Jump to content

Recommended Posts

Posted

Super je pesma. I spot. Samo sto je u identicnom fazonu kao amaranth, mozda da je prvi singl neka malo originalnija stvar...ali da ne kenjam previse, pesma je odlicna!

Posted

Ова тема се враћа у златна времена (крај 2004. и почетак 2005). Само још да дође Ефенберг.

Posted

Koliko me god nervirao glas, na proslom albumu je muzika bila fantasticna. Sad je i to podbaceno. Mislim da sam jedno 100 puta cuo slicno od Nightwish-a, jos od Once, pocev od uvoda do pa refrena. Posebno onaj sredisnji dio. Stvarno se mogao vise potruditi Tuomas. Mada, moguce je da ce mi se utisak promijeniti kad izadje cijeli album, ali ova pjesma mi je potpuno nezanimljiva.

Posted

Pazi, iako je meni pesma skroz ok, ja sam prilično siguran da će da nastave tradiciju da se najbolje pesme nalaze na albumima, ne na singlovima ... bar su tako radili u većem slučaju do sada.

Posted

1:03, kakav osmeh, odusevih se...

Sve u svemu, nesto mi je Anette ovo "ravno" otpevala... Sto ne znaci da mi se ne dopada, sjajno je...

Poslednjih minut i po pesme *.* to je to, pun pogodak...

I spot mi se svidja...

Ma sjajni su, sjajni :D

• Upvote 1
  • Downvote 4
Posted

Evo slusam sad treci put, da bas ne kenjam posle prvog slusanja. Nije ni lose ni dobro. Ne bih imao nista protiv da ceo album bude na ovom nivou. Moze da se slusa, ali moze i mnogo bolje. Kako pamtim i mnogo losija izdanja bendova koji su nekad bili bogovi, ovo moze da prodje jos.

Posted

Pošto mi je jutros stigao disk iz Finske, ako neko hoće full FLAC rip, neka mi se javi u inbox :)

Ili V0 VBR, posto sam u ta dva formata ripovao i okačio na what.cd :D

Posted

Fina je pesmica, catchy, zarazna, pevljiva, klasican singl, ni manje ni vise. Spot ko spot nebitan, jedino je liriks zesce smece cini mi se, mada Najtvis je to ni ne ocekujem nista drugo, al ipak mogo bi malo da oladi sa Petrom Panom i Hari Poterom.

• Upvote 1
Posted (edited)

Spot je do jaja, ali meni su bolje one Anetine solo pesmice od ove. Trebalo je njoj da daju da pise tekstove i mjuzu.

Edited by Baki