Despot! Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 hehe Rekoh ja - novi Dissection. Dobio sam na novoj rock hard video kompilaciji duži intervju sa njima. ima ti se svidi Quote
gavrosaurus Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Увод у "Legions of the Black Light" је стварно перфектан! Савршени black metal intro: драматично, мелодично, интригантно ... Quote
Hell on Earth Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Watain je odlican bend. Pogotovo Sworn to the Dark. Bend se izdvaja kako po kvalitetu i produkciji, tako i po jako mracnim i veoma ozbiljnim tekstovima. Jon Nodtveidt je bio blizak prijatelj sa clanovima ovog benda i smatrao ih je najboljim bendom u Svedskoj. Isli su na tour sa Dissection-om 2004. Neko rece ''novi Dissection''.. Bend svakako podseca na Dissection, ali ne moze da bude novi Dissection, jer je Dissection bio samo jedan. Ni jedan bend nikada nece biti kao sto je bio Dissection. Quote
SHUB- NIGGURATH Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Watain je odlican bend. Pogotovo Sworn to the Dark. Bend se izdvaja kako po kvalitetu i produkciji, tako i po jako mracnim i veoma ozbiljnim tekstovima. Jon Nodtveidt je bio blizak prijatelj sa clanovima ovog benda i smatrao ih je najboljim bendom u Svedskoj. Isli su na tour sa Dissection-om 2004. Neko rece ''novi Dissection''.. Bend svakako podseca na Dissection, ali ne moze da bude novi Dissection, jer je Dissection bio samo jedan. Ni jedan bend nikada nece biti kao sto je bio Dissection. U potpunosti se slazem. Inace dobar je Sworn to the Dark, mada je meni EP Essence of Black Purity najjaci. Nekako one melodije na istoimenoj pesmi imaju dushu Quote
Hrym Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Sve njihove pesme imaju pesme, jer se niko od njih ni malo ne folira. pa kako i nece biti takvi kad se zna ko im je uzor. Quote
Јарослав Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Nabavih novi album (Sworn to the Dark) nekoliko dana pre izlaska, uzeh da slusham, i onda - KOMA!!!! Album je fenomenalan, ali ipak je Casus Luciferi... Black Salvation (po meni njihova najbolja stvar), Opus Dei (Morbid Angel), I am the Earth... Quote
D.E.A.D. Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 watain je black metal! Pravi izvorni onakav kakav treba da bude! Zadnjim albumom su to i dokazali, produkcijski je daleko ozbiljniji od prethodnih! Inace Stellarvore je kult! Quote
Hell on Earth Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Evo jedan intervju sa Erikom Danielssonom, pevacem i basistom Wataina, koji je takodje svirao bass u Dissectionu na live nastupima. http://www.metal-temple.com/interview.asp?id=345 Quote
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Shot with Canon EOS 300D DIGITAL at 2007-08-16 Quote
Hell on Earth Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Evo sad videh na The stone temi i odusevih se. Bice ovo nesumnjivo vrhunski koncert. Hail Satan! Quote
Hrym Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 i ja video prvo na stone temi. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Nemam reci za ovo!!!! Quote
cotoha Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 ove jeseni cu da umrem od black metala. hvala vam. Quote
Goxy Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Shot with Canon EOS 300D DIGITAL at 2007-08-16 u jebote,kako sam se odusevio kad sam ovo video...watain i impiety za jedno vece,ne moze bolje...koju kult jebo te bog Quote
cotoha Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 razmislja li neko kako posle ovoga normalan da ode na krisiun i incantation Quote
Hell on Earth Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Malopre gledam my space Wataina i vidim da je izmedju Ljubljane 21. oktobra i Budimpeste 23. oktobra prazno. Nadam se da je ovo naknadno dogovoreno i da je sigurno. Quote
Manon Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Shot with Canon EOS 300D DIGITAL at 2007-08-16 Uf nadam se da ce biti kinte za ovo. Jedni od sve rijedjih inovatora u iskrennom Black Metalu, novi Sworn to Dark izbija boga iz glave! Quote
Grobodan Posted August 22, 2007 Author Report Posted August 22, 2007 koju kult jebo te bog boga nece biti tu te noci... KULT! Quote
+Abigail+ Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Shot with Canon EOS 300D DIGITAL at 2007-08-16 O_O mene ce strefiti srcani majkemi...sva se tresem. ovo je najbolja vijest IKADA..jedno mjestu u prvom redu, tacno ispod Erika-vec je rezervisano..cisto informativno Quote
+Abigail+ Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 OCT 11 Dortmund (GER) Das Zentrum OCT 12 Arnhem (NL) Ghoudvishal OCT 13 London (UK) TBA OCT 14 Gent (BEL) Frontline OCT 15 Rennes (FRA) Jardin Moderne OCT 18 Milan (ITA) Transilvania Live OCT 19 Padova (ITA) Country Star OCT 20 Salzburg (AUS) TBA OCT 21 Ljubljana (SLO) Channel 0 OCT 22 Belgrade (SER) SKC OCT 23 Budapest (HUN) Blue Hell OCT 24 Katowice (POL) Mega Club OCT 25 Zielona Gora (POL) TBA OCT 26 Berlin (GER) K17 OCT 27 Bitterfeld (GER) Festung OCT 28 Nurnberg (GER) Z-Bau potvrdjeno i na sajtu! MARANATHA! Quote
Recommended Posts