Jump to content

Recommended Posts

Posted

kako neko moze za watain da kaze da je komercijala...

Pa pazi, po klimavoj se dasci kreću trenutno. Izbacivanje singla, prisutnost u medijima, prilično komercijalan tekst singla... Ne sumnjam da će album biti razbijačina, ali nije kao da nema osnova da se kaže za njih da su postali komercijalniji u poslednje vreme.

Mada će meni Rabid uvek biti najjači njihov album.

Posted

Ericovi intervjui su isti kao i uvek, iste stvari priča, samo što su sad daleko popularniji nego pre pa mora da prilagodi priču. Lično, ne vidim ništa loše u tome, + što Watain jednostavno NE MOŽE biti komercijala, ne znam u kom svetu vi živite.

Tako da - ostajem na njihovoj strani, jedva čekam album.

NE MOZE, al BI VOLIO DA BUDE. A i dobro znas o kakvoj 'komercijali' pricamo, niko ne pomislja na 50cent tiraze isl.

Jel bre, koga treba da izjebem u dupe da mi posalje taj intervju :wub::wub:

Posted (edited)

Pa sto da ne bude, što da ne zaradi pare. To je kao ja da se sutra zaposlim kao dr i da ne uzimam platu zbog humanizma. Aj ne zajebavajte se.

Treba Talvija da jebeš :da:

Edited by Grobodan
Posted (edited)

Interesantno kako neki likovi na last-u govore da imaju promose, a meni je SoM nekoliko dana kasnije slao linkove i nije bilo Watain-a, jedu govna verovatno.

Sto se ovih pesama tice, nisu lose i ovo je definitivno Watain ali mi zvuce nekako usporeno, ili sam to samo ja ocekivao agresivniji materijal.

Edited by Talvi
Posted

Jebeno sam pao gledajuci ovo :haha: :

http://www.youtube.com/watch?v=2_APMK7VIrY

Komentari ispod nisu nista manje priceless:

is that lady a giant or is he a dwarf?

Hahahaha! I thought this band showed some promise with Casus Luciferi, but if the rest of the band is like this fool, I can see why they never will be a really good band. Enlightening interview.

Bands like Havohej, Profanatica, and Krieg all rape the current Euro scene. I guess those bands aren't true though, because they don't sell band-name belt buckles over the internet. What a laughable state of pettiness black metal is in.

Nego, snadjoste li se za ove pesme? :haha:

Posted (edited)

Budjavi SS se instalira za sekund ali je zato download malo sporiji. Fala Talvi. :redface:

Edited by najtMare