Remedy Lane Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Jesam malko, ali da se to poraviti! Quote
Remedy Lane Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Konačno mi se pruža prilika da objavim radosnu vest: album prvenac benda Anima pod nazivom “Spasenje“ je posle puno rada i truda, završen i priveden samom kraju! Zahvaljujemo se našem producentu Nikoli Mijić (a boga mi i sebi samima), na višednevnom nespavanju, nenormalnoj ishrani i nadljudskim naporima uloženim da bi se miksanje privelo kraju, i dobili materijal sa kojim smo svi u potpunosti zadovoljni ! U toku su pregovori sa izdavačima, a u međuvremenu smo postavili 3 pesme na našu myspace stranicu, da biste i vi mogli da čujete o čemu se radi. PESME MOŽETE PRESLUŠATI OVDE Takođe planiramo što više moguće nastupa sa našim prijateljima iz benda Super Confusion. O datumima ćemo vas blagovremeno obavestiti. Quote
Apeiron Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 Cisto utisak na prvu - Zima kada Cvetaju Ruze sigurno ide medj' 10 najboljih domacih metal pesama u poslednjih nekoliko godina, fenomenalno zvuci u novom produkcijskom ruhu Quote
Bejbe Kompajler Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Ajmo sad malo u Beograd.... Zima kada cvetaju ruže je nešto najbolje što sam ja ikada čula, kao što već X puta rekoh Grastiću.. Jedva čekam neki nastup u Beogradu i nadam se da ćemo se videti uskoro Quote
Remedy Lane Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Anima nastupa 29.08.2009. na festivalu "Kimus" (Kikindske Muzicke Svecanosti). Koncert ce se odrzati u Dvoristu Narodnog Muzeja (u slucaju loseg vremena u kaficu "Zona razuma"). Takodje nastupa i bend .exe. Ulaz besplatan. Quote
Apeiron Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Intervju + recenzija debi albuma postavljeni su na Srpski Metal Portal. Ajd, valjda i izdavac dodje uskoro Quote
Remedy Lane Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 (edited) Anima predgrupa bendu Alogia petak 18.12.2009. Club Nirvana, Kikinda pocetak u 22.00, ulaz 150 din. Edited December 17, 2009 by Remedy Lane Quote
Remedy Lane Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 (edited) S obzirom da je situacija sa izdavačima takva kakva je u ovoj državi, od danas, 9.2.2010, možete besplatno sa neta downloadovati naš novi album "Spasenje". Uostalom, i snimljen je da biste ga vi slušali, zato, uživajte. Link za download: http://www.megaupload.com/?d=L961C9XY U .raru se nalazi i omot u full kvalitetu, kao i ceo booklet u .pdf formatu. Pozdrav! Edited February 9, 2010 by Remedy Lane Quote
Zlatko Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 Hvala, ali velika steta sto ovo nije objavljeno barem u "samizdat" varijanti! Quote
Vanja [Anima] Posted February 9, 2010 Author Report Posted February 9, 2010 Hvala, ali velika steta sto ovo nije objavljeno barem u "samizdat" varijanti! Bice. Samo neka se slusa. Ko bude zeleo primerak sa full bookletom, full kvaliteta, sigurno ce imati priliku da nabavi sebi, ili od nas direktno, ili na nasim svirkama. Samo jos da se skontamo oko nekih detalja, sve ce biti javljeno ovde. 1 Quote
Apeiron Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 ' date='09 februar 2010 - 09:51 ' timestamp='1265748707' post='2145368']Bice. Samo neka se slusa. Ko bude zeleo primerak sa full bookletom, full kvaliteta, sigurno ce imati priliku da nabavi sebi, ili od nas direktno, ili na nasim svirkama. Samo jos da se skontamo oko nekih detalja, sve ce biti javljeno ovde. Lepo ste sredili ovaj rar, sve je u njemu sto treba, cool je buklet. Steta jbg sto nema zvanicnog izdavaca, ali ako budete u prilici da odradite ovo kao fizicki CD u samoizdanje varijanti, bice super. http://www.serbian-metal.org/index.php/anima-album-spasenje-dostupan-za-besplatan-download.html Dodacemo i u download sekciju na Portalu. Quote
truliandedzombileš! Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Upravo sam skinuo i preslušao album. SJAJNO! Ovako posle prvog slušanja su mi ostale Naličje Istine i Zima Kaga Cevtaju Ruže (eh...), zaista lepo. Inače sam mislio da za ovakve bendove postoji Jedan domaći izdavač, ali izgleda da sam živeo u zabludi... 1 Quote
In The Flesh Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Preslusao sam album. Nadam se da cete uskoro naci izdavaca,jer je sve odradjeno super i steta bi bila da se ne izda zvanicno. Sve najbolje u daljem radu. Quote
Jovan Cvijic Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 ...i što bi mi rekli u mome kraju, 'ALAL VAM ČUK, momci! Vrrlo dobar materijal Quote
Bejbe Kompajler Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 VanjO, ti znaš šta ja mišljah o tom albumu i pre nego što si ga pustio u protok. Kao i šta sam mislila o Demo-u koji ste delili u Kuglašu. Kao i šta mislim o svim tvojim delima. Samo čekam svirku u BG-u, da ti tet-a-tet čestitam na albumu Svaka vam čast! Quote
VoivodBG Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Anima na discogs Arhivirao sam vam podatke o albumu na discogs-u sajtu za kolekcionare diskova. Meni se lično ne sviđa to što svirate, ali eto i tu promocija ne može da škodi. Pozdrav. Quote
Remedy Lane Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Hvala ljudi na pohvalama, puno nam znaci, zaista! Sta se izdavaca tice, ko zna, mozda se jednog dana i nadje neko ko bi izdao materijal. Planiramo u skorije vreme da odradimo odredjeni tiraz diskova sa full bookletom i stampanim diskovima u samoizdanju. O svemu cemo vas izvestavati ovde i na nasem oficijalnom sajtu, pa ako je neko zainteresovan da poseduje nas album u materijalnom obliku , imace za to prilike. @Internet Hate Machine Hvala na apdejtu, svaka promocija je dobro dosla. Quote
Chicken Little 420 Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 imam i ja album! 'ajde na iron maiden imi, pivo 60 din veceras u terrarossi! Quote
Vanja [Anima] Posted February 15, 2010 Author Report Posted February 15, 2010 Ej, ljudi, prvo svima da se zahvalim na pohvalama, i kritikama... Videcemo sta ce tacno vec biti sa izdanjem, a za sada je album tu da biste ga slusali, uostalom, s tom namerom je i pravljen. Puno pozdrava za sve vas sa hladnog severa drzave... Anjo, pa, znam da vec zvuci ofucano, al, doci cemo... red bi bio, sada imamo sta da promovisemo. Quote
Recommended Posts