Blabriblabr Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Ali Limp Bizkit i dalje izdaju albume i napreduju i menjaju se, treba da budu headlineri u svakom slucaju ne samo zato sto su kultni vec zato sto su najbolji. Samo da mi je da budem tamo nije me briga kojim redosledom ce svirati... Quote
Маузер Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Ala meni ovo zvuci na Pita u pizdu materinu! Quote
Grobodan Posted February 24, 2009 Author Report Posted February 24, 2009 Kakvi su ovi Necrophobic, vidim u istoj su crti ko Mayhem i Dark Funeral? Vrh. Overi prvo poslednja 2. Quote
oʞɾoƃ Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 (edited) Ali Mayhem i dalje izdaju albume i napreduju i menjaju se Ne izdaju, Ordo Ad Chao će biti poslednji Na osnovu čega to tvrdim? Na osnovu toga što nema više ko da stvara rifove, sad kad je Blasphemer otišao. Edited February 24, 2009 by Gojko Quote
oʞɾoƃ Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Ili Hellhammer siluje Necrobutcherovu ćerku. Quote
Grobodan Posted February 24, 2009 Author Report Posted February 24, 2009 nemoj da se vadis kako je mayhem kult Naravno, pa nego šta je Da ja osnujem bend pod direktnim uticajem nekog benda i da mi se kasnije pruži šansa da sviram sa njim, iz pijeteta bih rekao "ja prvi sviram", bar ja to tako gledam... Quote
Josif Visarionovič Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 taj kult nema nikakve veze sa kvalitetom muzike,fanovi cesto ne prave razliku Quote
morbid god Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Ma fanovi pojma nemaju. Mayhem je izmislio black metal za Watain i mnoge druge. Osim toga, Sworn ne moze da prismrdi DMDS-u kako god okrenes. Moje misljenje, dzaba sve. Quote
Маузер Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Sto jes jes. Taj album je bas zver u malom. Quote
oʞɾoƃ Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Ma fanovi pojma nemaju. Mayhem je izmislio black metal za Watain i mnoge druge. Osim toga, Sworn ne moze da prismrdi DMDS-u kako god okrenes. Moje misljenje, dzaba sve. Da nisam ovako inverzna ličnost, sad bih se prekrstio. Quote
morbid god Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Da nisam ovako inverzna ličnost, sad bih se prekrstio. Probaj dok visis zakucan za obrnuti krst Quote
Grobodan Posted February 24, 2009 Author Report Posted February 24, 2009 taj kult nema nikakve veze sa kvalitetom muzike,fanovi cesto ne prave razliku Ma da. Quote
Goxy Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 Ma fanovi pojma nemaju. Mayhem je izmislio black metal za Watain i mnoge druge. Osim toga, Sworn ne moze da prismrdi DMDS-u kako god okrenes. Moje misljenje, dzaba sve. svaki black metal album u poredjenju sa dmds je mizeran,jadan i bedan Quote
oʞɾoƃ Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 Realno, da nije bilo prvog od ta 2, Watain verovatno ne bi postojao, kao ni svi ostali bendovi sa tog plakata. Pa? Da nije bilo Venoma, ne bi bilo ni Mayhema. Da nije bilo Judas Priesta, ne bi bilo ni Venoma. Možemo tako da teramo u nedogled. Poenta i jeste da svaka generacija bude kvalitetnija od prethodne, što se za sada i ostvaruje. Ne teram nikoga da se slaže sa mnom, ali Mayhem je muzički neolit u odnosu na ovo što danas imamo. ponovno izdavanje RDC-a i CL-a s ciscom produkcijom Nije čišća produkcija, štaviše, kladim se da niko ne bi ni umeo da kaže koji je od dva fajla sa originalnog izdanja, a koji sa "remasterovanog". Quote
Grobodan Posted February 25, 2009 Author Report Posted February 25, 2009 Pa? Da nije bilo Venoma, ne bi bilo ni Mayhema. Da nije bilo Judas Priesta, ne bi bilo ni Venoma. Možemo tako da teramo u nedogled. Poenta i jeste da svaka generacija bude kvalitetnija od prethodne, što se za sada i ostvaruje. Ne teram nikoga da se slaže sa mnom, ali Mayhem je muzički neolit u odnosu na ovo što danas imamo. Ne u nedogled, samo do Sabbatha Ja sam vaspitan da postujem starije, ove nove generacije...ccc... Quote
Brynhildr Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 To je samo fora da nalože ljude da kupe novije izdanje i da zarade još para. I svi ti koji kupe će tvrditi da je bolja produkcija. xD Quote
morbid god Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Ja sam vaspitan da postujem starije, ove nove generacije...ccc... U sustini, nove generacije su kao remasterovani Watain - isti kurac i prodakshn kao stare, samo veci bitrate. Jedino sto je starije izdanje kultnije Quote
Angelystor Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Ne izdaju, Ordo Ad Chao će biti poslednji Na osnovu čega to tvrdim? Na osnovu toga što nema više ko da stvara rifove, sad kad je Blasphemer otišao. Pa nigde nije receno da nece vise izdavati, ali glavna kreativna sila je otisla, tako da ne da im treba novi gitarista nego i neko da im pise muziku. Dakle, verovatno bolje da vise nista novo ne izbacuju Meni je svaki Mejem odlichan, chak i "Grand" uprkos praznim momentima, Watainov prvi je dobar, ali druga dva su pre svega prave black sile, sve u svemu nedovoljno da bi Mejem svirao pre njih, imaju Watain jos dosta da se voze do njihove stanice. Quote
oʞɾoƃ Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Mayhem je ostvario popularnost zahvaljujući svežini i inovativnosti, ali pre svega zahvaljujući momentu. Što reče jednom čini mi se neki od Maidena: "It was easy to create heavy metal in times when there were five bands around." Danas black metal bend mora da izda album pet puta kvalitetniji od kultova devedesetih da bi se uvrstio u to društvo. Quote
Grobodan Posted February 26, 2009 Author Report Posted February 26, 2009 Jel ti stvarno u to veruješ? Jel misliš da smo mi stariji slušali Skandinavske bendove zato što nismo imali širi izbor? Quote
Josif Visarionovič Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 pa i dan danas se gomila kune u skandinaviju,dok recimo pljuje ameriku koja itekako ima dobrih bendova,a izgovor im je da nemaju taj 'duh' jebote a mogli ste da slusate dance 80-ih Quote
Маузер Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Naravno da amerika ima extra bendove, Judas Iscariot i Inquisition! Quote
Recommended Posts