crusader84 Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Najnovija nagadjanja kažu - Astrid van der Veen (mala iz Ambeona). Pominju se i Kari Rueslåtten (ex 3rd and the Mortal), Charlotte Wessels (Delain) ona Švedjanka i boga pitaj ko još, da ne govorim o ovim poznatijim; Sharon, Simone, čak je neka legenda postavila na Wikipediji da je Cristina Scabbia! :) P.S. Je*em ti dial-up! Ali moram da skinem ovo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 (edited) Cuh i ja za poredjenje sa Simone.Mislim wtf :) Edited May 23, 2007 by EdenEcho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted May 24, 2007 Author Report Share Posted May 24, 2007 Meni se pesma dopada.. Bitno je da nije neka glupaca koja ne zna da peva i koja kopira Tarju.. A cini se da ima jos neiskoriscenih glasovnih potencijala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Znachi nesam jedini koji ne zna da razlikuje ovakve vokale...super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 (edited) Pa meni je bilo glupo da kazem, ali i meni zvuci kao Astrid...mada sto kaze Kai, ko ce ih razlikovati kad su sve iste... Evo upravo sam skin'o ovo i imam samo jednu rec - ljiga!...ladno se spremaju za Evroviziju...ja nemam nista protiv kvalitetne muzike bez E-Gitara...ali ovo je cini mi se skrojeno za 1 dan...bez imalo duse...kazem, znam ko ce sledece godine pobediti u BeGeu... Kad bolje razmislim ovo i lici malo na Molitvu...verovatno ce da zovnu ono nase sto pobedi kod njih da gostuje na albumu... Edited May 24, 2007 by StarbreakeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Pa valjda je fora da bude laganija pjesma,jer ono ide u dobrotvorne svrhe,a lakse je prodati ovakvu pjesmu nego neku heavy,siroj publici barem... Ja cak cuh da ova pjesma zapravo nije ni trebala da se nadje na albumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Dobro, to je istina, a za taj podatak nisam znao...ne moraju ni da prave metal album, al neka makar muzika ne bude neki konformisticki quazi-sympho... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Mene vise zabrinjava ona najavljena upotreba growl-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jon Lord Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Totalno gej! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 (edited) Hm ovako.. glas nove pevacice mi se svidja, devojka stvarno fino peva.. ali problem je sto je pesma jednostavno sranje... Uopste nije kao klasicne balade NWa, bash je onako.. pa dosadna.. Ocekujem mnogo mnogo vishe od albuma (mada koliko sam ja razumeo ova pesma se i nece naci na albumu, ovo je samo reklama za povratak benda.. valjda ) P.S. A da zaboravih da kazem, cuo sam celu pesmu, ne samo sempl A da shto se tice nagadjanja, koliko meni rekoshe, nova pevacica je iz Svedske, pa tako otpishite sve one koje nisi odatle.. osim ako nas nisu lagali Edited May 24, 2007 by Telcontar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Hmmm...mene zanima kako ce to da zvuci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Mene vise zabrinjava ona najavljena upotreba growl-a Па, то је сад модерно, шта 'оћеш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Pesma je lepa, pevačica ima dobar glas i nema veze što nije sopran. Nadam se da je ovo samo još jedna pesma u fazonu Angels Fall First i Sleeping Sun i da ne znači promenu pravca. A ako uvedu growl vokal ništa strašno, još bolje. Uostalom, imali su ga na Pharoah Sails to Orion i Devil and the Deep Dark Ocean. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Ma sta fali Growl-u, bilo ga je na Oceanbornu, nece smetati da se malo vrate tom zvuku... Sto se tice Soprana, ja koliko skontah Tuomas je rekao da trazi neku koja ne peva tako, ali koja ce opet moci da peva stare NW pesme... sad da ga jebesh sta je time hteo da kaze, i sta oni zapravo hoce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Bitno da na Nightwish temi ima opet o cemu da se razgovara! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Ma sta fali Growl-u, bilo ga je na Oceanbornu, nece smetati da se malo vrate tom zvuku... Sto se tice Soprana, ja koliko skontah Tuomas je rekao da trazi neku koja ne peva tako, ali koja ce opet moci da peva stare NW pesme... sad da ga jebesh sta je time hteo da kaze, i sta oni zapravo hoce... Ma znam,ali opet ne volim growl A on je rekao kako trazi "prirodan" glas i mislim da ova cura moze da izvuce i nesto "teze" ,ne vjerujem da bi je unajmili a da ne testiraju kako pjeva stare pjesme Bitno da na Nightwish temi ima opet o cemu da se razgovara! I ovako do septembra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Bitno da na Nightwish temi ima opet o cemu da se razgovara! Pa uvek mozemo da pricamo o Tarjinim sisama, i o tome da li je Tuomas gay haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Rekla bih da je Eva sad i zvanicno izasla. http://rapidshare.com/files/33013383/Nightwish_-_Eva.mp3.html hvala hvala hvala hvala pesma kida od 3:34 - pravi Nightwish oce li single imati samo jednu pesmu ili 2,3 ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Ma znam,ali opet ne volim growl :no: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Shame on me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Himo_Wishmaster Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Pa...odslusao sam i nisam nesto odusevljen... Pesma pomalo smara Sad kakve su ostale pesme,to cekam da cujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErliK Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Da, ne znam sta im je trebalo da izbace ovu baladu kao teaser za novi album i naravno novu pevacicu. Odavde se nada naslutiti nista. Iskreno ova balada mi je dosadna i ni najmanje "wow, jedva cekam novi album". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Pesma Eva mi se uopste ne svidja, al' to ne znaci da ce album biti los... Videcemo... I? Ko je nova pevacica na kraju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Znace se u 17h. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Ako je naslovna pesma sa prvog albuma mogla da im bude balada slična ovoj, ne vidim problem da se i sada predstave sa takvom pesmom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts