Shuma Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Za mene brate je za dusu,za ove ostale isto ali pevacica je rekla da hoce da stvaramo neke kompozicije tako da pretpostavljam da cemo tezgariti neko vreme... Pazi nama ne trebaju matorci koji traze kintu.Imam negativna iskustva sa takvima kao npr. hoce vise para od ostalih a covek u odnosu na nas ne da nema pojma nego smrdi XD Mislim iskreno hocu da mi klavijaturista bude iz '80ih godista i da i dalje hoce da svira radi duse a ne zbog kinte,treba bwe da nadjem nekog Lazu Ristovskog ili Mikija Petkovskog ili Jon Lorda...U svakom slucaju ako nadjes nekog otprilike takvog hvala ti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jon Lord Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Ovo za pozajmicu? ))) N364 nikako ne moze biti jeftiniji od X5D jer ima extra banku... @Flair: Jel stvarno znas nekog ko daje N364 za 200 katolickih dinara? Odmah ga uzmem Ili je to neko zensko prepucavanje izmedju tebe i Whisperke Imam ja modul NS5R, ista sinteza kao i N364, isti multisoundovi... Ista serija! Ako hoces... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 @Flair: Jel stvarno znas nekog ko daje N364 za 200 katolickih dinara? Odmah ga uzmem moj drugar kupiJo za 200 jura A ti si 'naj opasni klavijaturista sa velika kosa i veliki prsti... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leshina Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 ljudi kupicu wah wah,ima i boostercic mali u sebi... samo sto cu ga ja koristiti na kljavama!!!! mislim da to veoma dojajno moze da zvuci!!! probao sam jednom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exilion Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 U jbt....Wah na klaviaturama...to josh nisam probao....pozz za Stimpa...p.s stwarno kupujes wah...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 moj drugar kupiJo za 200 jura A ti si 'naj opasni klavijaturista sa velika kosa i veliki prsti... :) Opasan nego sta. Ruka kao lopata i ishijas u ledjima Tini, ti mene malo z, a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolosus Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 ljudi kupicu wah wah,ima i boostercic mali u sebi... samo sto cu ga ja koristiti na kljavama!!!! mislim da to veoma dojajno moze da zvuci!!! probao sam jednom... lord6fingeru, vidi ovo! Nabavi i ti wah pedalu, pa mozes komotno izbaciti tebi najmrskiji instrument iz koncepcije benda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jon Lord Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 ljudi kupicu wah wah,ima i boostercic mali u sebi... samo sto cu ga ja koristiti na kljavama!!!! mislim da to veoma dojajno moze da zvuci!!! probao sam jednom... Posto imas X5D, a predpostavljam da ti wah treba za lidove, mozes da stavis kao jedan fx ekvilajzer i namestis ga da menja srednje od minimuma do maksimuma i kontrolises ga pomocu assignable pedal, a pedalu kupis u Beogradjanci Proelovu za 1000 i nesto dinara. I cepaj... I za koji ce ti moj wah kad je mono?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordring Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 (edited) Koliko vidim, uskoro će biti bendova sa trojicom klavijaturista i bez gitarista Edited December 24, 2006 by Lordring Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 ma koji djavo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Djule- Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Narode hitno potreban klavijaturista tribute to deep purple,whitesnake. [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
WHISPER_EVE Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Ko je u ekipi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Djule- Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Pa ovako u bendu imamo bass to sam ja solo gitaru,ritam gitaru,bubnjara i pevaca.U planu su svirke samo cekamo klavijaturu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exilion Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Jel moze neko da mi kaze gde mogu da kupim stalak kao janne....Sa onim zglobom da moze da se seta gore dole..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Djule- Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Narode hitno potreban klavijaturista za DEEP PURPLE,WHITESNAKE HITNO!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Jon Lord je bas onako bez angazmana sudeci po Steve Morse-ovoj prici . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordring Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Jel moze neko da mi kaze gde mogu da kupim stalak kao janne....Sa onim zglobom da moze da se seta gore dole..? Kupiš stalak za dve klavijature i postaviš klavijaturu na onaj gornji deo (pošto je on uvek nagnut na dole) a pre toga zarotiraš ceo stalak za 180 stepeni i eto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja Savic Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 vidim da ste vi klavijaturisti bas vickasti... nego, potreban jedan klavijaturista za potrebe benda 'atlantida'... vazno: da ima zavidnu tehniku i da je iz bga i po mogucnosti da bude musko... nije hitno, jer vec jednu klavijaturu imamo u bendu, ali bend namerava da radi sa dve klavijature... zainteresovani neka se jave na pm... pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exilion Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Lordring@ Thanks...Toga se nisam setio...heh.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jon Lord Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Imas u Beogradjanci "neki" stalak sa nastavkom za drugu klavijaturu, kosta 5000 i onolko dinara, ali ne deluje mi kvalitetno, nisam zagledao. Pogledaj. Ali to sa stalkom naopako je glupo resenje, preturaj po netu i mozda ces naci nesto pametnije, kao sto sam ja nasao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordring Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Šta znam.. ako Jensu nije glupo rešenje možda Exilionu isto može da posluži Inače takav stalak koji ima iskošene osovine ima firma Quiklok ako se dobro sećam Link to comment Share on other sites More sharing options...
WHISPER_EVE Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Imas u Beogradjanci "neki" stalak sa nastavkom za drugu klavijaturu, kosta 5000 i onolko dinara, ali ne deluje mi kvalitetno, nisam zagledao. Pogledaj. Ali to sa stalkom naopako je glupo resenje, preturaj po netu i mozda ces naci nesto pametnije, kao sto sam ja nasao mislim da znam na sta mislis... prodavac mi je rekao da je to zivo sranje i da su ga tipa juce lepili da bi mogao da stoji... ... ali samo ako mislimo na istu stvar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolosus Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Da li iko skontao kako je cecin klavijaturista na srpskonovogodisnjem koncertu picio orgulje na dugmetarskoj klavijaturi? Kakvo skrnavljenje! Bio sam nazalost prinudjen da gledam to djubre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Djule- Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 I dalje hitno potreban klavijaturista za tribute DEEP PURPLE,WHITESNAKE 062/581-643 [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts