Sirius Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Pa tako se i razlikuju od mnogih bendova, tako su stvorili onaj svoj stil...A ako maknete klavijature, dobicete sasvim prosecan bend slican moru bendova... Quote
DragonHeart Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 A na sledecem albumu, kao i na prethodnom nece biti mnogo klavijatura, ali ce biti mnogo simf. orkestra. Eto, znaci, kao sto rekoh, klavijature ce ipak, na neki nacin, biti u drugom planu. Quote
RNA Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Trebali bi i klavijaturistu da otpuste, samo im kvari zvuk. Quote
DragonHeart Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Ako otpuste klavijaturistu, otpustice i sam bend Quote
RNA Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Dobro, a sta mislis zasto sam stavio smajlija na kraju? Quote
DragonHeart Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Naravno da znam, ali sam htio nesto na to i u svom stilu da dodam Quote
Nightwing Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 u klavijature ne dirajte @ Udovica - trend je biti emo mogli bi emo bendovi da urade neki tribute NWu tekstovi su skroz emo :D Quote
Apeiron Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Nego, Nightwish - Ballads of the Eclipse 2006. Ajde crazy fanovi, recite mi sta je to (mislim, znam koje su pesme), ali ko je reizdao i zasto? Quote
black_widow Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 iskreno ja i nisam chula za to Quote
PlanetHell Posted January 1, 2007 Author Report Posted January 1, 2007 Mislim da je u pitanju Nuclear Blast,,, ako ne NB onda Spinefarm, nema drugi ko,.... a sto? Pa da bi namlatili jos malo para... Quote
RNA Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 To je bar jasno, kompilacije samo tome i sluze. Quote
Apeiron Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Ma da, ali ovde su samo 4 pesme i to out of date... Cak nije ni puna kompilacija. Quote
RNA Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 4 pesme? To je onda jos pride i bacanje plastike. Quote
PlanetHell Posted January 2, 2007 Author Report Posted January 2, 2007 Pa to nije kompilacija vec reizdat single iz '99 cini mi se.. Quote
crusader84 Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Mislim da je u pitanju Nuclear Blast,,, ako ne NB onda Spinefarm, nema drugi ko,.... a sto? Ima još jedan, Drakkar! I upravo su oni izdali Ballads of the Eclipse! Pa to nije kompilacija vec reizdat single iz '99 cini mi se.. Definitivno, samo što su još dodali video materijal... Metal archives kaže 'vako: Single, 2006. Released as Dual Disc. Tracks 1-4 form the CD audio side and tracks 5-7 form the DVD video side. Track 5 is original video out of the 2000 version. Tracks 6 and 7 are live videos. 1. Sleeping Sun 2. Walking In The Air 3. Swanheart 4. Angels Fall First --------------------- 5. Sleeping Sun 6. Walking In The Air (live) 7. Swanheart (live) Kontam da su 6. i 7. verovatno sa FWTE-a... Quote
Jefimija Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Mislim da im ide prilicno dobro,dok ne stignu sa snimanjem vokala nacice i pevacicu i onda ce u nasim zivotima sve doci na svoje mesto Quote
Jefimija Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Mene jako zanima sta Tuomasa pogadja u CC-u....i zasto je taj album njemu taako bitan???????? Quote
Sirius Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 pa i meni je to omiljeni album, u muzici uopste...inace, ja verujem da je zaista bio zaljubljen u tarju, i da ga pesme pogadjaju...npr. beauty of the beast... Quote
Jefimija Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Da,jedan zaista sjajan album....muzicki zreo...a i tekstovi su dobri...jaaako dobri...vidi se da se posebno uneo u njih....najbolja pesma...bez razmisljanja Beauty Of The Beast E,sada da li je bio zaljubljen u Tarju,je malo diskutabilno...ali ima necega,sto ga je posebno inspirisalo za taj album...samo je pitanje sta??? Neko zna odgovor na misteriju??? Quote
Sirius Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 pa mislim da je bas u tom periodu saznao za tarju i marcela...slaying the dreamer... Quote
StarbreakeR Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 A onda se vratio Huan Hose de Manio Gladavidace i oteo Tarsandru i zatvorio je u kucu u sumi... Quote
Guyana Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 E,ljudi prvi sam put ovde i malo sam pogubljena... Jel neko raspolozen da me uvede u celo ovo cudo? Tj,bar da mi kaze ko je ko i ste se radi... Obozavam Nightwish i mogli biste ovde cesto da me vidjate... Quote
Baki Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Pa kazi sta te zanima? Inace, Slaying the Dreamer je napisana nakon sto je jedna Tarjina drugarica smarala Tuomasa kako oni nipodastavaju Tarju u bendu...u pocetku je text sadrzao gomilu psovki....... Quote
Guyana Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Hvala, snasla sam se nekako... Jel zna neko sta onaj Indijanac prica u Creek Mary's Blood? Quote
Recommended Posts