Guest kefa Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 KURZWEIL K2500 hitni i povoljno dajem.Stanje klavijature-semplera je odlično,a uz njega dajem i originalni tvrdi kofer.Ubačene su boje od J.Rudesa.G.Duke,P.Floyd,Zavinul itd.. Idem vani tako da svu opremu hitno rasprodajem[email protected]
Мохиканац Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Ima li neko iskustva sa sintisajzerima Yamaha DX11 i Roland G800? Valja li to išta?
VANDALICUM Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 Ima li ko da prodaje korg x5d,a da se uklapa u cenu od "200 jevreja"? Moze i za manje... Hitno potrebno....
Guest cowboyy Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 jedno pitanje pocetnik sam i zelio bi znati da li se moze svirati samo basovi na klavijaturi ? da pratis bassovima muziku koja svira i ako moze jedna vjezbica za to i da mi objasnite malo ukratko ... hvala unaprijed svima koji pomognu !:D:
Jon Lord Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 (edited) @Мохиканац Zavisi za sta... DX11 je u danasnje vreme za zive svirke skoro pa neupotrebljiv, mozda kao master, ali postoje i bolja resenja za to, G800 jos uvek radi dobar posao kao aranzer... @VANDALICUM Ako das 200e za X5D ti si potpuno lud! 150e i to ako mu sve funkcionise i izgleda kao da je tek izasao iz radnje! Ima da se nadje dosta, oglasi, forumi... @cowboyy Vezbica? Ako znas tonove, akorde i skale, nema tu vezbanja... Edited August 12, 2009 by Jon Lord
nikolic025 Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Ljudi,treba mi pomoc. Uzeo sam neki Roland G800 navodno sve je ok samo je vrh dirke naprsao i jedan taster treba malo jace stisnuti. Sad mi je stigla klavijatura i jedno 10 tastera je polomljeno a jedno 20 je lepljeno unutra-reparirano,jer su pukli unutra,nekoliko mikroprekidaca je pri kraju i flopy jako tesko cita,svaki 10. otvori,fali krsa srafova,a i ovi koji su ostali su proklizali.Covek mi je ponudio da posaljem u Rolandov servis u BG-u i da ce on da plati troskove,navodno mu je covek rekao 50E za sve! Sta da radim,da li da ga saljem na popravku ili da ga vracam nazad? Hvala u napred!
Jon Lord Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 Ljudi,treba mi pomoc. Uzeo sam neki Roland G800 navodno sve je ok samo je vrh dirke naprsao i jedan taster treba malo jace stisnuti. Sad mi je stigla klavijatura i jedno 10 tastera je polomljeno a jedno 20 je lepljeno unutra-reparirano,jer su pukli unutra,nekoliko mikroprekidaca je pri kraju i flopy jako tesko cita,svaki 10. otvori,fali krsa srafova,a i ovi koji su ostali su proklizali.Covek mi je ponudio da posaljem u Rolandov servis u BG-u i da ce on da plati troskove,navodno mu je covek rekao 50E za sve! Sta da radim,da li da ga saljem na popravku ili da ga vracam nazad? Hvala u napred! To se sve da srediti/zameniti, a da ce da kosta 50e, nisam bas siguran, privatni majstori, zavisno od instrumenta, naplacuju oko 5e po mikroprekidacu/tasteru, taster+ruke, ako ih ti imas 20... Sto se tice srafova, ako su proklizali, to je to, pomaze samo veci sraf, ti koji fale lako se zamene, flopy, ako mora da se menja.... Ne verujem da sve to moze za 50e, al ako ce on da plati, nosi!
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Da li je moguce sledece...Povezati klavijature midi cablom sa karticom i snimiti zajedno sa bojom koja se svira trenutno na klavijaturi...Ako ne to el postoji neki plug in koji detektuje boju u klavijaturi?
Thirin Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Ko bi da cuje malo Kurzweil K2661 a razmilja da ga kupi, skoro sam postovao par snimaka na http://www.youtube.com/user/smiljanicn, pozdrav P.S. Moj nije na prodaju, krv sam prolio dok je stigo NOV, jel su mi uvalili prvo polovan (satro iz izloga)
Jon Lord Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Da li je moguce sledece...Povezati klavijature midi cablom sa karticom i snimiti zajedno sa bojom koja se svira trenutno na klavijaturi...Ako ne to el postoji neki plug in koji detektuje boju u klavijaturi? Nije moguce, midi kabl ne prenosi taj tip informacija. Moguce je sledece, snimis ili nakucas midi, povezes klavijaturu audio i midi, podesis na kanalu, u kom vec programu snimas, da salje taj midi u klavijaturu, i novi kanal da snima audio koji stize iz klavijature, na taj nacin midi kanal "svira" klavijaturu, namestis zvuk koji zelis i to je to. E sad zavisno od konfiguracije moze da se javi problem sa kasnjenjem i sl...
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 Hahaha midi kanal svira ,sto jes jes :)Znas neke najbolje VSTijeve sa gomilom boja,efekta za klavijature ?
Jon Lord Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 Uf! Za visi sta ti treba?! Ima ih jako puno, previse cak, ako mene pitas... Ajd ovako, obzirom da si hteo boju sa klavijatura onda korg legacy collection verovatno moze da ti zavrsi posao, sve sto su mogli polysix, m1, wavestation i ms20 moze i taj vst, jako su verno reprodukovali semplove sa pomenutih uredjaja. Najbolje ti je da guglas takve stvari, skines, probas, jer stvarno ima jako jako jako mnogo vst-ova za dz! Kao i onih za pare, jel?!
MakeTeaNotLove Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Na prodaju Korg T3, sasvim ispravan, samo bez pitch bendera, cena 150 evra
audion Posted September 12, 2009 Author Report Posted September 12, 2009 ej ciao, pa postoji atmosphera synth iz spectrasonic- a...trilogy , stylos
ShinigamY Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Momci treba mi pomoc... Sta da uzmem, imam ponudu Korg i30 i Korg x50... Sviram uglavnom progressive, power... ma sve do narodnjaka (za pijanu familiju )... Imam ove dve ponude za po 400 evra, znaci oba korga po 400 evra, koj da uzmem?? Heeeelllppp
MakeTeaNotLove Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Ja bih ti preporucio X50. Dirke su losije nego i30, i kvalitet izrade je malo jeftiniji...ali X50 ipak ima HI sintezu zvuka (sa Triton serije) koja je daleko bolja od onog sto ima i30 (koliko ja znam), a i veoma je lak za nosenje. Skoro sam kupio svoj X50 i vrlo sam zadovoljan, pogledaj ovo ako te zanima kako zvuci, dobar je demo a sad nesto sasvim drugacije prodajem M Audio Axiom 25, u kutiji, jedva koriscen,za 150 evra kupujem Korg X5D do 150 evra, bitno je samo da je u solidnom stanju, treba mi za iznajmljivanje u studiju. Ako neko ima X5D i hoce da zameni za Axiom, i to je moguce. Javite se na 064 8865707, Dimitrije
lord6finger Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 (edited) Prodajem sledece: Korg SP200 stage piano - 700e Alesis Quadrasynth - 300e Moguca zamena za orgulje (alesis za starije cx3 i tako to, a sp200 za nord electro i slicno) Kontakt 064/206-4304 Edited September 20, 2009 by lord6finger
lord6finger Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Klavir prodat... Ostao Alesis, a dodajem i Korg 01/wFD za 300e.
lord6finger Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 Akcija Korg 01wFD i Alesis Quadrasynth OBA za 400e.
Guest lexxa94 Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 moze li neko da mi kaze kako mogu najlakse da naucim da sviram klavijaturu..?...imam Rolanda E-70... ako moze nekako preko interneta,jos bolje....
ShinigamY Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 Ajd vako, otiso onaj korg x50 sto sam hteo da ga uzmem Lik ga prodao, nie hteo da me saceka nedelju dana skot... Any way, sta da uzmem od ovih ponudjenih (jer su sve slicne, nemogu da se odlucim, neka nijansa pobedi) Korg T3 Korg x5d Korg n364 Korg m1 E sad, ne kapiram bash sta je ? <li>Oscillators per Voice : Min : 1 Max : 64 Ako bi neko mogao da mi objasni o cemu se radi, jer do sada nisam obracao paznju na te stvari, pa mi palo na pamet da i ja naucim nesto
MarkoX50 Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 Gospodin Jon Lord bi ti preporučio x5d
ShinigamY Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 Eh pa to bi mi pola foruma preporucilo ccc, al fora je, zbog cega bi mi preporucili A zbog cega ne bi npr n364 ili t3 O.o .. pih u dilemi sam :/
MarkoX50 Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Jer je lak,mali,a ima istu sintezu ko N364...
ShinigamY Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 O.o nisam znao da ima istu sintezu :/ Pa dobro, onda da padne taj x5d, i plus torba, i pedala, i josh neke drangulije Al kod x5d me nervira onaj display i sve je u skracenicama :/ Meh, moracu da se naviknem
Recommended Posts