tornadomaster Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 A shto bi se raspali samo zato shto ti to zelish ? Mozda recimo ja ne zelim da se raspadnu....shta cjemo sad ? Tarja je Nightwish, čovječe! Tarja je otišla! Nightwish će da ode (u istoriju) !!!!! Quote
Elldamar Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Tarja je Nightwish, čovječe! Tarja je otišla! Nightwish će da ode (u istoriju) !!!!! Ok...za mene Tarja NIJE Nightwish,vecj samo ex-member benda...Meni je slika NW-a malo kompleksnija od svodjenja na samo jednu osobu...chak i kada bi to moralo da se desi ( mada kapiram da shto se tiche mog mishljenja teshko ) NW bi sveo na Toumasa a ne na Tarju...Poshto je ova tema otishla u qrac odavno,kapiram da necje smetati malo spama...elem,bi l' ti teshko palo da argumentujesh shta je tachno Tarja znachila u bendu i koliki je njen doprinos svemu? P.S.A posle to uporediti sa doprinosom ostalih chlanova,pre svega Toumasa... Quote
Lyric Soprano Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Da li iko zna šta je sa konkursom za novu pevačicu NIGHTWISH?! p.s. TRAŽE "i glas i stas"!!! Quote
Crna_Dama Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Da li iko zna šta je sa konkursom za novu pevačicu NIGHTWISH?! p.s. TRAŽE "i glas i stas"!!! I miris i ukus. Quote
tornadomaster Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Ok...za mene Tarja NIJE Nightwish,vecj samo ex-member benda...Meni je slika NW-a malo kompleksnija od svodjenja na samo jednu osobu...chak i kada bi to moralo da se desi ( mada kapiram da shto se tiche mog mishljenja teshko ) NW bi sveo na Toumasa a ne na Tarju...Poshto je ova tema otishla u qrac odavno,kapiram da necje smetati malo spama...elem,bi l' ti teshko palo da argumentujesh shta je tachno Tarja znachila u bendu i koliki je njen doprinos svemu? P.S.A posle to uporediti sa doprinosom ostalih chlanova,pre svega Toumasa... Nismo se razumjeli. Nije da ja ne želim da oni nastave sa radom (bila bi velika šteta da ne bude tako). Stvar je u tome da se ne slažem sa činjenicom da nastave stvarati muziku pod parolom Nightwish jer to, jednostavno, nije u redu. Slažem se da je Tuomas mozak benda i da je većina pjesama njegovih ruku djelo ali Tarjin vokal je sastavni dio njihove muzike. Nightwish i Tarja su jedno i nerazdvojivo! Stvarno ne mogu nikoga osim nje da zamislim da pjeva NW pjesme. Quote
PlanetHell Posted April 26, 2006 Author Report Posted April 26, 2006 smorili ste jeste li provalili da je u reklami za film "Shejtanov Ratnik" podloga iz pesme "She is my sin" znachi nisam mogao da verujem Quote
Baki Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 @ Tornadomaster Pa slazem se s tobom, gde bi bio bend tolike godine da im Tarja nije sve vreme pusila? Ne bi oni ni nastali da se ona nije ponudila za pusenje, i trpanje Tuomasa u bulju! @ Queen of the Night Pa sta? Valjda je normalno da ljudi zele da im pevaljka izmedju ostalog bude i lepa...... Quote
macabre_girl Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 smorili ste jeste li provalili da je u reklami za film "Shejtanov Ratnik" podloga iz pesme "She is my sin" znachi nisam mogao da verujem stvarno? uopshte nisam izvalla a inache film je odlichan(pogotovo shto je nash), obavezno pogledati Quote
AlexiMyGod Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 smorili ste jeste li provalili da je u reklami za film "Shejtanov Ratnik" podloga iz pesme "She is my sin" znachi nisam mogao da verujem Nikad gledala. Quote
Lyric Soprano Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Strava! Baš sam oduševljena... p.s. Ko ne sluša Nightwish, treba mu zabraniti ovaj forum!!! Quote
Baki Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Ja ih nisam slusao 10 i po meseci, jel'se to racuna? Quote
Lyric Soprano Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Da li neko zna kada će se obaviti audicija za "novu Tarrju"? Quote
crusader84 Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Pa, audicija je u toku, mislim ne ono tipa sad oni zasednu i ulazi jedna po jedna a oni se posle svake cepaju od smeha! http://www.nightwish.com/en/article/8 Quote
Peti.Maj Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Strava! Baš sam oduševljena... p.s. Ko ne sluša Nightwish, treba mu zabraniti ovaj forum!!! Uuuu jos jedan novokomponovani Nightwish fan i kako to ide po sistemu ikljucivosti: Nightwish, Nightwish i samo Nightwish... a nekad je bilo Tarja, Tarja i samo Tarja. Quote
macabre_girl Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 mislim da je vishe bila u fazonu -ne dolazite na ovu temu samo da biste pljuvali i podjebavali- Quote
Peti.Maj Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 (edited) Ne znam u kojem je bilo fazonu i ne zanima me... Nego nije ti ovo geto tema pa da se cuje samo jedno misljenje. Neko ce laicki hvaliti nightwish, neko ce ih hvaliti i kritikovati..... a da je ovih drugih vise onda zadnjih 10 strana ne bi licilo na Tarja FUN-CLUB prepucavanja. Edited May 3, 2006 by Byk Quote
METAL Man Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Tesko da ce naci neku koja ispunjava sve njihove kriterijume. Malo mi je glupo sto su prvo naveli IZGLED, harizmu i ostala sranja pa tek onda dobro pevanje. Quote
macabre_girl Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 pa kritike su u redu, ali ko da si prvi put ovde pa ne znash da ljudi dolaze na odredjene teme samo da opljunu neki bend, cisto jer ga ne slushaju, o tome se ovde radilo a sto se tiche tarja fun club-a, to je verovatno i zato da bi tema ostala na vrhu, jer nema novih informacija u vezi benda, pa onda ko o chemu, mi o tarji Quote
sheeeenk Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 Pa, audicija je u toku, mislim ne ono tipa sad oni zasednu i ulazi jedna po jedna a oni se posle svake cepaju od smeha! требали су то направит' и снимит', па да се сви мало смијемо док не буду нове пјесме Quote
METAL Man Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 требали су то направит' и снимит', па да се сви мало смијемо док не буду нове пјесме Bila bi jaca fora nego oni debili iz IDOLA. Quote
sheeeenk Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Bila bi jaca fora nego oni debili iz IDOLA. ал' оне из Гранда нико не може надмашит' Quote
zegi Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Moja podrska Nightwishu Ma nacice oni novu pevacicu ali ona tesko da ce nadmasiti Tarju,kakav glas uuuuuuff,e a bila bi fora da se javi neka iz Srbije pa da proba,imamo i mi kvalitetne glasovne mogucnosti Quote
Recommended Posts