WindrideR Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Mislim da bi Tarja trebalo, kad joj izadje solo album, da dobije sopstvenu temu u Ostala nemetal muzika..... A ko zna da ce njen album biti nemetal? Btw, bio je jedan moj drugar u Finskoj na 2 nedelje proslog meseca i kaze da tamo na izlogu svake zlatare stoji njena slika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baki Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Zato sto je ona valjda dizajnirala svoju liniju srebrnog nakita..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 kad je multitalentovana....not Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 (edited) Amaranth video: http://www.youtube.com/watch?v=Lwn5JzumGjg Shta znam...ok je spot...i to je to...nishta spektakularno...Anet izgleda onako kako Tarja nikada nije,stvarno prelepo i pozitivno... Nisam skapirao prichu,niti smisao spota uopshte... U stvari ja i ne znam zashto se ova pesma tako i zove... Amarantha u ovom spotu nema nigde... A u tekstu pesme stvarno ne dobija nikakav smisao: "Caress the one The never-fading rain in your heart The tears of snow-white sorrow Caress the one, the hiding Amaranth In a land of the daybreak" Nishta ja ovde ne razumem...Ovaj Toma prso skroz izgleda... Utisak gledanja je svakako Anet Edited August 11, 2007 by Elldamar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Amaranth http://depositfiles.com/files/1462822 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Spot je totalno bezveze...pop pesma, pop bend...a ove fore sa palim andjelima i ostalim sranjima je smorilo i ide mi na *****! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 krshi spot....pravi mtv...lice na Neverne Bebe Bless The Child i Nemo ostaju naj spotovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Pa... ono... prosecan spot, rekao bih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Ne znam stvarno šta je pop u toj pesmi. Ako mi ne smeta da slušam HIM, što bi mi Nightwish smetao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baki Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Za pesmu necu da ponavljam, mislim da je sjajna, i kamo srece da MTV pop pesme (iako ne mislim da je ovo MTV pop) imaju upola kvaliteta kao ova. Sto se spota tice, OK je, mada sam ocekivao nesto vise. Ni ja ne nalaZim vezu izmedju pesme i spota (mada opet i ovo je milion puta gore od one grozne kvazi-LOTR verzije Sleeping Sun spota). I Tuomas izgleda k'o seljacina iz Ducalovica u raskopcanoj kosulji (izgleda da mu uslo u glavu da je sex simbol ). Ali, svakako, Anet je fenomenalno ispala, i sad je i zvanicno u top 3 matorke koje bih voleo da imam na jednom svom organu..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Meni se spot svidja ne znam sto ga toliko pljujete, Anet izgleda super, e sad sto radnja nema veze sa tekstom ne treba da vas cudi nije ni prvi ni poslednji put. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baki Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 ....ali Tuomas i dalje izgleda k'o pijana seljacina iz Ducalovica na saboru u Guci..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 ....ali Tuomas i dalje izgleda k'o pijana seljacina iz Ducalovica na saboru u Guci..... Gde ti se to selo nalazi, crni sine? Tuomas fino izgleda a Anette je uzasna za moj ukus. Marko je kao i uvek "troppo sexy" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baki Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Gde ti se to selo nalazi, crni sine? Tuomas fino izgleda a Anette je uzasna za moj ukus. Marko je kao i uvek "troppo sexy" Na putu za Kachulice. Inace, meni je Anet kroz slatka, a i oblacenje joj je OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arch Enemy Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Vidim da vecina ljudi komentarishe njen izgled, oblachenje itd.. a najmanje pevanje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baki Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Ja sam pevanje vec iskomentarisao nekoliko strana unazad...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenka Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 ja cu sad da ispadnem TAKO glupa,ali moram ovo pitati....jbg.... Sta je u stvari Amarath?Znam da je nesto iz mitologije..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baki Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Cvet koji nikad ne vene..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 intervju, video, fotke i jos neke kerefeke http://mediaportal.ru/2007/08/13/nightwish...ajjty_nyne.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Himo_Wishmaster Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Moja sestra cula Amaranth i pitala me da li je to Britni Spirs? Inace,album sam preslusao i nisam odusevljen... Mozda mi je samo cudna ta promena mada,koliko vidim,nisam jedini koji misli da album nije nista posebno... Mozda posle par slusanja ce mi uci neka pesma u glavu...Ovako mi se jedino koliko toliko svidelo Amaranth i 7 days of the wolves. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Cvet koji nikad ne vene..... Errmmm...jesi siguran u to?Amaranth jeste cvet,a postoji i vrsta zitarice koja se uzgaja,gle chuda bash u Juznoj Americi ( koliko sam skapirao oni paori na spotu bi trebalo da su odatle )...Postoji i boja Amaranth ali nechuh za to da ne vene cvet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted August 14, 2007 Author Report Share Posted August 14, 2007 Ostalo mi da skinem jos tri pesme, ali po ovome sto sam cuo ne mogu reci da je album mnogo dobar, a ni da je los.. To je taj Nightwish, ima dobrih momenata, ima momenata kada zaseru do bola, ali sve u svemu... zacin..C Od pesama izdvajam Meadows of Heaven koja je po meni naj balada od NWa ikad. Stvorena za neki epski film!!! Tekstualno mozda i nije nasrecnije izdanje NWa, ali kompozicijski najjebackija pesma ever! Jos mi se jako dopada Poet, Sahara i Cadence... ovo ostalo tu negde izmedju.. Recimo da sam od 7 days to the wolves ocekivao daleko bolju pesmu, ali 'ajd' sad... Sto se tice spota, razocaran. Spot je, po meni osudjen na propast... Po metal emisijama se nece vrteti jer pesma suvise vuce na pop/rock, a po pop/rock emisijama se nece vrteti jer je spot krs. Nadam se da gresim, ali ovo ce vrteti jedino Finci... ostalo... pa mozda se pojave koji put na jos nekom tv-u, ali uspeh koji je ostvari spot za Nemo je izvan dosega... Spot je malo glup ako mene pitate i pun nepotrebnih kadrova, prica je rastegnuta, a Anette se previse nesto unosi u kameru i izgleda kao da je prvi put uzela mikrofon u ruke tj kao da ne ume da ga drzi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baki Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Errmmm...jesi siguran u to?Amaranth jeste cvet,a postoji i vrsta zitarice koja se uzgaja,gle chuda bash u Juznoj Americi ( koliko sam skapirao oni paori na spotu bi trebalo da su odatle )...Postoji i boja Amaranth ali nechuh za to da ne vene cvet... Koliko ja znam, Amaranth je neki cvet iz grcke mitologije koji nikad ne vene, i simbol je neprolaznih vrednosti. Mislim da zato i kaze "Never-fading rain" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nienna* Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Ovo je Amaranth The word comes from the Greek amarantos, the "one that does not wither", or the never-fading (flower). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baki Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 A jel'se to jede? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts