NYX 218 Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Ja?! Ma, ne! Zasto bih bila? Za nju vec na znam. Quote
NYX 218 Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Lepa slika! Jel` si je capila sa nocnog stocica njegove keve? Quote
oʞɾoƃ Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 E sad, da li je ovaj post bio flejm...? Quote
Grobodan Posted March 6, 2008 Author Report Posted March 6, 2008 Bogami, Wacken 2008... Nema zajebancije... Samo su oceve i kult stavili na flajer, bez CoB i slicnih fegeta... Doduse, bilo bi lepo videti da se E i Alexi do'vate negde, 2 patuljka... Quote
oʞɾoƃ Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Doduse, bilo bi lepo videti da se E i Alexi do'vate negde, 2 patuljka... Homoseksualcu... Kako mozes da poredis kultnost Erika sa onim pozerom... Quote
oʞɾoƃ Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Nisu, Alexi je Finac, a Finci su trolovi. Quote
oʞɾoƃ Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 (edited) I Am The Earth jebe keve kako je dobra pesma, inace od njih imam: Castus Luciferi - veoma fino mada je prethodnik meni bolji Rabid Death Curse - Ovo jebe keve kako je dobro, Lamb Crucifix!!! kada malo bolje razmislim - U JEBOTE JA IMAM SAMO 2 ALBUMA!!! moram da nabavim ostatak podhitno al sto im prvi demo ima do jaja ime Meni je ovaj post u celosti neverovatno genijalan Prvo preimenovao album u Luciferovu Kastu, pesmu u Raspeće Jagnjeta :) , a onda skontao da ima SAMO DVA ALBUMA !!!111 u vreme kada Watain i jeste imao samo dva. Ej,pitao sam i njega da mi proda i nece,tako da cisto sumnjam da ce tebi. Ali zato vas je Gojko oboje zajebao Bez zezanja...kad bi dosli,cudo bi bilo. Da, videli smo, 70 ljudi. Edited July 1, 2008 by Gojko Quote
Angelystor Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Al' jeste bila dobra svirka Uprkos broju ljudi..i broju sati chekanja Nego, kad vec pomenu Castusa..meni dosat vremena RDC proveo na kompu pod imenom "Rabbit Death Curse", ne pitaj Quote
+Abigail+ Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 IRON-FORGED DEATH "The design of the belt-buckle is the Orbis Mortuus which through the years has become a central symbol within the Temple of Watain, and has been charged with much of it's power. It corresponds primarly with the two qliphas Thaumiel and Thagirion, Ascension through forbidden wisdom and action, the overcoming of mind over flesh, to enter the Nightside not with effort, but by Will." "We are proud to present the first Watain belt-buckle, forged in iron upon the anvil of wrath and brought to this world by The AJNA Offensive, USA." jebem ti ja ovo..jos ce i watain gace poceti printati.. Quote
RNA Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Хм, онај натпис ме гадно подсећа на јерменски. Quote
morbid god Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Ovo je dobra fora. A obzirom da mi na kurac ide to klinacko furanje sa nosenjem majica, ogrlica i prstenja sa znamenjem omiljenih bendova, ovo ili eventualno gace sa logom bi bile pun pogodak. Nosis neku shminkersku robu, a ispod toga gacice sa natpisom "si monumentum requires, circumspice" Quote
morbid god Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Stani u red! Nego, ima li najava za novi album? Quote
Narsil Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 (edited) САјт им је у изради колико сам ја видео па не могу да видим информације. Edited July 6, 2008 by Lord_Ahriman Quote
oʞɾoƃ Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Nema na sajtu ništa novo. Sa ovakvim bendovima dugo traje proces pisanja novog albuma, nažalost Quote
Grobodan Posted July 6, 2008 Author Report Posted July 6, 2008 Gace Sworn to the cock bi bile pun pogodak. Quote
oʞɾoƃ Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 (edited) Gace Sworn to the cock bi bile pun pogodak. Pa da jurimo potpise opet Pa je l' znaš ti u čemu je razlika između mene i tebe?! Što su meni disk potpisali i Erik i gitarista, a tebi samo Erik Edited July 6, 2008 by Gojko Quote
+Abigail+ Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 (edited) meni su to cisto kapitalisticki, komercijalni trendovi..ko iron maiden satovi, solje i ta sranja koja nikad sebi ne bih kupila..znam da cete me sad zasuti komentarima kako to nije isto, kako to watain radi iz ovog ili onog razloga, i kako ja previse kritikujem i se*em..no dobro. mene teatralno prezentovani 'iron forged buckle' nikako ne imponira, cak sta vise.. ono, mogu cista srca za sebe reci da sam sigurno jedan od najvecih obozavatelja ovog benda (bar s nasih prostora d:) i da mi svojim albumima (pogotovo prva 2) pruza i muzicku i ideolosku i vizuelnu koncepciju perfekcionizma, ali sto je previse, previse je.. @gojko vidis, meni su znacajniji potpisi Erika i Seta na mome SttDu neko bilo kakve zeljezne toke za kajs.. d: Edited July 6, 2008 by +Abigail+ Quote
oʞɾoƃ Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Ne možeš tako, to nije isto. To Watain radi iz sasvim drugih razloga. Previše kritikuješ i sereš Šalu na stranu, valjda moraju i oni od nečega da žive, ili koji god njihov interes u tome bio. Ja zaista želim samo novi album Quote
Recommended Posts