Demon Seed Posted November 1, 2017 Report Posted November 1, 2017 (edited) Elem, pesma je Nifelheim za siromašne. A Nifelheim je vec za siromasne, dakle da ne pustam 31. oktobra je Sv. Luka, sta ocete To DsO slavi, a Watain slavi noc vestica. Edited November 1, 2017 by Demon Seed Quote
Grobodan Posted November 9, 2017 Author Report Posted November 9, 2017 (edited) Watain i Nifelheim >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> sva disonantna, psihodelicna i anonimna smeca koja hajpujete. Odlicna nova rstva i spot, ceka se album. Edited November 9, 2017 by Grobodan 1 Quote
Demon Seed Posted November 10, 2017 Report Posted November 10, 2017 Watain i Nifelheim >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> sva disonantna, psihodelicna i anonimna smeca koja hajpujete. Ali samo za daltonista! 1 1 Quote
oʞɾoƃ Posted December 15, 2017 Report Posted December 15, 2017 Presmešno mi je da su uspeli da najašu na disonantni trend. Osim toga dosadnjikava pesma. Quote
Сале Posted December 15, 2017 Report Posted December 15, 2017 Јес досадњикава ал опет боља од било које са прошлог. Quote
Grobodan Posted December 15, 2017 Author Report Posted December 15, 2017 Meni lici rstva na Casus, nista disonantnije no sto su tamo radili. Ceka se album, taman za Bozic da stigne. Quote
Miilos Posted December 29, 2017 Report Posted December 29, 2017 Evo ga, taman da imamo uz šta da koljemo prasiće za Božić. http://en.metal-tracker.com/torrents/219743.html Quote
Сале Posted December 30, 2017 Report Posted December 30, 2017 Па за ово треба се региструјеш да скинеш албум. Мрзи ме баш да се млатим око регистрације да би скино ватаин албум сумњивог квалитета Quote
Miilos Posted December 30, 2017 Report Posted December 30, 2017 Ima i na metal area ali zvuk je užasan, ne vredi da se sluša. Quote
Сале Posted December 30, 2017 Report Posted December 30, 2017 Чекаћу дизиђе на јутубу. Није ми нешто зорт за нови ватаин . Quote
[Nocturno] Posted January 3, 2018 Report Posted January 3, 2018 Malo mi je neverovatno da niko nece da prokomentarise album. Evo - ja cu prvi pa mi lupajte minuse jako mi prija cinjenica da traje duplo krace nego ostali albumi pesme su brze, atmosfericne - pluscina Towards the Sanctuary mi je trenutno najbolja sa albuma, najvise puta izvrteo Suma sumarum - ovaj album mi je bas dobar (ne dobar kao LD ili CL) i dosta ce se slusati (a bogami i pazariti vinil). Quote
HeLLsarma Posted January 3, 2018 Report Posted January 3, 2018 Cuo sam pola albuma i na prvu mi sasvim dobro i pristojno za njih ( za razliku od proslog), doduse vidi se da su odradili malo na sigurnu loptu. Pola sam preslusao jer cekam 320 pa da cujem kako valja. Quote
Towards The Inevitable Posted January 5, 2018 Report Posted January 5, 2018 Pročitah sinoć ovaj čika Bobin poziv na brainstorming povodom novog albuma, pa rekoh sebi daj da ga skinem i preslušam (a nisam ga baš čekao s nestrpljenjem). Prvi utisci - prljav, ružan, mračan, nepretenciozan album, bez zaraznih momenata, bez eksperimenata... Sve što je bio The Wild Hunt, ovaj album nije, potpuna antiteza. I super mi je to, oseti se ta neka relaksiranost, do sada je bila varijanta da svaki album mora da bude bolja verzija prethodnog, još bolje, još pompeznije, namunjenije, pseudo-pomeranje granica i slična sranja, pa su u tom takmičenju sa samima sobom počeli da pišu balade misleći da su uzasno pametni, a u stvari zaboravljajući da im je jedini posao da budu primitivni divljaci, što svaki dostojanstven black metal bend nikada ne sme da prestane da bude, ma koliko mu zvuk vremenom postajao sofisticiran. Ovo je kao neki reality check, u fazonu, ok, ovo je naš novi album, takav je kakav je, ne nužno ni bolji ni lošiji od drugih, ja bar osećam taj attitude dok ga slušam. I sviđa mi se što riffovi nisu previše dopadljivi, što mi ništa nije ušlo u uvo na keca. Jedino što je ostalo nakon prvog preslušavanja je taj jebe nam se stav, dok sam na nekoliko prethodnih albuma prvo primećivao gomilu zaraznih rifova koji kao du su bili oprani u mašini za veš na 90 stepeni, pa onda opeglani i lepo složeni u orman, odmah pored kesice sa lavandom. I da, poseban shoutout za poslednju stvar, zvuči kao neki Hatework sa Domination-a trip, dragi putnici molimo vas da siđete na sledećoj, poslednjoj stanici, pravo u ralje pakla. Tako treba. 2 Quote
Сале Posted January 5, 2018 Report Posted January 5, 2018 Мислио сам да сачекам да изађе албум у бољем квалитету па да га онда преслушам али после ових ваших коментара нисам мого да одолим па макар га слушао и овако дрљавог. С обзиром да сам очекивао потпуни промашај као онај претходни албум,пријатно сам изненађен са овим што су урадили. Албум је једном речју-добар. Е сад,на прво слушање није ништа напуцано неким хитовима,јбм ли га,али у сваком случају је далеко бољи од оног вашљивог вајлд хант. Цитираћу овде Срђана да не бих понављао исте ствари. Prvi utisci - prljav, ružan, mračan, nepretenciozan album, bez zaraznih momenata, bez eksperimenata... Sve što je bio The Wild Hunt, ovaj album nije, potpuna antiteza. I super mi je to, oseti se ta neka relaksiranost, I sviđa mi se što riffovi nisu previše dopadljivi, što mi ništa nije ušlo u uvo na keca. У сваком случају,још ће се ово преслушавати да се мало искристалише. А,да. И добро је што га нису развукли на сат и кусур времена као претходна 3. Много је боље овако. Кратак али прљав. Quote
Miilos Posted January 5, 2018 Report Posted January 5, 2018 Imate album da skinete na metal area. Album k'o album možda i nije loš, videću za dva-tri meseca, ali produkcija mi se nikako ne sviđa. Ako nešto mrzim to je kad je zvuk preglasan, ali ovo je toliko tiho i mutno da ako nešto slušam pre ovoga, kada krene ovaj album moram da pojačam ton za 50%. Quote
Сале Posted January 5, 2018 Report Posted January 5, 2018 ali ovo je toliko tiho i mutno da ako nešto slušam pre ovoga, kada krene ovaj album moram da pojačam ton za 50%. Ја сам мислио да је то због лошег квалитета рипа. Све се нешто надам да ће звук бити бољи на диску. Quote
Miilos Posted January 5, 2018 Report Posted January 5, 2018 Ovaj rip gore je katastrofa, evo ga bolji http://file.karelia.ru/k3q29q/ ali produkcija je loša i tu nikakav rip ne pomaže. Pa i na EP-u koji je izašo pre albuma zvuk je tih. Nadao sam se da će album zvučati bolje, ali isti je đavo. Quote
Towards The Inevitable Posted January 5, 2018 Report Posted January 5, 2018 Ja sam skinuo torent na rutrackeru i zvuk je normalne jačine, nije tih, a čini mi se da je i produkcija profi, nisam primetio neke probleme tu, zvuk čist, dobar miks, izbalansiran... Mada sam ga preslušao na slušalicama, tiho, deca su ležala pored mene pa nisam odvrnuo. Možda je Miloš i u pravu, moram ponovo da ga preslusam. Quote
Miilos Posted January 5, 2018 Report Posted January 5, 2018 (edited) Ja sam skinuo torent na rutrackeru i zvuk je normalne jačine, nije tih, a čini mi se da je i produkcija profi, nisam primetio neke probleme tu, zvuk čist, dobar miks, izbalansiran... Mada sam ga preslušao na slušalicama, tiho, deca su ležala pored mene pa nisam odvrnuo. Možda je Miloš i u pravu, moram ponovo da ga preslusam. Ako slušaš na slušalicama, pazi da posle albuma ne krene nešto drugo, ogluvećeš. Bez zajebancije, možda i zvuči ok kad pojačaš, ali stvarno treba da odvrneš zvučnike, uporedi sa nekim drugim albumom i videćeš... Edited January 5, 2018 by Miilos Quote
Demon Seed Posted January 6, 2018 Report Posted January 6, 2018 A zasto smeta sto je tih? I Master of Puppets je tih... Redno je bilo da se zavrsi loudness war Quote
Сале Posted January 6, 2018 Report Posted January 6, 2018 Јесте био мало тих са оних сиротињских 128 али скинуо сам и ону верзију што је Милош окачио линк и могу да кажем да је доживљај бар дупло бољи самим тим што је и квалитет звука бољи. Да нисте ви оглувели јбт??? Quote
Miilos Posted January 8, 2018 Report Posted January 8, 2018 Ne samo što je tih nego zvuči kao kad na ekvilajzeru podigneš samo basove... Da ne tupim previše, kome ne smeta - bolje za njega, meni se zvuk ne sviđa, ali od albuma možda i bude nešto. Preslušao sam triput, već ga znam napamet, videćemo kad se malo slegne. Imam sve albume od njih, kupiću i ovaj sigurno, ali mislim da ću da sačekam neki remaster. Quote
Сале Posted January 8, 2018 Report Posted January 8, 2018 ali mislim da ću da sačekam neki remaster. Има да се начекаш мало хаха. Quote
Recommended Posts