Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bio neko na Watain merch sajtu?

Remember that wearing Watain merchandise means showing your support towards a divine form of art that has been and will always be rightfully feared and hated by humanity. It is a sign of loyalty or belonging to the hungry ones, the fearless and feared, the enemies of the world as we know it. Support the War!

http://shop.textalk.se/shop/7702/img39/h1239/2411239-rescaledpic-300x214.jpg

http://shop.textalk.se/shop/7702/img38/h1238/2411238-rescaledpic-300x214.jpg

Sad je već jasno da je Watain ekstremnija verzija Dimmu Borgira.

Ma posli su oni odavno po kurcu, jos od onih izjava da bi bilo potpuno normalno i evil da gostuju na MTV...

Posted

Oni su otišli u kurac kad su u silnom zlu i mraku skontali da je jedini način da zarade za život da budu na turnejama i prodaju merchandise. Sve ostalo bi zahtevalo pravi posao, a nema se vremena u toku dana i za posao i za Satanu. Džabalebaroši najobičniji, u suštini. Zato i jesu onako fizički razvijeni.

Za MTV se slažem sa onim što je rekao. Uostalom, bili su na prvom programu švedske televizije.

Posted

Mene iskreno zabole kurac za to šta će i kako će oni, ali neke stvari kao što su otvarači bi čak i meni bile gej (a imajte u umu da posedujem skoro celu CoF diskografiju na originalima).

Posted

Ako se slazes za MTV pricom, onda u potaji podrzavas i ovo sto sad rade.

Jeste, latentno sam komercijala :haha:

Lik je samo rekao da nema on lično problem sa tim da puste Watain na MTV-ju. A ne vidim ni zašto bi imao. Nije rekao da bi se Watain pojavio na TRL-u.

Posted (edited)

Ne bih ja imao ništa protiv da album valja, ali ne valja.

EDIT: Sad kontam da mi album ne bi bio ni upola tako loš da nisu preterivali sa "revolutionary" izjavama. Bio bi sasvim dobra osmica. Ovako...

Edited by oʞɾoƃ
  • 2 weeks later...
Posted

Evo opet preslušavam album i prvi put primećujem koliko ovde ima heavy metal riffova koji uopšte ne bi bili čudni na jednom Priest albumu, samo da nisu ofarbani u crno. Vidi se da ih je više inspirisao Reinkaos nego SOTLB.

Posted

Lepo rekose oni na anti-humanism:

“I don’t know Scoobs, this music like, totally sucks! It’s just lame rock/heavy metal music with harsh vocals. It sounds like a Judas Priest tribute act performed by a bunch of like, Down’s Syndrome children or something.”
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Dakle:

Steven Heller of PrintMag.com's "The Daily Heller" reports that the poster (see below) for the Swedish black metal band WATAIN was designed by the Paris-founded, New York-based designer Metastazis and was silk-screen printed using real, human blood.

Metastazis says his studio is "dedicated to the most scandalous yet refined forms of expression." Founded in 1999 by Valnoir, and joined by "almost nazi-gay illustrator DJ Holowestcoast and recently by the post-soviet arrogant doll Anastasia Ilyna," they have shined up black metal with high production values and theatrical staging.

Read more from PrintMag.com.

watainblood.jpg

watainblood2.jpg

watainblood3.jpg

Edited by Talvi
Posted

Originalnije bi bilo da su mjesto 'ljudske' krvi koristili govna.

Slusao sam opet malo Lawless darkness, i malo se popravio utisak. Kad ga prodjem 'bistre' glave, bez tripovanja na prosle albume, LD umije da legne sasvim fino. Dobro je odsviran, ima super momenata, al stvarno je predug i to ga na kraju jebe.

• Upvote 1
Posted

Originalnije bi bilo da su mjesto 'ljudske' krvi koristili govna.

Slusao sam opet malo Lawless darkness, i malo se popravio utisak. Kad ga prodjem 'bistre' glave, bez tripovanja na prosle albume, LD umije da legne sasvim fino. Dobro je odsviran, ima super momenata, al stvarno je predug i to ga na kraju jebe.

Slažem se.

Posted

Nesto mi pade na pamet - jebote, mene uopste ne bi iznenadilo da se Watain dogodine prijave za Evroviziju ne bi li, jel'te, "rasirili Evropom svoju crnu muziku djavoljeg semena".

Posted (edited)

Sere mi se od ove komercijalizacije satanskog koju Watain zeli da forsira (drkanje na MTV, merchendajz, upaljaci, kaisevi, dildo tarot paketi itd.). Kroz istoriju, djavo je oduvjek bio 'namjenjem' nekolicini, odabranima.. u tome je valjda i lezala neka char demonskog, zbog toga je posjedovao tu specificnu dozu sakralnosti. Al cega se dohvate siroke mase, brzo iz sakralnog ponire ka profanom, i to u onom najgorem mogucem smislu - banalnom.

Zato je black metal i bio bolji dok je tavorio u undergroundu. Muzika se oblikovala drugacije, a kad je BM postao world wide muzika - vec imamo razne kompromise i dodvoravanje publici. Ne kazem, i dan danas se snimaju odlicni albumi. Al vrlo je malo magije u novim ostvarenjima.. cak je i tzv. ortodoksni BM poceo da postaje parodija. I to vec neko vrijeme.

Edited by morbid god
Posted

unapred- nista novo :cool:

Dakle:

Steven Heller of PrintMag.com's "The Daily Heller" reports that the poster for the Swedish black metal band WATAIN was designed by the Paris-founded, New York-based designer Metastazis and was silk-screen printed using real, human blood.

+par fotki: Metastazis vs Watain part 3. The Blood of Watain

@MDF:

navodno je on (Harald) prokomentarisao dogadjaj na InvisibleOranges

Guest (bot) Razjareni
Posted

Sere mi se od ove komercijalizacije satanskog koju Watain zeli da forsira (drkanje na MTV, merchendajz, upaljaci, kaisevi, dildo tarot paketi itd.). Kroz istoriju, djavo je oduvjek bio 'namjenjem' nekolicini, odabranima.. u tome je valjda i lezala neka char demonskog, zbog toga je posjedovao tu specificnu dozu sakralnosti. Al cega se dohvate siroke mase, brzo iz sakralnog ponire ka profanom, i to u onom najgorem mogucem smislu - banalnom.

Zato je black metal i bio bolji dok je tavorio u undergroundu. Muzika se oblikovala drugacije, a kad je BM postao world wide muzika - vec imamo razne kompromise i dodvoravanje publici. Ne kazem, i dan danas se snimaju odlicni albumi. Al vrlo je malo magije u novim ostvarenjima.. cak je i tzv. ortodoksni BM poceo da postaje parodija. I to vec neko vrijeme.

Potpisujem od prve do poslednje reci.