morbid god Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Ne volim ove pop music tripove da se izbaci jedna pjesma kao single il sto vec. Quote
Ranis Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 nova stvar mi dosta na norveshku vuche...dobra je pesma, jedva chekam album...rachunam da ce se ranije pojaviti na warezu Quote
Talvi Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Ne radi mi mediaportal ali koga boli kurac, pobedili smo. Nadjoh drugi link: http://hotfile.com/dl/35802717/9fdb960/9209804c6ae864bb55c386026f4b64e3.rar.html pass: afterpre.com Quote
oʞɾoƃ Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Vrh pesma, mada ni ja ne volim te singl tripove, ne umem da slušam jednu pesmu, treba mi album. Quote
Talvi Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Ja volim, nekako me to podseca na one tripove '80-tih - ploce, singlice, EP-jevi i tako to, + kada dobijes singl mozes da se nasladjujes njime hiljadu puta dok ga ne naucis napamet. Ja volim EP-jeve i singlove. Quote
oʞɾoƃ Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Baš kažem Grobu, jedino što mi se ne sviđa je što pesma zvuči kao da je sišla sa Sworna, a nisam navikao da se Watain ponavlja. Quote
kuruz Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Ja volim, nekako me to podseca na one tripove '80-tih - ploce, singlice, EP-jevi i tako to, + kada dobijes singl mozes da se nasladjujes njime hiljadu puta dok ga ne naucis napamet. Ja volim EP-jeve i singlove. Брате, ја сам мислио да си ти '87, а не '62. Quote
Talvi Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 To sto sam '87. ne znaci da nisam imao kontakta sa tim stvarima. Quote
kuruz Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Ма шалим се, ал' ми је смешно кад кажеш да волиш осамдесете у којима ниси живео. Quote
Talvi Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Ne, ne kazem da volim osamdesete nego tako te zvrcke iz tog vremena, tipa ploce, kasete, singlove... To mi je uber-cool. Na kasetama sam odrastao, jbg. Quote
kuruz Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 И ја, сећам се јурњаве до куће и назад до тезге са пиратским касетама кад сам имао шест година. Остале две Чорбине касете, а нас тројица заинтересованих. Поломисмо се око тога. Quote
Talvi Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Ja jos cuvam gomilu kaseta, pustim ih s vremena na vreme da me mine zelja. Quote
kuruz Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Имам и ја (неколико албума Ритма Нереда, доста Чорбиних, два СМФ - а, Металика са симфонијским оркестром...). Quote
Ranis Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 kad sam imao samo kasete, pazljivije sam slushao muziku... kupim jednu kasetu, i slusham je dok se ne izlize... i shto je fazon, danas kad mogu da skinem gige muzike dnevno, mnogo vishe dobre muzike propustim nego ranije... Quote
Talvi Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 E, to. Onaj jebeni osecaj kad udjes u radnju i ne znas sta da kupis, i onda se radis time sto uzmes sledece dve nedelje. Quote
Ranis Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 i meni su isto ploche i kasete jako zanimljive i primamljive, pa i original diskovi - nekako su extenzija uzivanja u muzici...kad slushash muziku, i usput pregledash cool boocklet...i da nemam vec toliko skupih hobija, garantovano bih se bavio skupljanjem jednog od pomenutih...mozda kad se zaposlim krenem Quote
oʞɾoƃ Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 Swedish black metallers WATAIN will release their fourth album, "Lawless Darkness", on June 7 via Season Of Mist. The track listing for the CD is as follows: 01. Death's Cold Dark 02. Malfeitor 03. Reaping Death 04. Four Thrones 05. Wolves Curse 06. Lawless Darkness 07. Total Funeral 08. Hymn to Qayin 09. Kiss of Death 10. Waters of Ain Check out the cover artwork below. The digipak version will include a cover of the DEATH SS song "Chains of Death" as a bonus track. The song can also be heard on the "Reaping Death" picture seven-inch single, due April 30 and available for pre-order on Season of Mist's e-shop. Commented WATAIN frontman Erik "E" Danielsson: "The main cover of 'Lawless Darkness' depicts the legions of the Antichrist, released and untamed from the broken tablets of law. By the shattering of order and the collapse of the laws of the creator god, the free spirits of lawless darkness shall return to the abode of their ancient gods, and unite with them once again. "The artist behind this amazing painting as well as the additional artwork for the album goes by the name of Zbigniew Bielak, a well-kept secret in the world of metal. His flawless detail and all-devouring capacity suits us perfectly, a match made in hell indeed." 1 Quote
morbid god Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 Da je kover u crveno-crnom fazonu, bio bi ko stvoren za 1349. Quote
Grobodan Posted April 8, 2010 Author Report Posted April 8, 2010 Sviđa mi se cover, za nazive pesama me zabole, samo me zanima da li je Kiss of death obrada kultnog NWOBHM benda Satan? Quote
Recommended Posts