Jump to content

Recommended Posts

Posted

Волим да читам и слушам интервјуе са овим човеком који је иначе у убеђењу да је он лично једино (пошто Јона више нема,јелте) оличење сатанизма на целој сцени. Забавни су и у сваком има одређене дозе просеравања што их чини непроцењивим :haha:

• Downvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Znas kako ja to gledam, od coveka iz benda takvog profila i ne ocekujem izjave tipa volim kolege, svi su ekstra, naravno da mora davati ignorantne izjave :haha:

A znas i sam da je dosta u UGu, radi omote i cuda, ne verujem da nista ne slusa, ako nista bar poslovno.

Posted

Ma imao je jednom u nekom većem intervjuu circa 2010. izjavu da ne sluša black metal uopšte, naravno da ni na sekund nisam poverovao da je to zaista tako.

I tada ste vas dvojica vodili istu ovu diskusiju :D

Nekulturan je Erik dosta

Posted

Dao bih dobre pare da gledam tucu izmedju njega i Dani Filtha.

Позерчине обојица. На крају се не би ни тукли него би поделили твоје паре међу собом :bigblue:

• Downvote 1
Posted (edited)

Позерчине обојица. На крају се не би ни тукли него би поделили твоје паре међу собом :bigblue:

Ne bi, iskusni su oni u sou biznisu, napravili bi laznu tucu, kao i metal sto im je

\m/

Edited by Demon Seed
Posted

Pa ne bih se slozio da ne slusa. Prosle godine sam bio u Berlinu (kod Karleuse, on je radio zvuk za Watain/Degial svirku). Blejali smo u klubu sa njima citav dan, Erik je listao distro od Jorg-a (Folter records) i uzeo je par black i death metal vinila. Mislim da je uzeo Ascension, ne mogu da se setim sada tacno.

Isto tako, kad je krenula tonska proba, oni peglaju Malfeitor, Karlo radi svoj posao - ja srecan kao malo dete (omiljena mi stvar jelte) i krenem da snimam. Erik skonta to na pola pesme i obustavi tonsku. :D Nastavili su posle par min, meni bilo glupo pa sam izasao :D

1920434_10152348496714324_4812022712177709239_n.jpg?oh=db100206df2f7b439196f54858bdb8fd&oe=567BD936

• Upvote 3
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...