Vanja [Anima] Posted August 31, 2005 Author Report Posted August 31, 2005 Novosti: - Bendu Anima se kao klavijaturista priključio Mateja Kojadinović - Izvrsen je update website-a. Postavljene su slike sa Refuse/Resist festa u Kikindi. - Gitarista i vokal benda Anima (Vanja i Marko) učestvovali su u snimanju projekta Miloša Milekića - "Mutne Oči". - Postavljena je prezentacija benda na serverima beogradskog studija "Orange". Adresa je http://www.studioorange.co.yu/anima Quote
Bloodline Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 E sada sam konacno dobio svoj primerak diska i zaista vam mogu reci da sam u potpunosti odusevljen celokupnim materijalom...super su pesme i ima puno ambijentalnih delova sto mi se posebno svidja. Lepo ste sve to spakovali u jednu celinu! Gde smo sada mi? i Vrisni moje ime...definitivno moji faforiti!!! Jedina zamerka su po koji vokalni fals u pojedinim delovima i previse visok vokal u jednoj od numera...cini mi se da je u pitanju Vrisni moje ime, ali nista sto se ne da popraviti, zar ne??? Pazite kad sam se pre neki dan probudio i poceli pojedini refreni da mi se motaju po glavi od samog jutra...e to znaci da je posao dobro obavljen:), cim sam ustao pustio sam disk!!! Nemojte da se opustite posle ovako pozitivne kritike jer vam zelim da furate ovaj fazon i dalje, kao i mnogo uspeha u daljem radu!!! Sve najbolje!!! RESPECT bRO`s Quote
Vanja [Anima] Posted October 19, 2005 Author Report Posted October 19, 2005 Novosti: - Bend Anima predstavljen je na sajtu www.barikada.com a takodje i u emisiji Jeans generacija juce (18.10) na Radiju Tuzla... Zahvaljujemo se Dragutinu Matosevicu (ex-manager Cactus Jack-a) - voditelju emisije i webmasteru sajta... Bend Anima je trenutno vise nego raspolozen za svirke (zovite nas dok smo mladi) Quote
Wendigo Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 (edited) T'iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidi Edited October 19, 2005 by Newcomer Quote
Vanja [Anima] Posted October 30, 2005 Author Report Posted October 30, 2005 Ma jok,... Pripalo mi muka kad sam se vracao sa sajma knjiga pre koji dan od onog strasnog smrada kod Zrenjanina. Sta vam to tako strasno zaudara u rodnome gradu? Quote
lord6finger Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Hahaha..Znam sta je ovo znacilo, al ajde...MI ZAUDARAMO!!! Smrdimo, pijemo, pusimo, drogiramo se i lozimo se na tudje zene. Jel sad kul???? Nadam se da jeste, posto ne bi bilo dobro da nije... Pozdravi drustvo i nemoj mnogo da se nerviras. Neke stvari ne mozes promeniti ni da hoces. Tako ti je kako ti je...Take it or leave it. JUST DO IT Quote
Vanja [Anima] Posted October 30, 2005 Author Report Posted October 30, 2005 Boze, al' si ocrnio Zrenjanince, ccc.. kud zuris, i sto si se uopste pronasao u ovome - pojma nemam Ja sam te ozbiljno pitao sta smrdi kad se ulazi u ZR (kad se od Bgd-a ide prema KI).. jel' pivara, ili neka druga fabrika? Pa, samo sam to hteo da znam, a vidi tebe?! ... pozdrav tebi i tvom bendu! Quote
lord6finger Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 ' date='30. 10. 2005, 22:57'] Boze, al' si ocrnio Zrenjanince, ccc.. kud zuris, i sto si se uopste pronasao u ovome - pojma nemam Ja sam te ozbiljno pitao sta smrdi kad se ulazi u ZR (kad se od Bgd-a ide prema KI).. jel' pivara, ili neka druga fabrika? Pa, samo sam to hteo da znam, a vidi tebe?! ... pozdrav tebi i tvom bendu! ma kul je sve... sve ce to narod pozlatiti... Quote
must be between Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Sta seres bre ti.................... Quote
Remedy Lane Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Ljudi nemojte spamovati ovdje! Quote
Vanja [Anima] Posted November 20, 2005 Author Report Posted November 20, 2005 Sadržaj sajta benda Anima preseljen je na nove servere! Ubuduće koristite: http://www.animabend.com Quote
fiction Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 Samo da istaknem da je ovo najperpektivniji domaci band bez objavljenog albuma.Samo naprijed...Zbogom Kikindo Quote
Vanja [Anima] Posted December 11, 2005 Author Report Posted December 11, 2005 (edited) Izvrsene su neke promene na dizajnu sajta! Hvala imretu za ultra-mega-supersonik-elektronik-3d logo. http://www.animabend.com Edited December 11, 2005 by Vanja [Anima] Quote
Acid Rain Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 Ljubaznoscu ljudi iz benda i ja sam dobio demo! Muzika je prilicno nedefinisana (ali dobra), na momente podseti na Pain of Salvation, mozda malo Anatheme, Opetha i sl. Sve je lepo uklopljeno i interesantno! Jedina veca zamerka ide na racun vokala! Ne kazem da covek ima los glas, ali je sve to neprecizno otpevano! Solo gitara mi se jako svidja, kako idejno, tako i po zvuku! Sve u svemu, trebaju nam ovakvi bendovi na sceni, slusam demo vec par dana i mogu samo da kazem reci hvale! Samo napred! Quote
Bloodline Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 Imre...mislis da ne znam sa kim si se sastao i pio pivo u centru novog sada?!? Ali evo bicu fer pa necu objaviti o cemu se radi ! Ali moraces da mi platis za moje cutanje, inace... !!! Samo PRZAJTE BRE !!! RESPECT Quote
Vanja [Anima] Posted December 15, 2005 Author Report Posted December 15, 2005 (edited) Neka Imre plati tako sto ce nam srediti zajednicku svirku negdje... Stvarno bi mogli svirati, pogotovo sada kada imamo prinovu u bendu ... Sta kazete, Downstroy-ci? Edited December 15, 2005 by Vanja [Anima] Quote
Bloodline Posted December 16, 2005 Report Posted December 16, 2005 Pre svega, nema veze sa downstroyem vec sa anestezijom, a sto se tice svirke...naravno...uvek raspolozeni!!! Quote
Bloodline Posted December 16, 2005 Report Posted December 16, 2005 Pre svega, nema veze sa downstroyem vec sa anestezijom, a sto se tice svirke...naravno...uvek raspolozeni!!! Quote
Vanja [Anima] Posted December 28, 2005 Author Report Posted December 28, 2005 Gitarista benda Anima prodaje svoj Ibanez RG370! Javiti se na PP. Quote
Acid Rain Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Ako baci neki autogram ili nesto tako - kupljeno! Quote
Vanja [Anima] Posted December 30, 2005 Author Report Posted December 30, 2005 @Acid Rain Gde zelis da ti se potpishem? Anima izasla u Metal Hammeru! Quote
lord6finger Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Pozdrav Animalcima i srecno na svirci veceras, pa se mozda i vidimo Quote
Recommended Posts