Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 12/26/2009 at 5:24 PM, Mita said:

samo retardirana Kolubijska porodilja daje minus na post od Britni Spirs

neka sam glup ali ne razumem sta si hteo da kazes, te kakve veze ima X sa Y itd :confused:

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

On the 1st of February 2010, Anette Olzon stated on her blog that Tuomas has 9 songs ready for the new album. She also stated that Nightwish will be meeting in the summer to make a demo, and fans should not expect anything any earlier than fall of 2011.

Posted

ma to ce biti zadnji album sa njom...

onda napusta bend i vraca se Tarja, sve je to unapred smisljeno i vec odavno oprobano, zna se i koji su sve veliki bendovi radili po istom receptu...

Paznja, publicitet, marketing, ogromne turneje, svi bi da vide ono sto je popularno :puke:

Posted

I kada svet jednom dodje do svog kraja a vatrene lopte iz svemira budu pogadjale planetu, Tarjini fanovi ce i dalje da stoje uzdignutih glava i nadaju se njenom povratku u NW.

Posted
  On 2/21/2010 at 4:21 PM, Talvi said:

I kada svet jednom dodje do svog kraja a vatrene lopte iz svemira budu pogadjale planetu, Tarjini fanovi ce i dalje da stoje uzdignutih glava i nadaju se njenom povratku u NW.

Pa naravno! :haha: :haha:

Posted

Brate, bila je u bendu, bio je odlican bend sa njom, otisla je, taj period je iza, idemo dalje :mrgreen: I ako izbace jednom Anette, nadju trecu, i teraj ... samo mi fali da se NW pretvori u onaj jadan pokusaj Blek Sabata, a da Tarja krene da izigrava raspalog Ozija jebenog ... mada je MarSelo taman idiot kao i Sheron Ozborn. :icon_ne: I posle 5 godina, i celog jednog albuma, mi se i dalje vrtimo u prici da ce tarja da se vrati, i da li ova zna da peva ili ne ... mis`im ...

• Upvote 1
Posted (edited)

Koliko sam ja pratio Nightwish, utisak mi je da je Anette daleko harizmaticnija i opustenija od Tarje.

edit: Moj prvi post na Nightwish temi. :bigblue:

Edited by Thrasher
  • Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Bas :D

Pa hajde kad sam vec ovde, jeste da nije tema za to, kad ce Tarjin novi album? :rolleyes:

I koja je ono fora sa Anet i Laurijem?! xD

Cula sam ovih dana pesmu i videla spot... Bolje da nisam :udri::lol:

Posted (edited)
  On 2/22/2010 at 2:30 PM, Thrasher said:

Koliko sam ja pratio Nightwish, utisak mi je da je Anette daleko harizmaticnija i opustenija od Tarje.

edit: Moj prvi post na Nightwish temi. :bigblue:

Tako možda izgleda... Ali ludačko skakutanje i đipanje po bini i nema neke veze sa harizmom (bar meni).

Inače da slušam i raspravljam o Najtvišu, Tarji, Aneti i svim pripadajućim zapletima, obrtima i raspletima mogu samo kad muvam/razgovaram s nekom slatkom gotičarkom... Tako da ću to preskočiti :)

Poslednjih dana nekako kao da sam ponovo otkrio Najtviš - slušam ih baš često, verovatno i više nego pre, kad sam počinjeao da slušam Metal i njih. Oceanborn mi je najbolji album! Trenutno se drogiram pesmom Passion And The Opera...

Sa poslednjeg albuma dobra mi je The Islander, zaista prelepa pesma, a i spot je dobar, takođe je kul i instrumental Last of the Wilds... eto, jasno vam je šta mislim o Aneti :D

Edited by Anded zombi lеš!
Posted

The Islander je stvarno dobra pesma, iako mi uopste nije u tom nekom fazonu Nightwish-a, odlicna je.

Poet and the Pendulum mi je najlepsa sa ovog novog albuma, bar sto se muzike tice. :)