In The Flesh Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 (edited) @Shamandalie:Ne prećerujes ti malo...ti ne prestajes da pricas o njemu. @Freya:On pjeva dobro...that's all,fin mi nimalo nije. Edited April 8, 2008 by davidian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Tebi nije,nekima jeste. Nije on ljepotan uopste,ali ima nesto privlacno.Mada,glas je taj koji je presudan te ovako stuca koliko ga pominemo.A od Shamandalie ne moze pocinut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 @Shamandalie:Ne prećerujes ti malo...ti ne prestajes da pricas o njemu. Ah, narode, pa vi ste navikli da budem ozbiljna i ozbiljno me zato shvatate i onda kada pokusavam da budem neozbiljna. Marco je super, ali sta ce on meni kad ga nema kada treba oprati sudove...I kad mi je hladno zimi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Ah, narode, pa vi ste navikli da budem ozbiljna i ozbiljno me zato shvatate i onda kada pokusavam da budem neozbiljna. Marco je super, ali sta ce on meni kad ga nema kada treba oprati sudove...I kad mi je hladno zimi. Posalji mu svoje fotke,mozda ti ne odoli pa dodje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Ma koji ce mi djavo. Dvojica basista u kuci bi ipak bilo previse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Ma koji ce mi djavo. Dvojica basista u kuci bi ipak bilo previse. E ali dvoje basista koji ti peru sudje i imas duplo nocno grijanje..a?a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 (edited) Ma jok, kazem, jer bi ja bila zapostavljena dok oni pricaju o zvuku i instrumentima, hvala lepo! Bolje je gledati ga izdaleka! Ne smem vise na ovu temu, mozda citaju moji ucenici, pa onda ce svasta da pomisle. Edited April 8, 2008 by Shamandalie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Ma zar bi im pored take ljepote bilo do price o zvuku i instrumentima I don't think so.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Slazem se sa tobom,al sto zaboravi Tarot? Tarot je dobar bend, mada ja gotivim samo prvi album iz 1986. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Pogledajte i uzivajte! Snimak nije najbolji, ali je zvuk odlican! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Ne uklapaju mu se plave oči u gorštačku figuru. Znaci svi Skandinavci su neskladni? Zna li ko da li postoji neki snimak(dokumentarac)-kako se pravio Dark Passion Play?Zivo me zanima kako su sve to snimali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 1. Nemaju svi Skandinavci gorštačku figuru, niti plave oči. Pola stanovnika tih zemalja je doseljeno iz drugih krajeva Evrope i sveta. 2. Marco nije Skandinavac, već Finac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 1. Nemaju svi Skandinavci gorštačku figuru, niti plave oči. Pola stanovnika tih zemalja je doseljeno iz drugih krajeva Evrope i sveta. 2. Marco nije Skandinavac, već Finac. 1.To su im genetske dispozicije:depigmentisana koza,kosa i oci i 'gorstacki' stas.Znaci,govorimo o rodjenim Skandinavcima,a ne ko se doselio i ko nije porijeklom s tih prostora. 2.A da znam,coce,da je Marco Finac ne Skandinavac! Ali izgleda kao takav zbog gore pomenutih karakteristika. Uostalom,mislim da svi ljudi sa sjevera imaju otprilike takve odlike.I Rusi i Kanadjani i ostali.Sve je to do klime. Nego,nije ta tema,pa da ne spamujemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 1. Nemaju svi Skandinavci gorštačku figuru, niti plave oči. Pola stanovnika tih zemalja je doseljeno iz drugih krajeva Evrope i sveta. 2. Marco nije Skandinavac, već Finac. 1. Nemoj uzimati za primer Roy-a Khana, jer on je vise nego netipican. Vise sam nego ubedjena da mu je deda bio neki bogati Arapin ili turski vojskovodja koji je nekim cudom zavrsio u Norveskoj. Inace, pravi Normani jesu plavi i visoki. Zivi dokaz za to su neka izolovana sela na Siciliji, gde i dan danas zive potomci Normana, koji se razlikuju od svih ostalih po svetloj puti i visini. 2. Finci su pripadnici ugrofinske grupe naroda (http://en.wikipedia.org/wiki/Finno-Ugric_languages)....Evo malo linka za one sto se bave lingvistikom, ako ima takvih. 1.To su im genetske dispozicije:depigmentisana koza,kosa i oci i 'gorstacki' stas.Znaci,govorimo o rodjenim Skandinavcima,a ne ko se doselio i ko nije porijeklom s tih prostora. 2.A da znam,coce,da je Marco Finac ne Skandinavac! Ali izgleda kao takav zbog gore pomenutih karakteristika. Uostalom,mislim da svi ljudi sa sjevera imaju otprilike takve odlike.I Rusi i Kanadjani i ostali.Sve je to do klime. Nego,nije ta tema,pa da ne spamujemo. Nije to spam, vec je kulturno-istorijska diskusija. Da nam je on ziv i zdrav, evo jedne fotkice: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 pravi madžar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildboy Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Ljubi ga majka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 1. Nemoj uzimati za primer Roy-a Khana, jer on je vise nego netipican. Vise sam nego ubedjena da mu je deda bio neki bogati Arapin ili turski vojskovodja koji je nekim cudom zavrsio u Norveskoj. Film 13-ti ratnik pokazuje da je i to moguće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 1. Nemoj uzimati za primer Roy-a Khana, jer on je vise nego netipican. Vise sam nego ubedjena da mu je deda bio neki bogati Arapin ili turski vojskovodja koji je nekim cudom zavrsio u Norveskoj. X, ali x puta sam stvarno kontao istu pricu, taj covek je 100% Norvezanin koliko sam i ja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Da, ali ti sto si zavrsio medjunarodne odnose, trebalo bi da znas da je film 13-ti ratnik samo holivudska fikcija i da nema bas nikakve veze sa istorijaskim cinjenicama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Pa i nije baš da nema. Muslimani i vikinzi su u srednjem veku bili u kontaktu preko ruske teritorije. I trgovali su i sukobljavali se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildboy Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Istina, uchio sam istoriju....posle dugih mesec dana, sklonio sam prashinu sa knjige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Film 13-ti ratnik pokazuje da je i to moguće. onda je moguce i nauciti tudji jezik za jedno vece samo slusajuci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Dobro, nije bas jedno, ima tu... 3, 4 dana! Svejedno, obozavam taj film, Denis Storhoi je legenda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=XwVji04Mrco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Grazie mille! Bas ce mi ulepsati dan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts