Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Eh... Ova nova pevachica je ochajna. Obozavala sam Nw i gledala sam ih na Exitu, prosto nemam rechi da opishem koliko sam razocharana. To nije to. Momci i dalje odlichno sviraju svakako, ali nema vishe one atmosfere koju je Tarja stvarala svojom harizmom i svojim glasom. Koliko god neko insistirao na muzici, svi znamo da su bili prepoznatljivi zahvaljujuci njoj. Sada su samo prosechan bend sa tuznom prichom. :D

Posted

Ko je pratio temu zna u kom sam ja fazonu po pitanju Tarja / Anette ... anywayz. Oni su na MORu pre 10tak dana zvuacli toliko grozno i ocajno da se to ne moze opisati. Prvo setlista je bila sranje, Anette je pevala kao najraspalija debela goticarka iz Dangube, Marco nije pevao ni blizu svojih mogucnosti, gitare i klavijature se na trenutke nisu culi uopste, Anette nije mogla da izvuce ni ono sto je izvlacila na albumu (ili na Exitu recimo), Marco je falshirao na momente, i inace su odavali utisak odradjivanja tezge preko kurca ... jednom reciju KATASTROFALNO.

Posted

Ima večeras na RTS1, oko 00:15 (završi Prison Break, pa Dnevnik 3), snimak NWa sa Exita, ne znam doduše da li će biti ceo 'cert, po programu bi trebalo da snimak traje 50ak minuta, u svakom slučaju, neko sa TV karticom/stand alone DVD rezačem/savršenim prijemom slike ili čime god ko može da zabeleži u najboljem mogućem kvalitetu, neka to uradi. Ili ako neko već ima od ranije (dakle taj pro - TV snimak, celog koncerta (ili koliko su snimili), u najboljem mogućem kvalitetu, visok video i audio birate, audio najbolje LPCM) neka mi se javi za trade. :pivopije:

Posted

Očigledno si prevideo stavke o kvalitetu koje sam pomenuo. Jebeš Youtube, to ne računam, onda ne bih ni skupljao DVD koncerte, skidao bih sa YT sve živo. :D

Posted

Pa nije neki kvalitet ni na sajtu Exita... Probacu ja ako budem bila budna, mada imam problema sa zvukom itd. I ne znam gde je pauza kad krenu reklame XD Pokusacu da se snadjem,

Posted

U međuvremenu su zbog odbojke napravili totalni haos u programu, logično je bilo da, pošto je odbojka završila oko 23, samo nastave po najavljenom programu; vesti, Prison break, itd, ali oni su ubacili film koji je po programu trebalo da počne u 21. :) Najcrnje što nisu izmenili najavu programa ni na sajtu, ni na teletekstu, a baš sam bio zaludan da ih gledam ceo dan da bih video eventualnu ispravnu najavu. :rolleyes: Sad ne znam da li će biti Prison Break. :udri:

Za NW mi nije frka, setih se da sam pred AC/DC upoznao čoveka koji reče da ima gomilu snimaka sa Exita, pa ću videti s njim. ;)

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Хахахахахахахаххахахахахахаххххха, 'ладно ФантасмиЦ xD

Мдона пржи Дајмбега... хехе, знам за то...

Али ово је ипак једна од најбољих обрада Wishmaster-a икад...Да су њу довели у бенд да замени Тарју не бих се баш жалио :]

Edited by Onime no Kyo
Posted

Pazi kad sam odma znao da je Van Canto.

Ne znam, meni je drago da su promenili fazon, iako je ova mala sto peva u Van Canto FENOMENALNA, barem meni, ali realno da je usla u NW SVI bi bili u fazonu 'nja sranje je nije Tarja, kopira Tarju, ne lici na Tarju a pokusava da lici na Tajiru blablabla' ... ovako je makar nesto novo (nesto divlje) i to je to ...