bokabokaboka Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 cuo sam na jednom delu u WM da Marco izvlaci Anete na klavijaturama onaj deo sto ona ne moze da izvede on to lepo na klavijaturama izvuce Zasto su je uzeli ako ne moze da otpeva WM kako treba...? P.S. Marco ne svira klavijature Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Zasto su je uzeli ako ne moze da otpeva WM kako treba...? A kako su svi pikirali jadnu ženu! Stvarno,zar bi je Nightwish uzeo da ne pjeva dobro?!Imali su veliki izbor(2000 prijavljenih na audiciju)i baš su uzeli neku koja veze nema,po mišljenju vas,stručnjaka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 jbg, vazno da je sexy i da joj lepo stoje pocepane carape tralallallall lalallal MONEY MONEY MONEY tralalallalalla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 A zaista izgleda mnogo dobro za svoje godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 ne znam bas koliko ima ali stvarno izgleda opasno... naravno te slike (provucene 150 puta kroz photoshop) nisu bas merilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 ne znam bas koliko ima ali stvarno izgleda opasno... naravno te slike (provucene 150 puta kroz photoshop) nisu bas merilo Ima 36 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 cuo sam na jednom delu u WM da Marco izvlaci Anete na klavijaturama onaj deo sto ona ne moze da izvede on to lepo na klavijaturama izvuce to mi se mnogo dopalo Jesi li ti uopste siguran da si gledao Nightwish? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 A kako su svi pikirali jadnu ženu! Stvarno,zar bi je Nightwish uzeo da ne pjeva dobro?!Imali su veliki izbor(2000 prijavljenih na audiciju)i baš su uzeli neku koja veze nema,po mišljenju vas,stručnjaka! Ne kazem da smo strucnjaci, samo jedan deo NW fanova je nezadovoljan cinjenicom da nova pevacica ne moze da otpeva stare pesme kako treba.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Ima 36 godina. Za 10 godina i ja ću imati toliko i mislim da ću biti više sexy nego sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 E, a sta mislite o While Your Lips Are Still Red? Pesma je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 meni se bash svidja, vec rekoh da obozavam kako covek peva... gotivim ga od onih prvih nw albuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Ne kazem da smo strucnjaci, samo jedan deo NW fanova je nezadovoljan cinjenicom da nova pevacica ne moze da otpeva stare pesme kako treba.... Pjeva ih ona kako treba ali u svom fazonu.A to vama smeta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Jesi li ti uopste siguran da si gledao Nightwish? samo da nadjem okacicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Pjeva ih ona kako treba ali u svom fazonu.A to vama smeta. Da, smeta nam. Njen fazon u starim pesmama. Protiv novih pesama nemam nista protiv, njih peva uzivo dobro, ali stare nikad necu da prezalim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted February 23, 2008 Author Report Share Posted February 23, 2008 Meni se dopadaju Dark Chest i Sacrament bas mnogo, Ever Dream i Sleeping Sun su solidni, Wishmaster i Angel se moze prezvakati, ali Nemo i She's my sin zvuce bas ocajno. Dodajmo tom spisku i Amaranth. Od novih najbolje zvuce Poet i neprevazidjeni Islander... nadam se da cu uspeti da posetim Exit prvoga dana.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 (edited) :lol: Zhasu. Shta uradishe od onakwog benda... Edited February 25, 2008 by (: Ika The Grey :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Baš joj je lepa kosica. Sad izgleda kao tr00 metalka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 od kad vazi kako izgledaju ljudi zar nije muzika vazna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Uh! Ovdje baš Anette ne liči na sebe..više na neku "3 dollars whore". Al eto..bitna je mjuza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 (edited) "3 dollars whore" Ovo je dobro edit: jeste muzika najvaznija, kad izgled ide iz krajnosti u krajnost Edited February 27, 2008 by - BokA - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anja_Crazy_Angel Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Sram vas bilo ljudi kako mozhete tako da govorite... I da se smejete Anetti... Kakve veze ima shto, npr. Avril Lavigne nosi zlatnu haljinitzu i crne shtiklice, naravno da to ne mora da znachi da ona nije punkerka u dushi... Hahahah... swaka chast onom ko je postavio sliku... Na sledetjem chertu tje nositi minitj... U p.m. u shta su se pretvorili... Stvarno mi dodje da plachem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Огавна фотографија ... к'о да су из циркуса Мерано. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Kakve veze ima shto, npr. Avril Lavigne nosi zlatnu haljinitzu i crne shtiklice, naravno da to ne mora da znachi da ona nije punkerka u dushi... Ha ha ha, avril punkerka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 (edited) Ah, nemojte da osudjujete ljude na osnovu izgleda, bili su na dodeli nagrada, pa su morali svecanije da se obuku. Tarja jeste graciozna i prefinjena, ali Anet ima nesto svoje, bilo bi glupo da kopira imidzom prethodnu pevacicu. Evo slika pa sami prosudite. Edited February 27, 2008 by Shamandalie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts