Hell on Earth Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 Pogrom je prvenstveno REČ u srpskom jeziku, a tek onda naziv pesme... Ma daj... Kakvo je to opravdanje? Sto onda nije uzeo neku srpsku rec koja nije naziv njihove pesme? Quote
Hrym Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 (edited) BEWARE! Edited October 1, 2007 by Hrym Quote
Angelystor Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Dakle ovi ce da zajebu i Gorgoroth po oblachenju na stejdzu kad tad ali Watain tek u 1h jebote... Quote
oʞɾoƃ Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 E to jeste, još je ponedeljak (imam fax bukvalno CEO dan, od 8 ujutru do 7 uveče), ne znam kako ću da preživim Quote
Hell on Earth Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Pa ti nemoj na faks. Ti mora da si ovo sad po bolonji. Mene na svu srecu to nije zakacilo, pa na faks idem kad se setim. Za nasu imbecilnu vlast ne postoje granice kada je u pitanju to pomodarsko evropsko pozerisanje. Vlasti Nemacke, Engleske, Francuske i jos nekih evropskih zemalja nisu htele ni da razmatraju tu Bolonju jer imaju svoj obrazovni sistem koji datira jos od pre ne znam koliko stotina godina. Al zato su ovi nasi debili nasli da se prave evropejci i uveli to sranje, pa sad ljudi idu na faks ko da idu u skolu. Quote
oʞɾoƃ Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 A najlepše je što imam pravo da izostanem 2 (DVA) puta u toku godine Vredi dati jedan za Watain Quote
kuruz Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 (edited) Мени се предавања завршавају у 19.45, а пошто нећу да изостајем сигурно је да ћу каснити на предгрупе. Edited October 6, 2007 by Директор Quote
NYX 218 Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 Pogrom fest??? Nazvao je ceo festival po pesmi svog benda? Jadno... Ha, ha, ha! By the way, Hell, ja necu na fax sigurno tada, a znas me u vezi sa time, znaci svako moze da eskivira predavanja! Quote
No name member Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Мени се предавања завршавају у 19.45, а пошто нећу да изостајем сигурно је да ћу каснити на предгрупе. УУААА штреберчино!!! Ни дугу косу више немаш... Пих! Али немој сада мене да прозиваш за моју ћелу јер ја фурам (Б)олд Менс Чајлд фазон! Quote
Grobodan Posted October 9, 2007 Author Report Posted October 9, 2007 Pravi kultovi nemaju kosu, Brko. Mi smo uvek bili najjaci. Quote
Angelystor Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 ja u ponedeljak imam predavanja od 8 do 14, a onda jurim kartu za koncert, karticu za menzu, kartu za basket Partizan-Barselona, preslusam u medjuvremenu i malko Sworn po 70ti put, i novi Gamma Ray i dolazim na svirku lele sto brzo prolazi vreme.... Quote
kuruz Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 Ја прво идем да купим шал Манчестера у Најк фудбал шопу, па онда на предавања, па онда на ово тандрљање. Quote
NYX 218 Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 Ja cu da spavam do podne i da uzivam u tome sto necu otici na predavanja danom koji mi je pun na faxu i bicu srecna celi dan, ali necu dati da mi se to vidi! Quote
oʞɾoƃ Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 A onda u pola 8 svi ispred grim and frostbitten cultural centre Zapravo, znajući našu organizaciju, koncert će početi u 9, a onda ćemo samo mi fanovi biti grim and frostbitten od stajanja na 'ladnoći Quote
+Abigail+ Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 ..i watain ce skratiti listu za 20 minuta.. Quote
Hell on Earth Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 E pa da se spremam polako. Quote
oʞɾoƃ Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Ja evo ponovio Devil's Blood i I Am The Earth, sad znam kompletno gradivo za 5 Quote
Hell on Earth Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Evo upravo sam se probudio. Boli me glava, ledja, noge, smrzavao sam se do 7 ujutru na stanici, ali nije mi zao. Koncert je bio fenomenalan. Nemam reci. Ovo se zove Black metal. Svaka cast Watainu. Quote
Recommended Posts