Nightwing Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Ako je i upola dobar kao sto je istoimena pjesma od Testament-a, vrijedi ga pogledati Film je jako losh uzeli su propale glumce i probali da im ponovo naprave karijere nije uspelo Quote
Himo_Wishmaster Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 I da se vratimo na temu... ...Eldamare govori ))))) Quote
Telcontar Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Hm da zaboravio sam da napomenem da je film "Alone in the Dark" skrnavljenje slavnog imena kompjuterashke legende, i da ga gledate samo ako bash nemate nikakav pametniji nacin da wasteujete 2 sata svog vremena. mada Soundtrack za film je odlican, Mnemic,Rammstein,Nightwish,Cradle of Filth,Lacuna Coil... Quote
METAL Man Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 NIGHTWISH will release a new single, entitled "Eva", on May 30. "Eva" will be an Internet-only single release, all profits from which shall be donated to a charity that will be announced later. In Finland, the single will be available exclusively from NetAnttila. "Eva" will feature the new NIGHTWISH vocalist, chosen from about 2,000 applicants. The singer's identity will be revealed simultaneously in a press statement and on the band's website, www.nightwish.com, on Wednesday, May 30. A radio promo of the Internet single will ship on the same day. The sixth NIGHTWISH album will be released on September 26, preceded by a second, regular single release in August. Extra! Bas da vidimo kako ce se pokazati nova pevaljka. Quote
Elldamar Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Da nema ulogu u (tj. da je nisi ugurao) Saanu? Haha Pssssttt Quote
Bata Trokrilni Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Za mene ubedljivo najbolji symphonic metal bend. Volim ih upravo zbog te power crte koju imaju. Smatram da će tek sa novom pevačicom dokazati da su stvarno veliki bend i da od Tarje kontinuitet ne zavisi. Omiljeni album mi je Century Child, a omiljene pesme Wis I Had an Angel, The Phantom of the Opera, Slaying the Dreamer, The Carpenter, Know Why Nightingale Sings... Quote
Sirius Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 mislim da su oni vec dokazali da su veliki bend...novi vokal ce znaciti promenu...videcemo kakvu... Quote
Jefimija Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 mislim da su oni vec dokazali da su veliki bend...novi vokal ce znaciti promenu...videcemo kakvu... upravo tako Quote
Baki Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Sto se tice opere Saana, glanu ulogu je vec maznula Jennifer Sowle, jedna operska pevacica iz Amerike koja je konkurisala za NW i tim putem dosla u kontakt Timo Tolkija! Quote
Elldamar Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 I tako...nocjas sam imao prilike da chujem novu stvar EVA i....shta znam,lichno mi se jako svidja ali...gomila vas cje biti razocharana...novi vokal jako mnogo podsecja na Liv Kristine,takav je i stil pevanja,takva je i boja glasa...meni je to skroz ok,ali kapiram da ne gomila vas ne mirishe Liv previshe...Marko odlichno odradjuje svoj posao kroz celu pesmu i koliko - toliko uz klavijature priblizava zvuk starom NW-u...ovo ostalo nema toliko veze sa starim stvarima...Ne mogu previshe da sudim po jednoj pesmi ali...ovo je definitivno totalno drugachije od ranijeg rada,ali po meni pozitivno... Ajd zivi mi bili... Quote
The Watchtower Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Neki link?! Torent je obrisan, pa ne mogu da skinem. Quote
Elldamar Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Nema veze...ionako je bio fake...Uglavnom ono jeste bio glas Marca i glas Liv Kristine...u pitanju je njihova stvar sa nekog projekta...ne NW...neko se do jaja zajebavao sa celom prichom... Quote
Black desire Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Hm da zaboravio sam da napomenem da je film "Alone in the Dark" skrnavljenje slavnog imena kompjuterashke legende, i da ga gledate samo ako bash nemate nikakav pametniji nacin da wasteujete 2 sata svog vremena. mada Soundtrack za film je odlican, Mnemic,Rammstein,Nightwish,Cradle of Filth,Lacuna Coil... Sta ima od COF-a Quote
Sirius Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Nema veze...ionako je bio fake...Uglavnom ono jeste bio glas Marca i glas Liv Kristine...u pitanju je njihova stvar sa nekog projekta...ne NW...neko se do jaja zajebavao sa celom prichom... bend je delain, imaju 1 pesmu sa marcom i sharon, no compliance, dobra je... Quote
Guest c1k4_ml3kc3 Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 Jos jedan od mojih omiljenih bendova. Jednostavno rulaju Imam njihovo izdanje na DvD-u i bilo mi je jako zabavno da posmatram njihovo postepeno penjanje na lestvici svetske metal scene... Ostvarili su uspeh kojem se nisu ni nadali. Na njihovom official sajtu postoje obavestenja o novoj pevacici, a iskreno /> Niko ne moze zameniti Tarju. Quote
my heart is...slowing Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 wow..PARADISE LOST im support na turneji po Americi Quote
Bata Trokrilni Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 Mogli su da nađu i bolju podršku. Quote
my heart is...slowing Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 Meni nije jasno zasto su izabrali da pocnu turneju u severnoj americi Quote
Jefimija Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Zato sto je i njima kao i gomili drugih finskih bendova zinulo dupe za Amerikom....pa bi svi kod Amera da idu i da se njima prilagodjavaju... Quote
Bata Trokrilni Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Amerika je veliko tržište. A i bolje je da na evropsku turneju krenu kasnije, dok uđu u formu posle tolike pauze. Quote
Jefimija Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 A bilo bi jos bolje kada bi i nas ubudzili u turneju.....nekako Quote
my heart is...slowing Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Ubudzili bi oni nas 100% kad bi svi oni koji se kunu u njih kupili original cd..Njihov koncert ovde bi bio dostojan objavljivanja na dvd,godinama ih mnogi cekaju Quote
Jefimija Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 (edited) E,pa meni su oni godinama omiljeni bend i mislim da cu im se uvek vracati,ali nemam nameru da kesiram za svaki cd oko 1200 dinara,jos 3000 za dvd-e.....uostalom ljubav ili postovanje prema nekom bendu se ne ogledaju u tome da li se kupuju cd-ovi.....a mrzim sto nw,odnosno svi ti menadzeri,pr-i,promoteri i jos neke pizde materine gledaju samo komercijalnu dobit....i zao mi je sto je nw postao jos jedan takav bend,sa gomilom singlova sa 50 verzija jedne pesme.....i jos onda cujem Marca kada kaze da svaka pesma koju neki fan skine sa neta oduzme njemu hleb koji toga dana ide da kupi svojoj deci... uostalom postoji sziget...a moze i da se skokne do neke susedne zemlje...samo malo skupiti love....pa preko grane na nw Edited March 18, 2007 by Nightmare_Aria Quote
my heart is...slowing Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Svi ti menadzeri,PR-ovi su im prosto napravili takvu situaciju..Ali ono sto je meni najzaljivije u vezi Nightwish-a je kada vidim ko se sve danas zove FANOM Nightwish-a.Taj bend ima dusu,mnogi koji kazu da vole nw zapravo nemaju pojma sta taj bend znaci i koliko moze nekome da znaci Quote
Jefimija Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Sta ces kad nisu tr00 Uostalom svako nw dozivljava na sebi svojstven nacin Quote
Recommended Posts