Erektus Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 jebeno odlican omot. a ako ovaj album nadmasi Sworn to the Dark, ja brijem noge Quote
Grobodan Posted May 19, 2010 Author Report Posted May 19, 2010 Konačno sam se nakanio da skinem ove 2 pesme što je Mare stavio i sviđaju mi se. Jes' da liče na Sworn ali meni valjaju. Btw: The album clocks in at massive 75 minutes. The songs range from 5.08 to 14.32 minutes. The sound is somewhere in between "Casus Luciferi" and "Sworn To The Dark". The music is still very Watain, yet less melodic compared to the predecessor. It's dirtier than "Sworn...". The music is varied. The album includes a six minutes instrumental. Carl McCoy does the last four lines. Quote
morbid god Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Fields of the Nephilim Grobe, ok su i meni te stvari. Al opet, nisam ocekivao Sworn pt. 2. I da budem iskren, ovako danas zvuci gomila bendova. Malo inovacije ne bi skodilo Quote
Grobodan Posted May 19, 2010 Author Report Posted May 19, 2010 Pa uvek su zvučali kao gomila bendova. Samo što su im pesme bolje. Quote
morbid god Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Pa uvek su zvučali kao gomila bendova. Samo što su im pesme bolje. Pa ne bih rekao da su zvucali kao gomila bendova. A pri tom, na svakom albumu su inovirali ponesto u odnosu na stari. Quote
Grobodan Posted May 19, 2010 Author Report Posted May 19, 2010 Nisi me razumeo, mada nisam ni ja fino formulisao. Nisam mislio da su zvučali kao jedan iz mase bendova već da ruku na srce nisu imali nešto preterano originalno da ponude, nešto što nismo čuli, ali to su nadomeštali vrhunskim albumima što potvrđuje onu staru "jebeš loš original". A sa drugom rečenicom se slažem, ali moralo je doći do tog momenta u njihovoj karijeri, nisu ni prvi ni poslednji. Sve što mene sad zanima je da pesme budu dobre. Quote
oʞɾoƃ Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Ljudi su maltene rodili treći talas, kako to nije novo i originalno. Quote
Grobodan Posted May 19, 2010 Author Report Posted May 19, 2010 Muzički ja tu ne čujem ništa što nisam već čuo kod Mayhema i Dissectiona. Quote
morbid god Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Muzički ja tu ne čujem ništa što nisam već čuo kod Mayhema i Dissectiona. Tacno tako. Treci talas nije krenuo od nekog posebnog albuma. A i da jeste, zasigurno nije od Watain-ovih. Nego, ovdje se ne spori njihova originalnost, obzirom da muzicku inspiraciju nalaze u kultovima ranih devedesetih (kao sto rade svi BM bendovi). Quote
-Mare Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 (edited) Ne mora da znaci da ce i ostatak albuma biti ovakav. Iako ovo uopste ne zvuci lose. Edited May 19, 2010 by najtMare Quote
Маузер Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Sada preslusah po prvi put ceo novi album od 1349. Watain ce morati debelo da se namuci da bi ga nadmasio. Quote
kuruz Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Омот за албум као да је био предвиђен за задњу страну Death Magnetic - a, рупа као у пољском вецеу, у случају да несрећник буде сахрањен жив. Quote
morbid god Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 Tacno tako. Treci talas nije krenuo od nekog posebnog albuma. A i da jeste, zasigurno nije od Watain-ovih. Nego, ovdje se ne spori njihova originalnost, obzirom da muzicku inspiraciju nalaze u kultovima ranih devedesetih (kao sto rade svi BM bendovi). Ajde malo ne seri. Ti ces da nas naucis sto je treci talas.. Quote
Grobodan Posted May 20, 2010 Author Report Posted May 20, 2010 To se ulogovao onaj drugi Crnogorac što drži nalog? Quote
Miilos Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 Skinuo sam album preko Soulseek-a. Koga ne mrzi da instalira program i da skida album 2-3 sata može da ga skine. Quote
Grobodan Posted May 24, 2010 Author Report Posted May 24, 2010 Nemam link ali pazite ovo: "Lawless Darkness" will come in four physical formats: CD Digipak with die-cut cover and bonus track "Leather book" box set limited to 1.000 copies including the Digipak version of the album, a pendant + necklace, a black candle, a flag and 10 tarot cards Triple gatefold LP with die-cut cover including two vinyl discs, a 24 page full-size booklet and a poster, released by Norma Evangelium Diaboli and limited to 2500 copies CD jewel case Koja pederana Quote
oʞɾoƃ Posted May 24, 2010 Report Posted May 24, 2010 To je Season of Mist maslo, oni to rade za svako veće izdanje. To su od Nuclear Blasta pokupili, uzmeš luksuzno pakovanje i unutra natrpaš sve što ti padne na pamet od džidža-bidža. Quote
Talvi Posted May 24, 2010 Report Posted May 24, 2010 Uzeh da skidam sad, ide mi download istom brzinom kao i inace, ne znam zasto vama koci... Quote
-Mare Posted May 24, 2010 Report Posted May 24, 2010 Kad kazes "kao inace", o kojoj brzini govoris? Quote
Talvi Posted May 24, 2010 Report Posted May 24, 2010 (edited) Ahahahahah, sad videh da mi stigao link za promo pre 10 minuta - ipak cu tako, lakse je. @Mare: 30-tak kb/s, socijala. edit 2: bog te maz'o, 150 MB - umrecu dok se ovo skine. Edited May 24, 2010 by Talvi Quote
Grobodan Posted May 24, 2010 Author Report Posted May 24, 2010 Kul, znači do kraja dana da ga očekujemo kod Rusa. Quote
morbid god Posted May 24, 2010 Report Posted May 24, 2010 (edited) Any link? A ova pederana je prava pederana Pa jesu li oni normalni, sto je sledece - watain gacice. Edited May 24, 2010 by morbid god Quote
Recommended Posts