kako cemo vas rasporediti sve. Quote
Vanja [Anima] Posted July 9, 2007 Author Report Posted July 9, 2007 (edited) Snimljen je novi demo! U pitanju je pesma "Sujeta". Snimak možete čuti na www.myspace.com/animabend ili downloadovati sa direktnog linka klikom OVDE. Edited July 9, 2007 by Vanja [Anima] Quote
Remedy Lane Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Anima nastupa: 25.08.2007. - Banatski Sokolac, Rock Village Quote
Vanja [Anima] Posted August 6, 2007 Author Report Posted August 6, 2007 (edited) Ispravka: Anima na Rock Village-u u Banatskom Sokolcu, 24.08.2007, prvo vece, posle Santos Brothers benda (20.30h-21.00h). Edited August 6, 2007 by Vanja [Anima] Quote
Diablo-man Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Imam jednu pesmu od vas u mom kompu,zove se sujeta i svidja mi se.Kako mogu da dobijem josh neku pesmu od vas?Jel postoji neki sajt,link za neku pesmu?Voleo bih da dobijem josh neku pesmum od vas? Quote
Remedy Lane Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Imam jednu pesmu od vas u mom kompu,zove se sujeta i svidja mi se.Kako mogu da dobijem josh neku pesmu od vas?Jel postoji neki sajt,link za neku pesmu?Voleo bih da dobijem josh neku pesmum od vas? Pozdrav, Ja sam bubnjar Anime i drago mi je sto ti se sviđa "Sujeta". Na nasem sajtu www.animabend.com u sekciji "download" možeš naći dve pesme (Klovn, Zima kada cvetaju ruže), i na www.myspace.com/animabend možeš naći još dve pesme (Spasenje, Vrisni moje ime). Ove pesme čine naš demo koji se zove "Zima kada cvetaju ruže". U skorije vreme planiramo snimanje novog materijala. Quote
Diablo-man Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Hvala,hvala za pesme Budnjar kazesh mmmm ja obozavam da sviram bubanj,ali sam tek pocetnik Nikako da nadjem vremena za muziku....jebiga skola i skola i samo skola ...pfff al kad zavrshim ovu glupu srednju oda cu se posvetiti bubnjevima !!! :) Odoh ja sad da skinem pesme i kad ih skinem i preslusham par puta docicu da kazem par reci ) pozz Quote
Diablo-man Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Malo je loshiji zvuk(snjima),ako smem da primetim? ALa je ona pesma klov extra hahhaha znaci Ko je od vas pevac?Svaka mu cas,al se dereeeeee hehehehe Sujeta me je odushevila!!!! Da imam ceo vek za spas to nije dovoljno za das.... Zimi kad cvetaju ruze....o cemu govori ova pesma ? Za svakog ja mislim da je prijatelj kad ono ispada novi davitelj?jer to kaze? Koliko ih je bilo nije vazno... Ja idem da prozivim u.... Eh,kada bih razumeo sve reci.... :| Sve u svemu nije loshe,ali moze i bolje... Jel mogu da dodjem nekako do textova ovih pesama ? :) Quote
Remedy Lane Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 (edited) Tekstove pesama mozes naci na nasem sajtu u sekciji "tekstovi". Zvuk dema je losiji jer je snimljeno pre 2 godine u malom studiju, a sujetu smo snimili pre mesec dana, pod boljim uslovima i u novoj postavi. Edited August 9, 2007 by Remedy Lane Quote
Diablo-man Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 E,pa bilo bi lepo da u toj novoj postavi i novom studiju tj. u tim boljim uslovima otsvirate i one 2 pesme Klovn and Zima kad cvetaju ruze :) Quote
Vanja [Anima] Posted August 11, 2007 Author Report Posted August 11, 2007 Anima, 17.08, kao predgrupa Osmom Putniku, u Crvenki! Quote
Diablo-man Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Aaaaaaaa :| a gde je ta crvenka ? :S Quote
Vanja [Anima] Posted August 11, 2007 Author Report Posted August 11, 2007 Aaaaaaaa :| a gde je ta crvenka ? :S Quote
delay Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Čuo sam Sujetu na 202ojci,super je stvar,samo napred. Quote
Diablo-man Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :( :( Mnogo mi je daleko... QQ pa to josh malo pa kraj nashe zemlje Svaka cast za kratu ahahahha hahahahah ccccc Mnogo mi je daleko to :( Inace zarazio sam se i ovom vashom pesmom Zima kada cvetaju ruze Quote
Remedy Lane Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Anima nastupa u Kikindi 01.09.2007. Quote
Recommended Posts