Miilos Posted September 26, 2016 Report Posted September 26, 2016 Ne znam šta mi bi da pustim dokumentarac o Eriku ''Music, Blood and Spirit''. Ništa zanimljivo, ali traje 20 minuta, pa sam odgledao do kraja. Muzika koja se čuje u pozadini je Treha Sektori i ovde mogu obe pesme da se skinu besplatno. http://timeisdivine.com/soz/soz-014.php Quote
Talvi Posted September 26, 2016 Report Posted September 26, 2016 je li se pričalo o ovome već? pevač i basista In Solitude su u bendu a i Erik učestvuje, post-punk zonfić: Quote
Dekapitator_Prisoner Posted March 3, 2017 Report Posted March 3, 2017 Ima li noog materijala na vidiku ? Quote
oʞɾoƃ Posted March 4, 2017 Report Posted March 4, 2017 Da li je moguće da od onog poslednjeg abortusa ima skoro 4 godine? U svakom slučaju sumnjam da spremaju nešto u skorijoj budućnosti, oni to vrlo pompezno najave bar godinu dana unapred. Ja se nekako nadam da će neko od njih da overdozira ili umre od sepse pre nego što stignu da oskrnave rane radove još jednim govnetom. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted March 4, 2017 Report Posted March 4, 2017 Meni je The wild hunt bas do jaja, a i Lawless darkness isto. Quote
Grobodan Posted March 4, 2017 Author Report Posted March 4, 2017 The Wild Hunt najbolji Watain album meni sa ove vremenske distance. 2 Quote
[Nocturno] Posted March 4, 2017 Report Posted March 4, 2017 Wild Hunt ne znam bas ali je meni LD i dalje remek delo, pustite vi Gojka... 1 Quote
HeLLsarma Posted August 2, 2017 Report Posted August 2, 2017 Da li ovo budi nadu da nece biti kao Wild Hunt? Quote
Сале Posted August 2, 2017 Report Posted August 2, 2017 А шта ти то буди наду на овом флајеру да неће бити као вајлд хант?? 1 Quote
HeLLsarma Posted August 2, 2017 Report Posted August 2, 2017 Samo surovo, samo bodljikavo. Dobra fotka. @Sale Ovi svecnjaci,lici na pocetak 2000-tih. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted August 2, 2017 Report Posted August 2, 2017 Ako se nastavi dalje u smeru u kojem je krenuo The Wild Hunt, bice vrhunski. Bas obozavam taj album. Jedino mi nije jasno zasto Teitana ne prime kao stalnog clana posle toliko godina. Quote
oʞɾoƃ Posted August 2, 2017 Report Posted August 2, 2017 Razlog je isti kao i za mnoge druge stvari koje ovaj bend radi - zbog para. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted August 2, 2017 Report Posted August 2, 2017 Jebem li ga, ako ga zbog toga ne ubace za stalno, onda je bas ciganski. Quote
Grobodan Posted August 2, 2017 Author Report Posted August 2, 2017 Ne nego su pricali mnogo puta da je Watain trojstvo i da ce tako ostati. Bilo je clanova i pre njega pa niko nije usao. Odmah pred Bozic kandidat za aoty, ceka se bas zarko. Quote
Сале Posted August 3, 2017 Report Posted August 3, 2017 (edited) DRŽ'TE SE BRAĆO STIGLE KAPULJAČE Није ово капуљача већ фантомка колко видим. Ова слика ко да најављује албум песте ноире а не ватачину. Само да скине онај прстен. Ал у сваком случају изгледа цигански. Edited August 3, 2017 by Сале Quote
Demon Seed Posted August 3, 2017 Report Posted August 3, 2017 Ne nego su pricali mnogo puta da je Watain trojstvo i da ce tako ostati. Bilo je clanova i pre njega pa niko nije usao. Pa da, trojstvo, al' ne zbog ortodoksije no zbog toga sto se pare lepse dele na 3 dela no na 4 2 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted August 3, 2017 Report Posted August 3, 2017 Malo teze da im ovaj svira dzabe. Quote
Grobodan Posted August 3, 2017 Author Report Posted August 3, 2017 Pa da, trojstvo, al' ne zbog ortodoksije no zbog toga sto se pare lepse dele na 3 dela no na 4 To su pricali u vreme jos kad je prvi album izasao, ne verujem da su se tad useravali od para. Quote
Сале Posted August 3, 2017 Report Posted August 3, 2017 По тој логици боље Ерик да распусти и ову двојицу па да не дели ништа хехе. Ионако је највећи шејтаниста у бенду. Quote
Demon Seed Posted August 3, 2017 Report Posted August 3, 2017 Malo teze da im ovaj svira dzabe. Pa ne dzabe, al' odredi mu sef firme platicu pa se pogode, a ostatak ide dalje (kao npr. King Lombardu ) To su pricali u vreme jos kad je prvi album izasao, ne verujem da su se tad useravali od para. Pa na prvom albumu svirase 4orica clanova, bend je krenuo kao kvartet Quote
Grobodan Posted August 3, 2017 Author Report Posted August 3, 2017 Jes ali je odleteo taj pre izlaska albuma jos cini mi se.... na svakom albumu do dan danas i svira vise ljudi od trojice, poenta je samo da oni hoce da zadrze bend trojstvom. Quote
Recommended Posts