[Nocturno] Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 I jos nijedan komentar? Neverovatno. Quote
Сале Posted August 16, 2013 Report Posted August 16, 2013 Упали су у тешку комерцијалу. У појединим деоницама као да слушам нове боргире,нарочито на аутло .И опет преееедугачак албум.Са прошлим нисам имао тај проблем али овај ми се баш одужио на прво слушање.Нити је одличан нити лош,јбг.Нека средина.Од 1-5 дао бих му слабу 3. И то због свега пар пријемчљивих момената иначе би ми била тешка двојка.Можда треба да се слегне,јбм ли га?! Ваљда ће на неко следеће слушање бити бољи (ваљда). 1 Quote
HeLLsarma Posted August 16, 2013 Report Posted August 16, 2013 Meni je ovo nista posebno,isto kao prosli,par nekih svetlih momenata. Bolje da su napravili eksploziju od 45 minuta sa zavrsnom pesmom kao Stellavore i eto,bilo bi iole bolje ! 1 1 Quote
Сале Posted August 16, 2013 Report Posted August 16, 2013 Ма прошли је поцепао колко је добар.И сворн исто тако.Са њима ми није био проблем ни што су дугачки,овај ме је баш сморио мало док сам га обрнуо.Ако га будем пазарио то ће бити само да попуним колекцију а не зато што је стварно добар,јбг. 1 Quote
[Nocturno] Posted August 16, 2013 Report Posted August 16, 2013 Mnogo sam razocaran. Sve sam ocekivao ali ovo ne. I oni lalala momenti, kao da slusam neki gothic. Sto kaze Sale mozda ga pazarim za kolekciju, nista vise. Quote
HeLLsarma Posted August 16, 2013 Report Posted August 16, 2013 Dobro je da ga vec nisi pazario. Quote
Јарослав Posted August 16, 2013 Report Posted August 16, 2013 албум пиша, пушите га хејтери треба имати огромна муда, па одрадити овако нешто за који дан пишем више, сада нисам код куће Quote
[Nocturno] Posted August 16, 2013 Report Posted August 16, 2013 Da mi je tvoj mozak na jedno 2 dana da se sit nauzivam u muzici! Tebi je sve sto izadje pisanje. :haha: Quote
BLAGOJE Posted August 16, 2013 Report Posted August 16, 2013 nemaoj tako,nije mu se svidio onaj...sta bijase ono sto mu se nije svidjelo? 1 1 Quote
kuruz Posted August 16, 2013 Report Posted August 16, 2013 sta bijase ono sto mu se nije svidjelo? punoletne ribe 2 Quote
kuruz Posted August 17, 2013 Report Posted August 17, 2013 meni ovo odlično, ne kapiram u čemu je problem Quote
Talvi Posted August 17, 2013 Report Posted August 17, 2013 sjajan album. baš sam ga onako neutralno dočekao, bez ikakvog hajpa/anti-hajpa i uzeo opušteno da ga odslušam i jebem li ti sunce, al' me je raspičio. They Rode On "jednom u karijeri" pesmetina, naslovna možda i najbolji Bathory voršip ikad, Outlaw kolje jebeno... i realno, presraste ga sa tim pričama o nekoj komercijali, ruku u vatru dajem da biste se sekli na svaku od ovih pesama da je objavljena na STTD a ne sad Quote
Fapril ethereal Posted August 17, 2013 Report Posted August 17, 2013 odlican ovaj novi.. aj ako izuzmem They rode on(odmah sam svrsio na Bathory miomirise),Black flames march mi je favorit.. Quote
BLAGOJE Posted August 17, 2013 Report Posted August 17, 2013 i odje: najbolji bathory worship?si ti normalan?nemoj da vadim klasike odje 1 1 Quote
oʞɾoƃ Posted August 17, 2013 Report Posted August 17, 2013 Evo pomno sam preslušao album i stvarno mi je pretenciozno smeće. Crkoše od želje da naprave bog zna kakav kult od albuma, a najgora pesma sa prvog albuma je zaraznija i više blek metal od najbolje sa ovog. Nastavio se trend razvodnjavanja te "esencije" o kojoj toliko pričaju. 90% pesama bi moglo da stane u pola vremena koliko traju. Totalno kapiram zašto kultadžije sa ovog foruma gotive album, ali za nas kojima muzika počinje sa 1990. godinom, stvarno nema ništa naročito da se čuje ovde. Quote
Сале Posted August 18, 2013 Report Posted August 18, 2013 ali za nas kojima muzika počinje sa 1990. godinom, stvarno nema ništa naročito da se čuje ovde. Уистину 1 Quote
Kumodraski Vo Posted August 18, 2013 Report Posted August 18, 2013 Ok je album, mislim da ne zasluzuje neko pomnije preslusavanje ali ko voli nek izvoli.. Najvise mi se svidela bonus pesma i Sleeples evil do onog izivljavanja na polovini pesme. They rode on skroz nepotrebna sem Bathory worshipa. Holocaust dawn ima lep build-up koji opet nije valjano zavrsen. 6/10 otprilike Quote
Talvi Posted August 19, 2013 Report Posted August 19, 2013 ovaj početak/kraj u Outlaw kao da je ispao sa poslednjeg Rotting Christ-a Quote
Talvi Posted August 24, 2013 Report Posted August 24, 2013 "The Wild Hunt", the new album from Swedish black metallers WATAIN, has entered the official chart in the band's home country at position No. 1. Quote
Recommended Posts