Brynhildr Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 good,old days...good old nightwish... wishmaster... Quote
Brynhildr Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 ma svi pre once...a ni once nije toliko los...al jeste losiji u odnosu na druge... Quote
Narsil Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Nemojte bre ljudi plakacu..... @Neno once je perfekcija od albuma samo sto ima nemo koja je szesce komercijalna pesma...... We want new singer!!!!!!!! Quote
Elizabeth Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 ama dosta bre o tome ljudi, dosadni ste! Quote
METAL Man Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Nemojte bre ljudi plakacu..... @Neno once je perfekcija od albuma samo sto ima nemo koja je szesce komercijalna pesma...... We want new singer!!!!!!!! Nemo je sasvim super stvar, nije mi jasno zasto je svi pljuju. To sto je seljacine drze u playlisti pored Sase Matica i Seke aleksic neznaci da su je oni pravili da bude takva, jednostavno izdali su spot zavrteo se na fancy stanicama i eto ti ga. Quote
Telcontar Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Kad se samo prisetim... pisanje pored Zarka.. Quote
Brynhildr Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 nisam ja rekla da je once los,ja OBOZAVAM taj album(tacnije volim sve albume) nego da je losiji u odnosu na starije... p.s. ma vidite da lupam gluposti,ignore me... Why did she have to go???? Quote
Nightwing Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 diva...pre ce biti da se ponasa kao diva... desava se to operskim pevacicama Quote
PlanetHell Posted January 23, 2006 Author Report Posted January 23, 2006 ma kakva diva.. to je bila u oceanborn periodu... mislim koja je diva josh onako mrshava Quote
StarbreakeR Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Sada je MTV Rock Star...pazite kad njen sledeci album bude neki pop... Quote
Nightwing Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 ocekujem da Tarjina karijera krene skroz nizbrdo Quote
PlanetHell Posted January 23, 2006 Author Report Posted January 23, 2006 naravno i za 5-10 godina marchello ce da je sjebe i ona ce da se pomiri sa bendom i tako to... Quote
METAL Man Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 'coz she's a bitch Da li mi verujes da sam hteo isto to da napisem? Crnjak. Ne moze neko ko to radi zbog zarade a ne unosi se celom dusom da trazi da se prema njemu-njoj ophode kao prema carici. Jeste, lepo ona peva i sve ali ko je j....be! Quote
Baki Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Samo meni tu nesto nije jasno.......Zasto svi misle da je ona toliko zinula za parama i zapocela solo karijeru, kada je dobro poznato da klasicna muzika (ili krosover, sta god bile one njene bozicne pesme i gostovanja) nikad nece biti komercijalnije od Nightwisha. NE KAZEM da je NW komercijala, ali jebiga, nisu isto mozda najpopularniji bend u Evropi koji puni arene i stadione i neke tamo bozicne uspavanke za akusticne dvorane do 500 gledalaca. Mislim da, ako je zaista zapostavila bend zarad solo karijere, to nije sigurno bilo zbog novca. Quote
dushmanin Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 da li moze ova tema da se zatvori...bar dok ne nadju novu pevaljku ili izdaju novi album stagod.....kao krave ste koje prezvakavaju iste teme dvesta puta....s.m.o.r. sta god da se desilo ostaje izmedju njih i cao, a posle pljujete svet, scandal i slicno...... Quote
Narsil Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 vidis da je zanimljivo da po sto puta prezvakanu temu opet ponavljamo!!!! Tarja is gone...... Quote
Nightwing Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Zasto svi misle da je ona toliko zinula za parama i zapocela solo karijeru, kada je dobro poznato da klasicna muzika (ili krosover, sta god bile one njene bozicne pesme i gostovanja) nikad nece biti komercijalnije od Nightwisha. Mislim da, ako je zaista zapostavila bend zarad solo karijere, to nije sigurno bilo zbog novca. baki je mudar... ma njen odlazak nema veze sa parama... mislim da je zena odrasla i da ju je smorila muzika koju NW pravi te da su je smorile turneje i klinacko ponasanje ostatka benda na istim... samo da se isto ne desi Tuomasu i ne krene sa pisanjem klasike... Quote
Elizabeth Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 kao i uvek, sčazem se sa bakijem, jedino on izgleda ne posm,atra stvari kroz stakla besa i zaljenja. Tarjina pr(a)va ljubav uvek je bila opera. Ne mozemo je kriviti zbog toga. Plasim se jedino malo da ce ovi njeni novi shalala projekti uticati da je masa vise ne smatra za ozbiljno...mislim, za ozbiljnu pevacicu u domenu klasicne muzike... Quote
Gothic Angel Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 kapiram da bi ona riba iz Qntal-a bila super zamena Quote
Nightwing Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Tarjina pr(a)va ljubav uvek je bila opera. Ne mozemo je kriviti zbog toga. ne nego Marcelo SHE`S IN LUV ne mozemo je kriviti zbog toga Quote
Recommended Posts