KinSlayer Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Semplovi su suuper...album ce biti odlican...navici cemo se vrlo brzo na novi glas i pevacicu...bicemo srecni....i zadovoljni Jel moguce da su samo meni semplovi shit??? Quote
ennche Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Ja sam zadovoljna ovim što vidim i čujem... Quote
Yngwie Tatica Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Meni je ovo što sam čuo sasvim zadovoljavajuće. Očekivao sam baš neko njesra od njih, ali su me prijatno iznenadili. Mada, ja i nisam neki njihov fan, još od Oceanborn-a. Quote
Nightwing Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 (edited) Jel moguce da su samo meni semplovi shit??? nisi jedini Edited May 27, 2007 by .hack//FANTA Quote
Yoda Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Samo ne znam ko ce sad da peva na koncertima visoke tonove iz starih pesama. Verovatno Marco Quote
Geozee Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 (edited) :) Ma ova mi je bas mnogo bolja nego Tarja... Stavise, Tarjin glas mi se i ne dopada... sreca pa Nightwish pravi vrhunsku muziku... Edited May 27, 2007 by Geozee Quote
Bata Trokrilni Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Stare pesme koje budu izvodili uživo biće prilagođene novoj pevačici. Mnoge od njih ionako ne bi izvodili - na End of an Era su preovlađivale pesme sa poslednja dva albuma. Quote
tidzana Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Jel moguce da su samo meni semplovi shit??? nije moguce recimo da nisi jedini ...nisu mi bas shit a nije ni daleko...jednostavno mi se ne svidja njen glas, steta, jer mi se ono instrumentalno u pesmama ne cini lose... mozda se nesto promeni kad cujem ceo album - sto cisto sumnjam Quote
KinSlayer Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Pa, ok - nisam bas mislio shit shit, al' generalno mi se ne svidja ono sto sam cuo... Ali to su samo semplovi... Videcemo jos... A teks za Evu mi je bzvz. Nekako meni su njihovi tekstovi uvek bili jedna od jacih strana benda, a ovaj teks mi je los... Quote
Guest indaguzoftrumetalofstil Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 novi vokal je kenjkav Quote
将軍 Bleskimon Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Meni se ne chini loshe ovo shto sam chuo Quote
Jefimija Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Da,tu teoriju vec odavno razvijamo na Valley-u...zaista ima logike...u svakoj recenici Quote
PlanetHell Posted May 27, 2007 Author Report Posted May 27, 2007 Ja sam cuo da je o Tuomasovoj macki Quote
Baki Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Ma provali, pesma govori o devojcici zlostavljanoj u skoli, kako biva zavarana od strane coveka koji iskoriscava njenu istraumatiziranost, slatkorecivoscu.......pa jos, i ime, Eva........zavedena od strane zmije......a Tuomas je jedared MarSSSSela cak i nazvao zmijom..... Quote
Killing Floor Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Ja sam zadovoljan ovim semplovima i jedva cekam album, covece mislio sam da ce biti zestoki shit, u svakom slucaju prijatno su me iznenadili. Quote
Telcontar Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 (edited) Tekst je zapravo metafora Tuomasove tanke i dugacke pishice...JBT . Ljudi tekst je za pesmu u humanitarne svrhe, nemenjen nekoj decurliji ne znam gde i zasto, zato i jeste takav kakav je jbt. Edited May 27, 2007 by Telcontar Quote
grip Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Meni se svidja pesma. Zvuchi mi kao goth. Nisu me razocharali,ali je riba malo fosil. Ali nema veze,kad moze onaj pevach Rolling stonesa da skache ko manijak,moci ce i ova. Quote
Himo_Wishmaster Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Semplovi su mi skroz OK!! Nije da sam sad nesto preterano odusevljen ali... Cekamo album Quote
Baki Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Tekst je zapravo metafora Tuomasove tanke i dugacke pishice...JBT . Ljudi tekst je za pesmu u humanitarne svrhe, nemenjen nekoj decurliji ne znam gde i zasto, zato i jeste takav kakav je jbt. Tuomas rece da je tekst o devojcici zlostavljanoj u skoli...slucajnost ili ne, ali Taca je bila zlostavljana u srednjoj skoli! Quote
DragonHeart Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Neka Marco sto vise pjeva, jer je pokazao da ima kvaliteta. Quote
PlanetHell Posted May 28, 2007 Author Report Posted May 28, 2007 Gledah na video blogu klip.. Marco snima vokale, a kao donji deo obukao pidzamu :) I ima deo kada snima deonicu i toliko vristi da ja ne mogu da vam opisem O_O Interesting... Quote
RNA Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Neka Marco sto vise pjeva, jer je pokazao da ima kvaliteta. Па, ти слушаш Тарот. Quote
Recommended Posts