AlexiMyGod Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Phi...Ne mogu da se registrujem na EVERDREAMERS...Blah.Nemam zhivaca za ovo. Quote
Brynhildr Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 kako ne mozes?probaj opet...ja sam tek iz nekog tamo pokusaja uspela Quote
Telcontar Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 ona i njena klasika...shvatice ona posle nekog vremena da se BEZ METALA NE MOZE!!!!! Tarja nit je ikada bila metalerka, a i nesto ne verujem da je slusala metal... ona je tek kad je dosla u nNightwish videla kako zigleda 'svet metala' Quote
Baki Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Ma sad je Taca zauzeta ucenjivanjem Tuomasa, da se ne bi u knjizi otkrivale poslovne mahi, mahi, mahi, maaaaahinacije njenog molg joj em dragog jebaca! Quote
Baki Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Tarja nit je ikada bila metalerka, a i nesto ne verujem da je slusala metal... ona je tek kad je dosla u nNightwish videla kako zigleda 'svet metala' Poserem ti se u svet........ Quote
Nightwing Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 shvatice ona posle nekog vremena da se BEZ METALA NE MOZE!!!!! jes kurac.... Tarja nit je ikada bila metalerka, a i nesto ne verujem da je slusala metal... ona je tek kad je dosla u nNightwish videla kako zigleda 'svet metala' taj rad..bila je iskomplexirana klinka bez prijatelja... treba da bude zahvalna Tuomasu do neba sto je se setio... Quote
Tatyannahhh Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 savrseno ce ta da zivi i bez NW i Tuomasa...eto joj ga muz sad jebo je on Quote
Telcontar Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Poserem ti se u svet........ Taj neki fazon... -----------------------METAL JE RAT !!------------------------- PUT METALA JE PUT ISTINE ! METAL IPAK TREBA RAZUMETI! Quote
AlexiMyGod Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 ...bila je iskomplexirana klinka bez prijatelja... Like me? Quote
Brynhildr Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 pa imas prijatelje...a sta smo ti mi Quote
AlexiMyGod Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Anyah,ofkors,nije bila ozbiljna. Quote
Ninoslav Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Phi...Ne mogu da se registrujem na EVERDREAMERS...Blah.Nemam zhivaca za ovo. Registracija na EverDreamers forum je jednostavna... Ukoliko zelis da se regujes na forumu, klikni ovde: REGISTRACIJA NA FORUMU To ti je dovoljno da pises po forumu. Kada se registrujes, na e-mail koji navedes dobices kratak e-mail u kome MORAS da kliknes na link da bi zavrsila proces registracije... Posle toga se normalno ulogujes i pishes... Quote
AlexiMyGod Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Registracija na EverDreamers forum je jednostavna... Ukoliko zelis da se regujes na forumu, klikni ovde: REGISTRACIJA NA FORUMU To ti je dovoljno da pises po forumu. Kada se registrujes, na e-mail koji navedes dobices kratak e-mail u kome MORAS da kliknes na link da bi zavrsila proces registracije... Posle toga se normalno ulogujes i pishes... Pardon...Nisam se dobro izrazila.Registracija je ishla bez problema,ne mogu da se ulogujem(pishe da je password pogreshan,a nije ). No,dobro... Quote
Ninoslav Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 Posalji mi na pp tvoj username i zeljeni password i namesticju ti rucno... Quote
Nightwing Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 (edited) Rece mi juce ~OW~ da se prica da je nova pevaljka neka sto poje u Visions Of Atlantis... Zna li neko nesto o tome? da....a taj VOA je golo govno bend... Edited February 12, 2006 by estranged Quote
+MIDIAN+ Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 nije golo govno,bili su bolji sa starom pevacicom.. jer u nightwish treba da dodje ova sto trenutno peva u voa??? ma ne verujem da ce tako biti.. Quote
Nightwing Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 jer u nightwish treba da dodje ova sto trenutno peva u voa??? koliko sam shvatio treba da dodje stara Nicole Bogner Quote
Telcontar Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 Ma i to je prica koja je bila pre Lady Angelice i one Sabine ( Sabrine, kako vec... ) Nadam se da NE ! Quote
dushmanin Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 bolje niiko da ne dodje nego ona raspala iz visions of atlantis.... @ fanta sad videh...Pise se SHALL! @ teli....jebo te potpis... Quote
+MIDIAN+ Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 bolje niiko da ne dodje nego ona raspala iz visions of atlantis.... @ fanta sad videh...Pise se SHALL! @ teli....jebo te potpis... zasto raspala? nista joj ne fali.. nista specijalno,mada mozda od svega po malo.. ma ne znam..ionako verovatno nece ni doci,to su samo glasine.. Quote
Recommended Posts