Grobodan Posted April 8, 2010 Author Report Posted April 8, 2010 Kakav psiho, mora da joj je gurao prst u rchma. Setih se još jedne priče za njega - hranio hrčka i ovaj ga valjda ujeo za prst, on ga ubacio u kutiju punu novina i zapalio, isto bio dete sad je OK... relativno. Quote
oʞɾoƃ Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 A vi kao nikad niste palili novine sa životinjama zarobljenim unutra. Sve moralisti i puritanci, pft. Quote
morbid god Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 Setih se još jedne priče za njega - hranio hrčka i ovaj ga valjda ujeo za prst, on ga ubacio u kutiju punu novina i zapalio, isto bio dete sad je OK... relativno. Tom djetetu je trebao ljubimac bez zuba, definitivno.. Quote
Маузер Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 Ja sam samo jeo sa kerom kada sam bio mali. Nis drugo. Quote
Grobodan Posted April 8, 2010 Author Report Posted April 8, 2010 Znate onaj fazon - ljulja deda unuka na krilu i pita ga: "Unuče moj, šta se dobije kad izdrkaš slonu?" "Slonova sperma" "Bravo, a kad izdrkaš medvedu?" "Medvedova sperma" "A dedi?" "Dedina sperma" "I čokoladica, sinko!" Taj mi je omiljeni. Quote
Маузер Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 Ima ona fora kada sam bio mali. Voze se jaker i tiker i ispadne tiker. Ko je ostao? Quote
Grobodan Posted April 8, 2010 Author Report Posted April 8, 2010 Deda ti pricao? Unuk. Ima ona fora kada sam bio mali. Voze se jaker i tiker i ispadne tiker. Ko je ostao? Sećam se Quote
oʞɾoƃ Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Kod nas je to bilo "Jatele i Titele". Gradska deca, jbg. Quote
Talvi Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Kod nas je to bilo "Jatele i Titele". Gradska deca, jbg. Ovde je bilo po banatski: "Ides Tisom, Tisom, Tisom... i stignes u Titele." Quote
Маузер Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Joj znao sam sta je skobalj. Ali nema sanse da se setim sada. Quote
Talvi Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Proverio sam - riba. I meni je zvucalo poznato, ali skontao sam tek kad videh. Ali takvih ovde nema - samo sarani, karasi, poneki som i tako ta klijentela. Quote
Маузер Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Ima skobalja u Savi mislim. U Savi ima svacega, a najvise mrtvaka u pm. Quote
Talvi Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Najjace je bilo kad je pre nekih 10-15 godina jedan ludak iz ZR-a konstantno pokusavao da pusti pirane u kanal Dunav-Tisa-Dunav ne bi li se tu nastanile. Na kraju je uhapsen. Quote
Brynhildr Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Ja ne mogu da se setim bilo kakvih fora odavde. (Što ne znači da ih nije bilo, već da sam ja senilna ) Quote
morbid god Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Skobalj i po, dinar i po. Kolko su 2 skobalja? Quote
Talvi Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Oh yeah, radi se intervju. Bice zabave. Quote
oʞɾoƃ Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Nama motherfuckeri iz SOM-a nikako da odgovore. Quote
Recommended Posts