oʞɾoƃ Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Inače, čuo sam onu Malfeitor i počinjem opravdano da strahujem za kvalitet ovog albuma. Quote
Talvi Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Budjavi SS se instalira za sekund ali je zato download malo sporiji. Fala Talvi. Nema na cemu. Jos da i ostali to uvide... Btw, meni je download isao kao i obicno. Inace, "Reaping Death" mi je bolja od obe nove. Quote
morbid god Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 O jebo ga bog. Odes na ovaj link: http://www.slsknet.org/download.html i kliknes na to 157 NS 13e da bi ga skinuo. Instaliras to, otvoris program, ukucas u search "Watain Lawless Darkness" i eto ga. Poserem ti se u slsk, blokirao mi net prvo, onda ne izbaca nista u search(sem nekih fajlova koji su nedostupni).. ako neko ima link, dajte. Definitivno se ne jebavam vise sa programima, a i torenti u ekstremnim slucajevima. Quote
Ranis Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 ae talvi kachi na mediafire...to je 15 min posla...i veliko dobro delo Quote
In The Flesh Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 (edited) Za kad je najavljen novi album,jedva čekam... Edited May 16, 2010 by In The Flesh Quote
Talvi Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 ae talvi kachi na mediafire...to je 15 min posla...i veliko dobro delo Mozda sa tvojom brzinom neta, sa mojom nije. Quote
morbid god Posted May 17, 2010 Report Posted May 17, 2010 (edited) tnx mare! Svaka ti dala. Posted Image Edited May 17, 2010 by morbid god Quote
morbid god Posted May 17, 2010 Report Posted May 17, 2010 Inače, čuo sam onu Malfeitor i počinjem opravdano da strahujem za kvalitet ovog albuma. +1. Racunam da ce mu Grob dat desetku. Quote
Grobodan Posted May 17, 2010 Author Report Posted May 17, 2010 Dam ti 10 facial cumshots, može tako? Quote
morbid god Posted May 17, 2010 Report Posted May 17, 2010 I know you want me. Mene smorilo ovo (3 pesmice + 2 obrade). Nekako je sve po pravilima sluzbe, al sa dozom prepotetnosti sto jos vise naglasava bezidejnost. Produkcija, kompozicija, sve je isto... bojim se da je Watain odsvirao svoje najbolje albume. No, vidjecemo kad izadje full verzija. Za sad sam razocaran, idem da slusam Demonoir koji ce (po nekim mojim predvidjanjima) bit klasa iznad Lawless Darkness-a. Quote
oʞɾoƃ Posted May 17, 2010 Report Posted May 17, 2010 K'o da sam ja pisao post, sa svakom reči se slažem. Quote
morbid god Posted May 17, 2010 Report Posted May 17, 2010 Pocinje da me plasi nasa bliskost.. Jos sad kad grob otvoreno porucuje da ce me cumshoot-ovati, bojim se da moja picka to nece moci da podnese Quote
Talvi Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 U, koja sexy rezolucija, taman za wallpaper. Quote
morbid god Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 Od televizora? Elem, booklet art ce ocigledno biti vrhunac Lawless darkness-a. Probao sam opet da okrenem ovo sto imam, al prosto ne ide. Ko da su uzeli otpatke sa Sworn to the dark.. Quote
Grobodan Posted May 18, 2010 Author Report Posted May 18, 2010 Čitam neki intervju sa Set Teitanom, kaže da će Lawless darkness da promeni lice metala. Presraše ga. Quote
Grobodan Posted May 18, 2010 Author Report Posted May 18, 2010 Mi nemamo SoM pass, ne znam za Talvija...? Quote
morbid god Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 “With the true spirit of Black Metal coursing through every incendiary riff on ‘Lawless Darkness’, Watain have been reborn with sharpened intent and blazing potency, creating an intense and enveloping paean that keeps the black flame burning." (Terrorizer) “This is the new benchmark for epic, extreme Black Metal.” (Aardschok) “A much-more-than-worthy follow-up from one of the most relevant Black Metal bands around. Up-to-date Bathory worhip with extra everything.” (Close-Up) “‘Lawless Darkness’ is a new frontier for Black Metal.” (Metal Hammer) “Majestic and complex, yet with a stunning drive and ferocious energy. The rebirth of darkness and evil. The grand return!” (Sweden Rock) Quote
oʞɾoƃ Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 Onda mora da je druga polovina albuma neverovatno do jaja Quote
Recommended Posts