Jump to content

Recommended Posts

Posted

REFUSE/RESIST FEST 4: special edition

Z V E Z D E M E T A L A

Nastupaju:

AMENTES - avantguarde metal

ANESTEZIJA - thrashcore metal

BLIZZARD - old school death metal

DOWNSTROY - mosh metal

ANIMA - ambiental/prog metal

Kikinda, klub M - 27/08/2005

ULAZ 4 FREE!

Molimo sve web medije da najave ovo

desavanje! HVALA I VIDIMO SE!

pivopije.gif

Posted

Zelim samo da izrazim svoje zaljenje sto niste prosli na gitarijadu. icon_cry.gif Sta da vam kazem.. prodajte instrumente, zapalite diskove, zatvorite sajt i nikad vise ne pomisljajte na muziku. Vanja moze da radi sa caletom u radionici, Pele nek' se zaposli u Garfieldu (ionako uvek visi tamo), Imre nek se vrati gradjevinskim poslovima a Dani moze potpuno da se posveti svirkama po svadbama. A i Borko bi mogao da proda opremu i da popravi onaj bilijarski sto. icon_mrgreen.gif

Pozdrav od starijeg kolege! icon_wink.gif

pivopije.gif

Posted

Pa kako nisu prosli ,kad su bile kvalifikacije?Ma samo opusteno jebes gitarijadu prosle godine od 10 bendova koji su bili na tom "skupu" barem 5 nije zasluzilo ni da se pojavi kao publika a kamoli da sviraju.Znate na gitarijadu se ne ulazi samo ako dobro sviras i imas dobre ideje vec i kao TATIN SIN. violent.gifviolent.gifviolent.gifviolent.gifviolent.gif

Posted

eh... prosle godine sam sumnjao, a ove godine se potpuno uverio u to da na zajecharijadi ne vole Kikindjane... Hmm, izgleda da ovde nema dovoljno tatinih sinova icon_mrgreen.gificon_mrgreen.gif Ljudi, hvala na podrsci, bas ste zlatni (pogotovo Newcomer)... idem sad kod caleta da ucim zanat icon_razz.gificon_razz.gif

Ajd' uzdravlje pivopije.gifmusik19.gif

Posted

E Animalci koncert je prosao odlicno! Cak sta vise pored svog tog loseg ozvucenja dobro ste i izvukli. I neke pesme ste energicnije odsvirali-otpevali nego sto ste to uradili na studujskom snimku. Nadam se da ce te na neku svirku koja vas u buduce ocekuje uspeti da uradite Live snimak. Sto se tice slika sa koncerta, ima dosta dobrih iako sam bio pijan do zla boga...pa ostaje vam da Pecanac juri Saleta u Garfieldu jer sam na njegov komp nabacio slike. To sam rekao takodje i Amentesovcima pa nek ga jure. pivopije.gif