Grobodan Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Sinoc sam i ja ufatio na TVu, mnogo je to bolje zvucalo live, da nisam gledao i ja bih svasta pomislio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 moze li neko, ko ima, da uploaduje taj snimak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 ceo koncert ne ostavlja ni blizu jak utisao kao onaj s tarjom... ...ali anette odlicna, bend standardno bez zamerke, ok lista, sleeping sun ... super koncert, ali ne nightwisha nego nekog benda koji povremeno otpeva i njihove pesme p.s. ona prica o vodi nikako nije bila potrebna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Ja popih toliko rakije pre ulaska, da je zvucalo savrseno Mada, tek na Wish I Had an Angel sam u stvari u potpunosti skapirao da gledam Nightwish Ne da mi se na Exit temu ici, pa da pohvalim i 69eyes, dva su to odlicna nastupa bila. NW je doduse morao svirati vise starijih pesama, ali eto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelobina Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 (edited) Videla sam tu malu plavu devojchicu..neverovatno simpatichno detence Gde li joj nadjoshe onako malu majichicu?! BTW...imam ja snimak sa sleeping sun al me neshto jebava onaj youtube pa ne mogu da uploadujem.. mozhda probam ponovo jednom.. nekad.. Edited July 12, 2008 by Shelobina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baki Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Bilo je fenomenalno!!!!!!!!!! AAAAAA,hocu opet! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonblack Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Bila u drugom redu, widela, pewala stare pesme, smorila se uz nowe i otishla. Lepa swirka, uswirani su maximalno i dobar scenski nastup, efekti su bili takodje super, watra, prskalice, ali nije to to wishe i nikada necje biti. Moram da napomenem jednu interesantnu chinjenicu da je gomila ljudi oko mene zapushila ushi kad je pochela da zawija na The Siren. Zhasu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Sve je to marketing, vratice se Tarja za 2 godine u bend...zapravo, bice ovo kao Blaze period u Mejdenima.... Steta samo sto se pravi tolka spanska serija oko najtvisa..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 hmm, ja ne bih poet and the pendulum menjao ni za jednu nightwish pesmu.. nw je odlican i bez tarje cak vise nego odlican Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 +1 aman jebala vas Tarja, boli me kurac za nju, Tuomas je tu, a on radi svu muziku. Cak stavise, tetka milfara mi je vise nego simpa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Moze Tuomas da radi sta hoce kad je izgubio lice i imidz benda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 A to je Tarja, jel? Kako za koga, meni je bitno da su pesme dobre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duxa Deathroll Rising Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Tarja....Tarja...Tarja..... Bye Bye Beautiful!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 (edited) Lepo ti je javila. Zamalo nisam zaplakao na Ever Dream. Emo je gej. Da ja metem ovo i ovde : Tako i treba, meti gde god mogneš Meni se ovo što sam video na Exitu daleko više sviđa od live snimaka koje sam gledao sa Tarjom. Svaka čast na glasu i albumima, ali operska pevačica ne zna da se ponaša na metal koncertu. Edited July 13, 2008 by Gojko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 A to je sranje, sto svi jebeno misle da je Tarja Najtvis... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minita Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Annete je imala par ispada na koncertu, 'ladno je neke pjesme spuštala za par tonova niže, pa je Marco izvlačio stvar. Sve u svemu, super koncert. I odličan nastup. Žao mi je što nije bilo stvari sa ranijih albuma, ali šta da se radi. I, da, nisam od onih za koje je Tarja centar NW... Annete je bvaš mickasta, a i zna da podigne publiku. Tuomas je glavni baja. To svi znamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Svi ljudi koje znam i cije misljenje cenim koji su otisli na EXIT maltene samo zbog Nightwisha kazu da je bilo objektivno tesko sranje... Verujem im. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Nije Tarja zakon nego Tuomas, a? Njih dvoje su jedina prava kombinacija. Ko je video Tarju uzhivo sa NW, ne mozhe reci da Anette ima bolje kretanje i ponashanje na stage-u. Jednostavno, Anette umesto Tarje je kao Coverdale umesto Gillana ili Blaze umesto Dickinsona. Sve te zamen su dobre, ali nisu imale srece shto su im prethodnici bili ti koji jesu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 eee ee eee anette je vrhunska na bini u odnosu na tarju. njen glas jeste fenomenalan [tarjin] ali pokreti ... ko ozbiljno da je shvati kad onako "igra" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDahaka Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Nisam ocekivao da ce ovo biti spektakularan koncert. Nova pevachica ima dobar glas , ali ne za Nightwish. Najbezveznije je sto nisu pevali nijednu pesmu pre Once koji je predposlednji album. (mozda 1 ) A sta bi sa Oceanborn ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 eee ee eee anette je vrhunska na bini u odnosu na tarju. njen glas jeste fenomenalan [tarjin] ali pokreti ... ko ozbiljno da je shvati kad onako "igra" Slazem se u potpunosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Nisam ocekivao da ce ovo biti spektakularan koncert. Nova pevachica ima dobar glas , ali ne za Nightwish. Najbezveznije je sto nisu pevali nijednu pesmu pre Once koji je predposlednji album. (mozda 1 ) A sta bi sa Oceanborn ? svirali su dve, ever dream i sleeping sun.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Meni se ovo što sam video na Exitu daleko više sviđa od live snimaka koje sam gledao sa Tarjom. Svaka čast na glasu i albumima, ali operska pevačica ne zna da se ponaša na metal koncertu. Ja ne videh uživo Nightwish ni u jednoj postavi, ali imam snimke sa svim mogućim postavama, ovo sada je ubedljivo najslabije. Ner samo zbog vokala, već i zbog izbora pesama koje se izvode. A to je sranje, sto svi jebeno misle da je Tarja Najtvis... Hm, pa jes da ima i nekih koji bukvalno tako personifikuju, i to jeste sranje, ali poenta je da je zaštitini znak benda bio taj operski vokal, a nebitno kako se pevačica zove i kako izgleda, milion njih se javilo na tu audiciju, mogli su lako da nađu adekvatnu zamenu. Nije Tarja zakon nego Tuomas, a? Njih dvoje su jedina prava kombinacija. Ko je video Tarju uzhivo sa NW, ne mozhe reci da Anette ima bolje kretanje i ponashanje na stage-u. Jes da ni Tarja nije bila ništa posebno po pitanju scenskog nastupa, ali Anette? Možda bi bila dobra animatorka na dečjim priredbama. Nova pevachica ima dobar glas , ali ne za Nightwish. Poenta... A sta bi sa Oceanborn ? Eh, zaboravili su oni šta to beše... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirius Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 eee ee eee anette je vrhunska na bini u odnosu na tarju. njen glas jeste fenomenalan [tarjin] ali pokreti ... ko ozbiljno da je shvati kad onako "igra" hm,tebi anette ima dobre pokrete?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 rekoh - u odnosu realno, jedina pevaljka medju metal bendova koja mi je super na koncertima je sharon iz withina...ovo ostalo... nije metal za zhene :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts