[Nocturno] Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Prvi put da su omanuli sa plakatom... Quote
oʞɾoƃ Posted July 26, 2011 Report Posted July 26, 2011 Watain potvrdio nastup na Party.San, setlista bazirana na prva dva albuma. Idem da umrem od sreće. Quote
oʞɾoƃ Posted August 14, 2011 Report Posted August 14, 2011 Set lista sa Party Sana: The Limb Crucifix Black Salvation Rabid Death's Curse I Am The Earth From The Pulpits Of Abomination A Fine Day To Die Kratko do zla boga, jer su imali samo 45 minuta, a od toga je 5-10 min otpalo na dodatno postavljanje bine, likovi imaju dovoljno scenskih rekvizita za sopstveni festival Pizdarija uživo, sve na nivou, iskustvo za sebe. Bathory obrada posvećena Jonu (svirali tačno na 5 godina od njegove smrti). Quote
oʞɾoƃ Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 Sad ponovo pogledajte koji je poslednji bend. Quote
oʞɾoƃ Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Nema uzdaha i proklinjanja Švedske? Razočaran sam nivoom obrazovanosti ovog podforuma. Quote
Grobodan Posted September 27, 2011 Author Report Posted September 27, 2011 Drugima ti to, ja sam završio fakultet. Quote
Grobodan Posted October 11, 2011 Author Report Posted October 11, 2011 Još jedan jebozovni lajnap iz iste serije. Quote
oʞɾoƃ Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Watain setlista iz Stokholma: Death's Cold Dark Malfeitor Storm of the Antichrist Reaping Death Lawless Darkness Total Funeral Stellarvore Encore: Waters of Ain Kad se samo setim da sam mislio da možda i odem na taj cert... Kako bih se sjebao maestralno. Quote
Јарослав Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Само две са Сворна? Кад се само сетим оног концерта из 2007... Могао бих сваки дан на такву свирку. Quote
oʞɾoƃ Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Ajde što su samo dve sa Sworna, ali sviraju koncert da obeleže godišnjicu benda i ne odsviraju NIŠTA sa prva dva?! Quote
Grobodan Posted November 6, 2011 Author Report Posted November 6, 2011 A zato na drugoj: Watain filmed for a DVD, played for 100min. mostly "regular" live tracks but they threw in A fine day to die, Four thrones and Lawless darkness. I'm a little dissapointed that Watain only played On horns Impaled and Devil's Blood from the first two albums. (Was really looking forward to and expected a lot of old songs.) But since they played Four Thrones, Lawless Darkness and A Fine Day to Die I really can't complain. Quote
oʞɾoƃ Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Watain DVD? Komercijalizacija je završena. Quote
Recommended Posts