StarbreakeR Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Ju, idi, ja rekoh ceo album :/ Quote
Baki Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 Ispade na svu srecu da je Storitajm najgora pesma na albumu, posto mi se ich nije svidela. Sudeci po semplima, bice ovaj album ubica u odnosu na DPP. no da sacekamo celo pakovanje da izadje. Quote
Џејсон Њустед Posted November 19, 2011 Report Posted November 19, 2011 Nisam neki ljubitelj ali da ne ispadnem baš duduk pred decom zakačih se ja za ovaj bend i šta se desi - umesto metalike sad maltretiram ukućane i potčinjene na poslu sa Wishmaster i Nemo! Imam pitanje za bolje poznavaoce, i za one sa boljom opremom: da li u pesmi Wishmaster bubnjar sve vreme tuče dabl pedal bas ili je u pitanju neka sintisajzerska zezalica, programirana? Nije da sudbina sveta zavisi od ovoga, ali bih voleo da znam odgovor. I, da, Tarja peva kao zmaj!!!!!!!!!! Quote
Black desire Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Ne brate, Najtvis i Diablo nikako. 1 Quote
Havočka Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Realno, uz Diablo samo Carpathian Forest. 1 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 daskara je ali bih je ubio kurcem. Quote
Talvi Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 Op op op op op, nova stvar: http://anetteolzon-nightwish.blogspot.com/2011/11/crow-owl-and-dove-online.html Quote
Grobodan Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 JAO MIKI KOLIKO TE VOLIM DA LI ZNAŠ Quote
Grobodan Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 KOLIKO JE DOBRO BOŽE ČUJEŠ LI ME Quote
Havočka Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 je l' sam rekla da ce da pokida ova pesma REKLA SAM JEA 1 Quote
Black desire Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 Aneta peva svojim glasom, nema nepotrebnog pistanja, konacno! 1 Quote
Talvi Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 Don’t give me love, don’t give me faith Wisdom nor pride, give innocence instead Don’t give me love, I’ve had my share Beauty nor rest, give me truth instead A crow flew to me, kept its distance Such a proud creation I saw its soul, envied its pride But needed nothing it had An owl came to me, old and wise Pierced right through my youth I learned its ways, envied its sense But needed nothing it had Don’t give me love, don’t give me faith Wisdom nor pride, give innocence instead Don’t give me love, I’ve had my share Beauty nor rest, give me truth instead A dove came to me, had no fear It rested on my arm I touched its calm, envied its love But needed nothing it had A swan of white, she came to me The lake mirrored her beauty sweet I kissed her neck, adored her grace But needed nothing she could give Got to grieve her, got to wreck it Got to grieve her, got to wreck it Got to grieve her, got to wreck it Don’t give me love, don’t give me faith Wisdom nor pride, give innocence instead Don’t give me love, I’ve had my share Beauty nor rest, give me truth instead Quote
soul wandering Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 Aneta peva svojim glasom, nema nepotrebnog pistanja, konacno! pesma za ples. Bolja od prve. Quote
Grobodan Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=DTrN6v-VPgo&feature=share Quote
Killing Floor Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 opasna pesma, jedva jebeno cekam album. Quote
solicitor Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 (edited) S obzirom da sam pesmu sad prvi put pustio posle poraza Partizana, još mi je i dobro legla. Nadam se da neću imati ovako usran osećaj svaki put kad je budem čuo. Sviđa mi se fazon skroz, podseća me na moje omiljene polu balade "Restless" od Royal Hunt i "Sounds Good To Me" od Annihilatora. Edited November 23, 2011 by solicitor Quote
Baki Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 Super je, malo plagiraju Blekmorz Najt, ako ako.... 1 1 Quote
Grobodan Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Je li ovo sve Marko? Ni on ni Anetica ne liče puno na sebe, sjajno. Pesmetina. E da, bitno: 04/29/2012 Budapest Arena Budapest Hungary Imaju rupu od dan između Beča i Pešte ali pretpostavljam da sam previše optimističan, nema to ko ovde dovesti. Quote
KinSlayer Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Pesma me prijatno iznenadila, mnogo bolja od one prve... Quote
Recommended Posts