Jon Lord Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Covek nije rekao da svira metal! Mozda svira "ono drugo" , pa moze od jedne svirke da kupi i taj razglas, i sve nas sa sve opremom zajedno!
Dizzy_Reed Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Pod "ono drugo" mislis "turbo shit"? Pa nisam ja choban!
Lordring Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 (edited) AAAAAAAAAa! Enough! Don't you dare to do that again! You should not speak its name loud! It's everywhere Edited February 7, 2007 by Lordring
Dushan S Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 AAAAAAAAAa! Enough! Don't you dare to do that again! You should not speak its name loud! It's everywhere Raja, pogledao sam cene na ebay-u i unaokolo, ali jel možda ima možda neko ovde nešto da doda ne temu koliko bi vredela u nekoj kupoprodaji (znači u zameni ne za keš) Yamaha EX7... Pri tome mislim da postoji neko oštećenje displey-a, pojavila se crna tufna mada još uvek radi. To bi znači isto možda moralo da se menja. Treba mi info za ortaka.
Lordring Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Hmm.. pošalji Damjanu (lord6finger ili kako mu već ide nick sad) taj info ako već ne bude video pošto on posluje sa tim polovnim stvarčicama pa ako neće da kupi/zameni, verovatno će te uputiti
Dushan S Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Hmm.. pošalji Damjanu (lord6finger ili kako mu već ide nick sad) taj info ako već ne bude video pošto on posluje sa tim polovnim stvarčicama pa ako neće da kupi/zameni, verovatno će te uputiti Ma ne znam da li će ortak to da uda, a i on je đavo na točkovima, zalivadiće on lako, nego onako s nogu sam mislio da ako se ispostavi da je neko od vas imao kontakta sa prodajom-preprodajom iste. Da se ne uvlačim sad u slanja PP-a dogovore i tako. Hvala tebi naravno!
Kali Agna Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 jedno pitanje za iskusne kljavadzije - posto najverovatnije kupujem korgove x5D klavijature, zanima me na sta treba najvise da obratim paznju kada kupujem, kako da znam da su dobre bla bla i tako neki korisni saveti. ako moze
WHISPER_EVE Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 dobro proveri svaki taster koji imas na klavijaturi (tj. sta god pritisnula mora na ekranu da se pokaze nesto novo...) proveri dirke... sve ih prosviraj...
queen of the night Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 I ja sam zainteresovana za korg x5d,pa imam par pitanja. Prvo,da li mogu da nađem neke polovne,ali ispravne, od nekog "splavara"? Čula sam da oni to menjaju ko gaće Drugo,koliko tačno koštaju nove, a koliko bi bile polovne? Treće, da li bi mi neko za tu cenu preporučio neke druge klavijature (neki Roland možda)- ja raspolažem sa oko 600E?? I četvrto, ako se isplati kupovati polovne, gde ja da nađem te narodnjake što ih prodaju, i kako da proverim da li su klavijature skroz ispravne?
WHISPER_EVE Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 napisala sam kako proveriti klavijature... ja drugi nacin ne znam ali za tih 600€ koje ti imas ja bi kupila KORG X50 super je klavijatura... odlicno radi... polovan X5D kod narodnjaka je oko 200€, a nov oko 300€ ja ti ne bi preporucila roland... bar se meni ne svidja... korg X5D je odlicna i proverena klavijatura...
Jon Lord Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 X50 ne vredi pare koje se za njega traze. X5D je daleko od odlicne klavijature, ali za te pare bolje nema, niti ce ikada biti. Polovne su od 180 do 250, a nova je 370 u skaju, valjda! Pa za 600 jura mozes da kupis svasta nesto... Ako hoces novo, probaj Yamahu S03 (meni se jako svidja) ili Roland Juno-D, kostaju manje od 600. A ako ces polovno dobro proveri sta kupujes i od koga.
WHISPER_EVE Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 pa X50 je nadogradjena verzija X5Da...
Jon Lord Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Isto sr... drugo pakovanje - ruzno pakovanje I to nije razlog da kosta duplo vise + jos malo.
Dizzy_Reed Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Ja sam pre pre jedno... 6 meseci uzeo Yamahu dgx 305. Platio sam je tu negde oko 600e. Sta znam... Nije losa, al za te pare sam mogao i bolje. Uzeo sam je samo zato sto ima 76 dirki.
Leshina Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 rekao sam vise puta i opet cu: Ako upoznate X5D-a,verujte mi,cudo mozete napraviti!!!! ja mnooooooooooooooooooooogo volim svog korga!!!! mozda je mala i krzljava ALI IMA DUSU!!!!
Lordring Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 mozda je mala i krzljava ALI IMA DUSU!!!! Samo se ti teši...
Kolosus Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Jordan Rudess action figure!!! Jebes Rudess-a. Ima da ga kupim zbog Kurzweil K2600XS action figure!
Lordring Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 A nije fora.. gde je stalak? Neće valjda Rudess da je drži u rukama
Prinzessin Tinea Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 rekao sam vise puta i opet cu: Ako upoznate X5D-a,verujte mi,cudo mozete napraviti!!!! ja mnooooooooooooooooooooogo volim svog korga!!!! i ja isto... cica mala slatka i mnogo je fina spravica Mada, mene i od njega bolu ruke kol'ko kila ima @Lordring- sta da ti kazem, mi nismo profesionalci kao ti, tako da mozes s visa da nas gledas sto se mi igramo sa x5d-om :P : P hihihi, lordi lordi
Lordring Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Ko bre profesionalac? Nisam ja profesionalac kao Kolosus (vrzino kolo)
Kolosus Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 i ja isto... cica mala slatka i mnogo je fina spravica Mada, mene i od njega bolu ruke kol'ko kila ima @Lordring- sta da ti kazem, mi nismo profesionalci kao ti, tako da mozes s visa da nas gledas sto se mi igramo sa x5d-om :P : P hihihi, lordi lordi Od X5D-a te bole ruke (nepunih 5 kg)? Pa to je valjda najlaksa sprava u svetu profi klavijatura. U tom slucaju razmisli o prelasku na sviranje usne harmonike ili ako si krupna faca, angazuj 2 crnca da tegle X5D. Salim se, naravno. Elem, ja bih trebao da kukam ovde, obzirom da su mi sprave obe teske sa koferima u proseku oko 25kg. Trebalo bi da kupim jedan pojas za stomak za dizace tegova. Sa bruhom se ne treba zezati! @lordring Nije mi neophodan stalak za Kurzweil K2600 action figuricu. I onako Rudess-ova figurica nece stajati pored nje. Vrzino kolo? WTF?!
Prinzessin Tinea Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 ja inace imam probleme s rukama(u pitanju je nerv koji povezuje domali i mali prst, a cvor je na laktu) pa ovaj kad ti potrpas kabl, napajanje, pedalu jednu drugu trecu dodje ti nekih ses' i po kila
queen of the night Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Ha!!! Jos neko ima sindrom kubitalnog tunela!!! Tako se zove ukljesteni nerv malog i domalog prsta... A najvise boli u laktu! Zbog toga imam puno problema kad sviram gitaru, nadam se da mi nece praviti probleme sa klavijaturama,kada sam prestala da sviram klavir jos uvek nisam imala to cudo. Jel te boli kad sviras?Klavijature mislim...
WHISPER_EVE Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 ja sam prodala N364 zato sto mi je bio pretezak... imao je negde oko 13 kg i na kraju se ispostavilo da je X5D isto sranje samo sa malo vise preseta... ali uglavnom sustina je tu..
Recommended Posts