dushmanin Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 QUOTE (GolluM @ 3. 11. 2005, 22:20) sta fali novom bubnjaru guardiana????????korn i nisu tako prljavi al dobro... Quote
*One Wish* Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 (edited) mislim da je tema NW.. :roll: jao.. bre.. kad cje vishe da nam kazu ko jenova pevaljka.. umreh u ishchekivanju... Edited November 3, 2005 by *One Wish* Quote
PlanetHell Posted November 3, 2005 Author Report Posted November 3, 2005 a sta je bilo na relaciji nw-kim? sto se pokacila sa njima? Quote
Telcontar Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Pa zato sto su joj uzeli basistu iz benda... Quote
PlanetHell Posted November 3, 2005 Author Report Posted November 3, 2005 inace NW je bio nominovan za mtv award kao best finnish act... nisu dobili nagradu dobio je razguz neka i koji ce im kurac Quote
GolluM Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 @ GolluM - Jedina stvar koju na celome svetu imam da zamerim Alexi-u je to sto je jebao debelu raspalu drolju. Oduvek sam je mrzeo, a kad se posvadjala sa Nightwishom, mrzim je josh vise...verovatno bi ja i voleo Sinergy da ne znam da peva ona, ali mi se ni njen vokal ne svidja uopste... Dobro, izvuko si se... za sada A inace bubnjar guardiana je tip, a ni oni nisu posebno lepi, tako da..dok ne cujem kako svira, i sta slusa, ne smeta mi, moz da bude ruzan ko i Iron Maiden-i...naravno da je pozeljno da bude dobar frajer, ( kao tip na mom avataru ) il Alexi, Jane, Jani, Tuomas, Jukka, Johny Depp, ili ko god vec.. Pa oni nisu uopste lepi, samo su smekeri Misllim, kako ne gotiviti debelog Hansija? Ali sa njim to nije slucaj, pa pogledaj ga samo na sta lici! Svi clanovi BG-a treba da imaju dugu kosu, pa onda da svi deluju kao autoritet, sto i jesu. A ne ovako, imaju celavog supka sa mindjusom i kikicom na bradi do pupka koji slusa Soilwork. Sa sve seljackim osmehom. Uzas. Da imamo koga da volimo, obozavamo, klanjamo mu se, drkamo na nju, prosimo je, volimo, saljemo joj ruze, ostalo cvece, ljubavna pisma i mailove, da unapredimo svoje sexualne fantazije... jel ti to dovljan razlog ? Quote
Elizabeth Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 ma dajte.. slusala sam malo onu ribu iz Visions of atlantis, nije losa... Quote
Telcontar Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Ne kazem da nisu smekeri, al nisu lepotani...razlika Al su zato sjajni muzicari ... njah, videcemo kakav je bubnjar, ocu da ga prvo cujem... Kao i Tacinu zamenu... Quote
PlanetHell Posted November 3, 2005 Author Report Posted November 3, 2005 da, sto se visions of atlantis tice.. slusajte prvi album ... tu vise dolaze do izrazaja sposobnosti Nicole.. mada sam trenutno za veroniku iz the aerium.. odlican vokal Quote
Elizabeth Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 (edited) Ja sam od Visions... skinula samo neku pesmu 'Lost' i tu Nicole ima cak slicnu boju glasa kao Tarja.. jel' uspeo neko da iskopa sa neta informaciju o tome ko sve od vokala dolazi u obzir (bar sto se poznatijih tice)? Edited November 3, 2005 by Elizabeth Quote
Telcontar Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Koliko sam ja upucen, Tuomas je negde rekao ( koliko je to tacno ne znam ) da ce nova pevacica biti nepoznata siroj javnosit... Quote
fiction Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 jel' uspeo neko da iskopa sa neta informaciju o tome ko sve od vokala dolazi u obzir (bar sto se poznatijih tice)? Ne ide to bash tako...Moze se nagajdati do sutra, kao sto svi rade..Cinjenica je da necemo saznati dok tuomi ne objavi zvanicno.I nema vise smisla nagadjati... Quote
Nightwing Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Pa zato sto su joj uzeli basistu iz benda... Meni i dalje nije jasno kako je mogao Alexi to da jebe... Quote
Baki Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Tuomas je rekao da josh uvek nema pojma ko bi bio nova pevaljka, mada ja mu posle ovog s Tarjom nishta ne verujem, ko zna,. mozda je vec zbudzio zamenu! A sto se tiche Veronike, mislim da bi se njen glas uklopio u NW ziku, ali fora je sto Finci imaju zeshce komplekse prema Rusima, tako da chisto sumnjam da bi primili Ruskinju u ekipu, a fora je josh shto Nika slusha vishe klasiku no metal, a verovatno im je dosta klasichnih devojki (dodushe, ja ih obozavam!)... Quote
Гера Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 mislim da je tema NW.. :roll: jao.. bre.. kad cje vishe da nam kazu ko jenova pevaljka.. umreh u ishchekivanju... stoja Quote
Nightwing Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 njah...dok cekamo novu pevaljku uvek mozemo slusati Epicu i balaviti za pevaljkom... Quote
Narsil Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Ja mislim da bi Tina-bunda od nerca najbolje lezala nightwishu! Za mene nightwish ne postoji vishe! Quote
~MaX~ Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 (edited) Za mene nightwish ne postoji vishe! I jesam li ti ja poslao adresu jer mi se baguje komp pa nemam pojma.... Edited November 4, 2005 by Maximus Quote
PlanetHell Posted November 4, 2005 Author Report Posted November 4, 2005 Za mene nightwish ne postoji vishe! svasta Quote
Telcontar Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Hej, Tinu ne diraj, ona je posebna... Odoh da balavim za Simone.... :drool: ... Quote
crusader84 Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 svasta Slažem se! Sačekajmo nastavak sage... Tj da vidimo ko će bidne nova pevaljka i kako će kompletan bend da zvuči. Quote
KinSlayer Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Sačekajmo nastavak sage... Nastavak sage...svidja mi se kako ovo zvuci... A sto se benda tice ma ima da zvuce sjajno! Quote
PlanetHell Posted November 4, 2005 Author Report Posted November 4, 2005 i ja tako mislim.. ali o5 niko ne moze pevati stare pesme bolje od tarje valjda.. Quote
Ocean_Soul Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Planet_Hell Posted on 5. 11. 2005, 00:12 i ja tako mislim.. ali o5 niko ne moze pevati stare pesme bolje od tarje valjda.. slazem se sa tobom... nadam se da niko vise nece pljuvati po njoj, sta god da ispadne, jer ipak smo je voleli... mislim, nije umrla ... Quote
Recommended Posts