Svart Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Znam za ovaj fest odavno, nego da li je moguće da su watain headlineri? Da, to sam i ja pomislio. Quote
oʞɾoƃ Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Znam za ovaj fest odavno, nego da li je moguće da su watain headlineri? Objavili na spejsu. Iskreno, veći su mi od svih ostalih bendova sa plakata. Nadam se da je ovo vesnik novog vremena, gde će Watain zauzeti mesto na tronu koji mu pripada (jebeno najpederskija izjava koju sam dao otkad sam na yumetalu) Quote
Grobodan Posted February 24, 2009 Author Report Posted February 24, 2009 Baš je epično isprepletana sa homoseksualizmom koji neumitno probija iz tvog bića. Quote
+Abigail+ Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 MAYHEM predgrupa WATAIN-u?! svega ce se covjek nagledati.. Quote
oʞɾoƃ Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 (edited) Ne slažeš se? Pa ja sam razočaran Realno, Mayhem ima samo dva baš sjajna albuma, a Watain tri Edited February 24, 2009 by Gojko Quote
Маузер Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Dark Funeral predgrupa Watainu. Quote
Svart Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Samo da Mayhem i Watain zamene mesta Quote
Blabriblabr Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Ovo je 'festival', tako da niko ovde nije predgrupa. Jedino sto je cudno je sto je Watain logo najveci na plakatu, sa obzirom da su Mayhem i Dark Funeral 'veci' bendovi - ali u stvarnosti nisu ni do kolena Watain-u. Sad, da je ovaj Mayhem pravi Mayhem... Quote
oʞɾoƃ Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Nema predgrupa, ali ima hedlajner Evo sa zvaničnog Watain bloga: We can now proudly announce that Watain will headline the KINGS OF BLACK METAL Festival in Giessen, Germany, on April 18th. This will be one of the only concerts to be performed in 2009. Other bands on the festival are Mayhem, Dark Funeral, Necrophobic, Necros Christos etc. MORE INFO: http://www.myspace.com/kingsofblackmetal Quote
Grobodan Posted February 24, 2009 Author Report Posted February 24, 2009 Ne slažeš se? Pa ja sam razočaran Realno, Mayhem ima samo dva baš sjajna albuma, a Watain tri Realno, da nije bilo prvog od ta 2, Watain verovatno ne bi postojao, kao ni svi ostali bendovi sa tog plakata. Quote
Josif Visarionovič Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 zvucacu prepotentno ali ceo mayhem i dark funeral opus ne mogu da prismrde albumu sworn to the dark. ali to sam samo ja Quote
+Abigail+ Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 (edited) Ne slažeš se? Pa ja sam razočaran Realno, Mayhem ima samo dva baš sjajna albuma, a Watain tri DMDS je jedan od 10 najboljih bm albuma IKADA.mislim da bas ne treba da raspravljam zasto je smijesna cinjenica da jedan WATAIN bude hedlajner njima.al promocija i fanovi zbog kojih se radi ponovno izdavanje RDC-a i CL-a s ciscom produkcijom cine cuda izgleda..bas kao i prodavanje nekih 'iron forged belt buckle' sranja s logoom ovog benda. Dark Funeral me ne zanima. edit:mislim da je Grob rekao dovoljno Edited February 24, 2009 by +Abigail+ Quote
morbid god Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Realno, da nije bilo prvog od ta 2, Watain verovatno ne bi postojao, kao ni svi ostali bendovi sa tog plakata. Istina. Quote
Josif Visarionovič Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Realno, da nije bilo prvog od ta 2, Watain verovatno ne bi postojao, kao ni svi ostali bendovi sa tog plakata. to ne znaci da nisu evoluirali u nesto bolje od njih samih. nemoj da se vadis kako je mayhem kult Quote
Lunar Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Kakvi su ovi Necrophobic, vidim u istoj su crti ko Mayhem i Dark Funeral? Quote
Blabriblabr Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Nema predgrupa, ali ima hedlajner Evo sa zvaničnog Watain bloga: Au, vidis ti to boga ti. Ovaj Mayhem jeste pravi Mayhem Vazi. Quote
Svart Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Ali Mayhem i dalje izdaju albume i napreduju i menjaju se, treba da budu headlineri u svakom slucaju ne samo zato sto su kultni vec zato sto su najbolji. Samo da mi je da budem tamo nije me briga kojim redosledom ce svirati... Quote
Маузер Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 A i imaju najboljeg vokala bma. Quote
Recommended Posts