Vladinemir Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Evo nedavno sam kupio Korg TR 76. Nemam baš nešto iskustva, ali ako mogu da pomognem...
Jon Lord Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 Ajmo ljudi Trinity sa torbom 400e N364 sa torbom 200e
Jon Lord Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 SVE PRODATO!!! nego... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! http://mikanelectronic.com/DSCF2538%205%20oct.jpg
Musicman Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Jooooooooooj video sam ovo,mislim na pinku u nekoj emisiji.Rodilo se Nedjino poSeeelooo
- Trinitus - Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Jeble ih tugmetare,upropastili klavijaturu,mamice im ga spalim ! Vlado,matora,sve je ok sa kljavom,puna ti kljava bila Grand Farbi,za 5 minuta sve je izbrisano
- Trinitus - Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Ma,salim se ja malo. opusteno,budzim ja svoje farbe
MarkoX50 Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Cestitam buraze...Da te sluzi jos 100 godina,i da pozovnes ednom na pivce da vidim koja je to masina
Jon Lord Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 (edited) Fala, sad sam free po ceo dan skoro, pa ako oces moz da svratis da vidis, i da dzemujemo nesto... Mogu da svrate svi koji oce da dzemuju!!! Sto vise to bolje! Resili smo u bendu da svi pocnemo da vezbamo od 5-og, jer smo krs i niko kod kuce nista ne pipa instrumente, al me mrzi da sedim i sam i nesto tipcem, najbolje je kad se dzemuje!!! Nego, sve orgulje koje sam mogao da nadjem za Tr su tesko govno, postao sam jako probirljiv po tom pitanju (to je kolega Damjan kriv), i definitivno sam resio da pazarim nord electro 2 za par meseci ili do kraja godine, al do tada: ima li neko semplovane hamonde, akai, ili quantum ili nesto sto moze da guta Tr??? I da, treba da mi uleti neka kombinacija za Elkaton lesli, to ce niti do jaja!!! Edited July 5, 2008 by Jon Lord
StRatO Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Resili smo u bendu da svi pocnemo da vezbamo od 5-og, jer smo krs i niko kod kuce nista ne pipa instrumente, al me mrzi da sedim i sam i nesto tipcem, najbolje je kad se dzemuje!!! prznanje se uvek ceni xexexexex bilo je krajnje vreme
Wleikko Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 People, pomoc... Treba mi PC editor za X5D. Jel imate neki link, al da je free, ili krekovana full verzija sve jedno, samo da moze da dampuje s klavijature i snimi na HD i obrnuto. Ja sam nasao X5EditPro, ali nije registrovana verzija pa nema aktivirane sve funkcije, a serial ne mogu nigde da nadjem. Plz
Jon Lord Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 Imam ja negde. Al ima i na netu, registruj se na x5d yahoo group, i imas medju fajlovima tamo.
Jon Lord Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Ajd da probam! Trazim K-sounds Korg Triton series Piano 2, Kawai EX concert grand piano sample!!! Ako neko ima...
Mita Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 Da li je moguce na klavijaturama(ono normalnim)da se namesti da ima zvuk kao harmonika? to me zanima? ne razumem se i ne sviram klavijature pa zato jer bi mogao neko da mi objasni?
Prinzessin Tinea Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 Kupih TR61!!! blago tebi ja sam stagnirala sa svime... zaboravila sam i ono što sam znala........... ...al zato sad znam nemački
Vladinemir Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 (edited) A kupio sam i sempler za TR!!! E da si malo požurio mogao si ga dobiti i džabe u Sky-u. Nego u vezi zvuka Hammonda, bolje da napraviš program sa semplom sinusa, pa staviš (douše 8) sve iste programe u kombinaciju pri čemu svaki sniziš/povisiš koliko treba da bi dobio simulaciju drawbar-ova. Ima detaljno opisano na Glazbenom ako te zanima [link] (mada tu ima greška, treba -5 umesto -7 čini mi se). Kad si već kupio i sempler , probaj da napraviš programe kao što idu na pravom Hammondu (mislim na ono kad se određene grupe tonova ponavljaju), pa to sklopi. I ja sad čeprkam sa time i mogu it reći da mi je sempler dobro poslužio za fina podešavanja loop-ova koja nisam mogao da uradim na softveru. Inače, jel' pao Nord (pa sam sve ovo džabe pisao )? Edited August 13, 2008 by Vladinemir
Jon Lord Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 Nije jos... al bice, do kraja godine... Sto se tice hammova, nasao sam par zanimljivih soundfontova i prebacio ih u triton format, nisu mi toliko bitni drawbari kad sviram tezge... Inace pokusavao sam i sa sinusima u kombinacijama, mada je bolje sa trouglicem , i nije mi se svidelo to sto sam dobio... Problem je zapravo sto tr ima jadan lesli i jos jadniji overdrive... A dobicu ovih dana i neke akai semplove, pa ce biti za zakrpiti dok ne dodje nord A smpler mi sluzi, bez zezanja, da nabodem u njega x5d-a da ne trosim 2 stereo ili 4 mono kanala na mixu... Al od ponedeljka mi stize i svasta nesto scsi pa ce biti i drugih namena
Recommended Posts