Jump to content

Recommended Posts

Posted

Samo da kazem da se na Tarjinom sajtu mozete ukljuciti u blog u kojem ona izvestava sa snimanja svog solo albuma My Winter Storm. Adresa bloga je: www.mywinterstorm.com

Posted

na kompilaciji 20years nuclear blast INTO THE LIGHT jednu od pesama izvodi Tarja-In the picture.Inace,na kompilaciji su jos Mats Leven,Tonny Kakko,Hansi iz Blind Guardian,Marco Hietala...pesme je komponovao Victor Smolski..

nemam pojma nista vise,slucajno sam naletela na ovo u nemackom Metal Hammeru..

Posted
na kompilaciji 20years nuclear blast INTO THE LIGHT jednu od pesama izvodi Tarja-In the picture.Inace,na kompilaciji su jos Mats Leven,Tonny Kakko,Hansi iz Blind Guardian,Marco Hietala...pesme je komponovao Victor Smolski..

nemam pojma nista vise,slucajno sam naletela na ovo u nemackom Metal Hammeru..

Čuj... Nisam čula za to. :ph34r: Baš lijepo.

Posted
daj nam link za istu :)

Joj, nemam, a prespor mi je net da je aploudujem......nek se smiluje neko drugi ako moze....... :pivopije:

Posted

iskreno, ocekivao sam da ce biti textova o njoj, ali nisam ocekivao ovakvu krajnost.....a text master passion greed je o marcelu......e to cekam da vidim....

Posted

jaooo...bas bezveze od tuomasa da se petlja sa takvim tekstovima...bolje da je ostao na visini i da je iskulirao celu stvar umesto sto im pise tekstove...jadno :no:

Posted
Zamisli Tarju na koncertu NWa u publici, i pocnu da sviraju Bye Bye Beautiful! Kako li bi reagovala?

ne znam zasto bi se nasla u tom textu...

problem je u Beautiful :)

mnogo sam zao

ali svaki intervju koji bude radila,

od 10 pitanja 8 ce da bude o NWu :)

@Jefimija - ja mislim da je on ostao na visini

nego nama to sve lici na sukob Tarje i Tuomasa

Posted
@Jefimija - ja mislim da je on ostao na visini

nego nama to sve lici na sukob Tarje i Tuomasa

Nisam sumnjala da ce svi traziti u pesmama neko skriveno znacenje....ali ipak...ovo je previse ocigledno...ima prejake aluzije

Posted (edited)

Ma, posle Wishmaster albuma Nightwish je definitivno krenuo silaznom putanjom...

Mislim da ce novi album doziveti sudbinu Once-a bar na mom kompu, posle prvog preslusavanje - delete!

Cak su i tekstovi sve bledji i bledji...

Edited by KinSlayer
Posted

text za poet je meni jedan od najboljih koje je napisao.....a on sam je rekao u jednom interview-u da je bye o tarji, a master o marcelu.....

Posted

Textovi sa Century-a su najbolji textovi koje je NW do sada napisao...tako da od silazne putanje nishta...A shto se tiche prozivanja po pesmama...hmmm...pa why not?Mislim,sve dok Tarja moze da zivi i radi na rachun NW-a posle svega ovoga,trebalo bi joj to nekako naplatiti...

Posted
ali svaki intervju koji bude radila,

od 10 pitanja 8 ce da bude o NWu icon_smile.gif

Naravno da nece, posto svaki intervju koji se radi s Tarjom, pre objavljianja treba da prodje MarSSSSelovu cenzuru, a cenim da on nece bas dozvoliti da Tarja prica samo o proslosti u Najtvishu.... :metalac: