Jump to content

Recommended Posts

Posted

samo retardirana Kolubijska porodilja daje minus na post od Britni Spirs

neka sam glup ali ne razumem sta si hteo da kazes, te kakve veze ima X sa Y itd :confused:

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

On the 1st of February 2010, Anette Olzon stated on her blog that Tuomas has 9 songs ready for the new album. She also stated that Nightwish will be meeting in the summer to make a demo, and fans should not expect anything any earlier than fall of 2011.

Posted

ma to ce biti zadnji album sa njom...

onda napusta bend i vraca se Tarja, sve je to unapred smisljeno i vec odavno oprobano, zna se i koji su sve veliki bendovi radili po istom receptu...

Paznja, publicitet, marketing, ogromne turneje, svi bi da vide ono sto je popularno :puke:

Posted

I kada svet jednom dodje do svog kraja a vatrene lopte iz svemira budu pogadjale planetu, Tarjini fanovi ce i dalje da stoje uzdignutih glava i nadaju se njenom povratku u NW.

Posted

Brate, bila je u bendu, bio je odlican bend sa njom, otisla je, taj period je iza, idemo dalje :mrgreen: I ako izbace jednom Anette, nadju trecu, i teraj ... samo mi fali da se NW pretvori u onaj jadan pokusaj Blek Sabata, a da Tarja krene da izigrava raspalog Ozija jebenog ... mada je MarSelo taman idiot kao i Sheron Ozborn. :icon_ne: I posle 5 godina, i celog jednog albuma, mi se i dalje vrtimo u prici da ce tarja da se vrati, i da li ova zna da peva ili ne ... mis`im ...

• Upvote 1
Posted (edited)

Koliko sam ja pratio Nightwish, utisak mi je da je Anette daleko harizmaticnija i opustenija od Tarje.

edit: Moj prvi post na Nightwish temi. :bigblue:

Edited by Thrasher
  • Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Bas :D

Pa hajde kad sam vec ovde, jeste da nije tema za to, kad ce Tarjin novi album? :rolleyes:

I koja je ono fora sa Anet i Laurijem?! xD

Cula sam ovih dana pesmu i videla spot... Bolje da nisam :udri::lol:

Posted (edited)

Koliko sam ja pratio Nightwish, utisak mi je da je Anette daleko harizmaticnija i opustenija od Tarje.

edit: Moj prvi post na Nightwish temi. :bigblue:

Tako možda izgleda... Ali ludačko skakutanje i đipanje po bini i nema neke veze sa harizmom (bar meni).

Inače da slušam i raspravljam o Najtvišu, Tarji, Aneti i svim pripadajućim zapletima, obrtima i raspletima mogu samo kad muvam/razgovaram s nekom slatkom gotičarkom... Tako da ću to preskočiti :)

Poslednjih dana nekako kao da sam ponovo otkrio Najtviš - slušam ih baš često, verovatno i više nego pre, kad sam počinjeao da slušam Metal i njih. Oceanborn mi je najbolji album! Trenutno se drogiram pesmom Passion And The Opera...

Sa poslednjeg albuma dobra mi je The Islander, zaista prelepa pesma, a i spot je dobar, takođe je kul i instrumental Last of the Wilds... eto, jasno vam je šta mislim o Aneti :D

Edited by Anded zombi lеš!
Posted

The Islander je stvarno dobra pesma, iako mi uopste nije u tom nekom fazonu Nightwish-a, odlicna je.

Poet and the Pendulum mi je najlepsa sa ovog novog albuma, bar sto se muzike tice. :)