Сале Posted October 19, 2023 Report Posted October 19, 2023 Па рецимо, могло је и без тога. Само ово ватаин, блек метал курац палац. Quote
Divlji Tigar Posted November 2, 2023 Report Posted November 2, 2023 On 10/19/2023 at 7:34 PM, dimmu1 said: Live in Hell levo ti je Lager, a desno je Die in Fire - IPA. Ne znam sta fali tim imenima, jel treba da im se zovu piva mir, cvece i livade? Bolje da su napravili neki stout umesto lagera. Quote
[Nocturno] Posted November 3, 2023 Report Posted November 3, 2023 Upravo preslusao live album, nije lose ali ne nesto sto mi treba u kolekciji. Quote
Haos sam ja Posted December 26, 2023 Report Posted December 26, 2023 Ovo je bilo jebeno, ko je bio zna o čemu pričam. Quote
oʞɾoƃ Posted December 29, 2023 Report Posted December 29, 2023 Erikov glas i dalje u žešćem kurcu. Ako ovako zvuči iz miksete, mogu misliti kako je uživo 😕 Quote
Haos sam ja Posted December 29, 2023 Report Posted December 29, 2023 Najgori deo mašine definitivno i jedini razlog zašto sam Groba ubeđivao da ovo ne može biti najnastup festivala. Nadomešćuje dosta "frontmenizmom", to mu se ne može osporiti. 1 Quote
Grobodan Posted December 29, 2023 Author Report Posted December 29, 2023 Pa ne peva on u Dream Theater pa da mu merim glisando, bitno je sta je preneo. Quote
Kumodraski Vo Posted December 29, 2023 Report Posted December 29, 2023 pa dobro al muzika dobro zvuci pa strci malo.. Quote
dimmu1 Posted December 30, 2023 Report Posted December 30, 2023 Da mu je vokal u zescem kurcu ne bih bas rekao, ali da je kao i na studijskom snimku i nije. Doduse on meni nikada nije bio neki vokal da te oduva uzivo. Legions of the Black Light pre 11 godina Gore vam je kako je posle, na BA snimku. Razlika i nije bas toliko ogromna. Sto se nastupa u Ceskoj tice On 8/14/2023 at 2:44 AM, dimmu1 said: Setlista malo sporija nego inace, gledao sam ih u Maju u Budimpesti sa identicnom setlistom i tamo mi je bio dosta bolji zvuk i iako je bila manja bina i na BA je to bio mnogo veci show Watain mi mnogo vise lezi u klubskim svirkama nego na ovako vecim festivalima. Quote
dimmu1 Posted August 7 Report Posted August 7 Watain (Exklusive "Lawless Darkness" Show): W:O:A 2024 Quote
Angelystor Posted August 8 Report Posted August 8 Watain nekako zvuči sve bolje live zadnjih godina, ali me sad skoro sa ovom LD listom malo udavili, još meni bilo samo pola albuma. Quote
Recommended Posts