PlanetHell Posted May 26, 2007 Author Report Posted May 26, 2007 Da, definitivno je to taj nas Nightwish, posto ja pola teksta Eve ne razumem :) Quote
Nightwing Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 objasnice Tuomas vec na nekom dvdu sta je mislo semplovi su prazni i dosadni Quote
grip Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Sad cu da poslusham pesmu. Hehe,nije sopran? Kako ce onda pevati stare pesme na koncertima? Quote
Bride Of Darkness Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Јао, како је женствен! :wub: Kako ga volim, čovjek je srce Nightwish-a. Malo mi je ostarao i ofucao se... I, Boško, nemo' da se svadjamo. Nego, preslušah pjesmu par puta... OK je, ali ne za Nightwish. Nego, da ne sudim o daljem radu na osnovu samo jedne pjesme i par fotografija. Quote
Bride Of Darkness Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Lik je gaychina realno... Pa, i neka je! Quote
Geozee Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Ps. Bolji mi je nego Tarjin glas... @Mina - opusti se... samo te zezam... Quote
Baki Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Daj bre, sta zezate, Eva je predivna! Prosto ne mogu da zamislim Tarju da otpeva nesto na ovako nezan i nevin nacin..... Quote
Geozee Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 NEVIN??? :):) Bolja je Eva... definitivno... tj. makar se meni vise svidja... Quote
Mary Joe Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 7 days to the wolves zvuci odlicno, Marco kao i uvek do jaja. Quote
Sirius Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 @ Svarog Baki po tebi forever yours nije otpevan na nezan nacin?!? za ostale balade necu ni govoriti...... Quote
Buba :) Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 meni se jako svidja ALYSON AVENUE a ova nova. nemam pojma. ne mogu da zakljucim nista na osnovu jedne pesme i par sampleova. nece biti sigurno kao stari nw al mislim da postoje jako, ali jaaaako velike sanse da budem odusevljena albumom Quote
DragonHeart Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Sta s njegovim glasom? Znate li vi da se izrazavate ili samo umjesto rijeci koristite smajlije... Quote
Buba :) Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 (edited) obozavam njegov jebeni glas, neverovatno je specifican bolje?! ...shvatam zasto sam prestala da dolazim na yum Edited May 26, 2007 by bibili Quote
Bata Trokrilni Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Super su semplovi. Nema promene stila, čućemo pravi Nightwish. Quote
Telcontar Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 OK preslusah semplove, ovo obecava, mnogo mnogo bolje nego Eva... Opet mi nesto nije sve 100% kako treba, ali ovo zvuci bolje nego sto sam ocekivao da ce album da zvuci... Quote
PlanetHell Posted May 26, 2007 Author Report Posted May 26, 2007 Orkestracije ce biti bolje nego na Once-u A album ce biti komercijala :) Quote
Jefimija Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Semplovi su suuper...album ce biti odlican...navici cemo se vrlo brzo na novi glas i pevacicu...bicemo srecni....i zadovoljni Quote
Killing Floor Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Dobar izbor pevaljke po meni ima lep, prijatan glas, svidja mi se sto nisu trazili kopiju Tarje po glasu, malo je matora ali valjda oni znaju sta rade.Obzirom za koju svrhu je pesma "Eva" pravljena nije losa uopste.Semplovi su dobri, Marcov glas po obicaju kida, po ovim semplovima rekao bi da album nece biti lak za slusanje mada ko to zna...U svakom slucaju dobra zamena, ja sam ocekivao neko dete sa slatkom facom i losim glasom ali prijatno sam se iznenadio. Quote
PlanetHell Posted May 26, 2007 Author Report Posted May 26, 2007 Gledao sam video na video blogu NW-a i teta odlicno izgleda.. bolje nego na slikama I vec se uklopila u ekipu, bar tako izgleda.. mada mi momci izgledaju malo konfuzno... no, time will show :] Quote
Baki Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 @ Svarog Baki po tebi forever yours nije otpevan na nezan nacin?!? za ostale balade necu ni govoriti...... Pevala ih je nezno, ali na albumu........fala Bogu te nikad nisu izvodili Uajt Najt Fentazi ili Lagunu uzivo......mogu zamisliti kako bi te balade (koje obozavam inace) zvucale uzivo kad ih ona otpeva nekim polu-operskim jodlanjem, kako inace i peva te ne-klasicne pesme na koncertima.... Quote
Recommended Posts