Sirius Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 mislis ono na kraju? evo ti prevod: " I still dream every night Of them wolves, them mustangs, those endless prairies The restless winds over mountaintops The unspoilt frontier of my kith n`kin The hallowed land of the Great Spirit I still believe In every night In every day I am like the caribou And you like the wolves that make me stronger We never owed you anything Our only debt is one life for our Mother It was a good day to chant this song For Her Our spirit was here long before you Long before us And long will it be after your pride brings you to your end " Quote
Guyana Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Hvala,osecala sam se malo glupo,znam njegov tekst pricam ga a pojma nemam sta znaci... Sad cu i dalje da se osecam kretenski al bar znam zasto.. Quote
Jefimija Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Aha,aha,aha....a raniej ste spomenuli da je nesto posebno vezan i za Gethsemane...staaa????Neke stihove,tako nesto? Quote
Sirius Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Without you the poetry within me is dead...zakljuci sama... Quote
Jefimija Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Na to sam i mislila,al otkud ja znam kome je to posveceno...you know? Quote
Ninoslav Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 (edited) Posetite Valley Of Wishes - najbolji fan sajt o NW na Balkanu - a i shire http://www.valleyofwishes.net i naravno - forum > http://www.valleyofwishes.net/forum Edited January 7, 2007 by El_Nino Quote
StormScion Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Sve pohvale za dizajn sajta ... ko god da ga je radio Quote
Ninoslav Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 I did! With great help from Vorador! Quote
Baki Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Na to sam i mislila,al otkud ja znam kome je to posveceno...you know? Pa Tarji! Quote
crusader84 Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 http://www.valleyofwishes.net i http://www.everdreamers.net Za neupućene... dakle, imamo 2 komada... VoW se "otcepio" od ED, da tako kažem. Nekada to beše jedan sajt, ali više nije, zbog nekih, hm... sr*nja, I guess... Quote
PlanetHell Posted January 11, 2007 Author Report Posted January 11, 2007 Posle svega, mislim da je vredelo. L Posle svega, mislim da je vredelo. Lepo nama, lepo vama/njima Vazno je da se Nightwish slusa Quote
Jefimija Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Danas sam dobila DVD,doduse samo nastupa,ali to je ipak najbitniji deo.....bili su fenomenalni i sve je prosto savrseno izvedeno...smatram da je najbolji dao ipak bio izvodjenje Ghost Love Score....... btw,sta znaci Perkele???????? Quote
crusader84 Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Posle svega, mislim da je vredelo. L Posle svega, mislim da je vredelo. Lepo nama, lepo vama/njima Ma glupost totalna! Mogli bi se reći, ni manjeg sajta, ni veće podele! Mogli smo da imamo jedan jak sajt koji je mogao da postane oficijelni za ove prostore, u trenutku rascepa postojalo je svega 50 članova koji su nešto postovali (računam i one sa jednim jedinim postom)! Ne ulazim, niti sam ikad ulazio u to ko je kriv, apsolutno me ne interesuje, nečija sujeta, u svakom slučaju... Zbog ličnih interesa jednocifrenog broja ljudi... Bzvz... Nego misle li ovi indijanci da najzad izaberu novu pevaljku? Quote
amy_mccoy Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 ne znam jel se vec pricalo o ovome... ne zamerite ako jeste, ja sam tek sad otkrila samo cu reci genitalno pogledajte http://www.youtube.com/watch?v=HcnX9dNOxmE Quote
Jefimija Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 aaaa,misheard lyrics.....uvek dobro prolaze Quote
Guest stakor Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Ivana Anic...poslusah par pesama...moram priznati, dno dna...bas sam se razocarao...ne kapiram da li ona sebe cuje...joj!...pohvalno je sto se trudi, ali daleko je ona od Nightwish nivoa... Quote
crusader84 Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Milsim da je to devojka iz Hrvatske koja se prijavila na audiciju za novu pevačicu NW-a... Quote
PlanetHell Posted January 16, 2007 Author Report Posted January 16, 2007 Pa dobro sad, nije toliko losa! Ali nedovljno za jedan bend kao sto je Nightwish! Quote
Baki Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Ime pevakljke ce biti objavljeno krajem maja......a ja znam ko je, ali necu da vam kazem!!! Quote
Jefimija Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Zaaaciiii napokon su nasli pevacicu...jeeeeeejjjjj Quote
PlanetHell Posted January 18, 2007 Author Report Posted January 18, 2007 E bas ne moras Baki, sta ima veze... tu je maj... blizu ... :) Quote
Guyana Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 He,he ma koja god da je,samo da su je konacno nasli... Ipak sad si mi zagolicao mastu... Ma samo da ih cujem ponovo... Quote
Jefimija Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Konacno cemo upoznbati osobu koja uspeva da odlicno peva,izgleda,sarmantna je i harizmaticna,zna da napravi atmosferu na koncertima,da ima dobar odnos sa fanovima i publikom,koja se nece lako uobraziti i koja ce da se odlicno uklopi sa momcima iz benda...i jos da bude postovana i obozavana pevacica omiljenog nam Nightwisha.....wow,ja sam mislila da tako nesto NE POSTOJI....izgleda da sam se prevarila... Quote
Recommended Posts