Nightwing Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Da li bi mi neko dao link za onu sliku, onaj "Ovkako je trebalo da izgleda" alternativni cover za Century Child, sa onom ribom Lui Royo-a ? ja to vise nemam.... a ne secam se sa kog je sitea... Quote
Nightwing Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 naravno da nije Jedna lasta ne cini prolece najzad sam uspeo da upotrebim ovu izreku nije zlato sve sto sija Quote
KinSlayer Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Ma, kad se vec jednom bude znalo ko je nova pevaljka bice ono: The Queen is dead! Long live the Queen! Zasad je samo: The Queen is dead! Quote
Elizabeth Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 (edited) pa dobro ajd mi reci dal jos neko moze da peva ko ona? Moze qrac... svako ko ima makar 5 ili 6 godina solo pevanja (no dobro, ipak malko vise) moze da otpeva pesme NW jednako kvalitetno kao Tarja. e sad, to sto smo mi navikli na njenu pojavu/boju glasa - to je vec druga prica. i ja jedva cekam da cujem sta je rekla na konferensiji. mogla bih da se kladim da joj je Marcelo vec napisao scenario za to... Edited November 8, 2005 by Elizabeth Quote
ValhallaWarior Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Ma nightwish se i onako prodao,prestao sam da ih slusam,oceanborn je zakon,a ovo ostalo zrachi Quote
PlanetHell Posted November 8, 2005 Author Report Posted November 8, 2005 go back to valhalla... Quote
voodoo_ Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Ja se iskreno nadam da će nova pevačica biti potpuna suprotnost staroj (u svakom pogledu)? Čemu devojka sličnog izgleda i glasa? Da služi kao neuspešna imitacija, da se sprdaju sa njom po časopisima i forumima, da obara status i broj prodatih diskova benda? Ne, nego neka nova, sa kojom će Nightwish krenuti u novu eru. Quote
Baki Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Ma da, ne treba da ima slicnu BOJU glasa, ali ipak ttreba da podjednako dobro peva i operski i popasto! Quote
KinSlayer Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Ma da, ne treba da ima slicnu BOJU glasa, ali ipak ttreba da podjednako dobro peva i operski i popasto! Ili samo operski... Quote
crusader84 Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Ili samo operski... Bez onoga "Ili" moliću lepo! Quote
Narsil Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 nja nightwish never be the same again,ali jedva cekam da vidim Tarju 2.... Naslovna strana Hupera: Tarja dobila sut kartu Quote
PlanetHell Posted November 8, 2005 Author Report Posted November 8, 2005 u jbt ala su okrutni... moracu da kupim da vidim Quote
Divlji Tigar Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Treba Da peva onaj basista jebes pevaljke Quote
Ocean_Soul Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 lake_bodom pa dobro ajd mi reci dal jos neko moze da peva ko ona? Moze qrac... muzika ce nadam se ostati odlicna ko i do sada , a sto se tice vokala.....dead... hm.... slazem se..... vidim i dalje je popularno pljuvati po tarji....dobro... sta da vam radim, kako hocete, ali ja vam se necu pridruziti, samo mi je zao.... ali opet vi njoj kao ni ostalima niste ni do kolena, tako da je to jedino sto vam preostaje.... sigurna sam da bi tako isto pljuvali i po bilo kom drugom clanu benda (u koliko bi bio izbacen) kad bi vam servirali slicnu pricu.... no dobro... nikad se nece prometniti ljudski um.... sta da se radi... samo jadna ta devojka koja dodje na njeno mesto, bice par ljudi koji ce je podrzavati bez obzira na njeno pevanje, kao i sto ce biti gomila koja ce je pljuvati opet, bez obzira na njeno pevanje.... nije mi namera nikaog da vredjam samo konstatujem... pozz Quote
Nightwing Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Ne, nego neka nova, sa kojom će Nightwish krenuti u novu eru. po meni su to vec uradili na ONCEu Quote
dushmanin Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 @ocean soul ja to vec rekoh......samo u inat svim pacenicima a na moje zadovoljstvo slusacu nw svejedno.....jaooo moram da kupim huper Quote
Narsil Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 kupio sam hammer i u njemu je objavljeno tuomsovo pismo , a ako je ono tacno(posto pise u hammeru moram da pitam ) onda mi izgleda da je Tarja jedna velika kucka.... Quote
Novaliis Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 kupio sam hammer i u njemu je objavljeno tuomsovo pismo , a ako je ono tacno(posto pise u hammeru moram da pitam ) onda mi izgleda da je Tarja jedna velika kucka.... ja sam to znao od ranije.. Quote
Telcontar Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 hm.... slazem se..... vidim i dalje je popularno pljuvati po tarji....dobro... sta da vam radim, kako hocete, ali ja vam se necu pridruziti, samo mi je zao.... ali opet vi njoj kao ni ostalima niste ni do kolena, tako da je to jedino sto vam preostaje.... sigurna sam da bi tako isto pljuvali i po bilo kom drugom clanu benda (u koliko bi bio izbacen) kad bi vam servirali slicnu pricu.... no dobro... nikad se nece prometniti ljudski um.... sta da se radi... samo jadna ta devojka koja dodje na njeno mesto, bice par ljudi koji ce je podrzavati bez obzira na njeno pevanje, kao i sto ce biti gomila koja ce je pljuvati opet, bez obzira na njeno pevanje.... nije mi namera nikaog da vredjam samo konstatujem... pozz Cekaj, o cemu ti sad pa pricas ? Ko pljuje tarju... A sto se tice njenih vokalnih sposobnosti, jos nisam video da je neko isprozivao nju... A sto se tice nje, njenog menadzera i benda, ako mene pitas, to je jasno...Jednostavno, ne mozes da budes u NWu i da forsiras svoju solo karijeru...jebi ga... Tarja do sada nije ni jednom, negirala Tuomasove reci, da je izjavila da joj Nightwish ne treba, i da odlazi posle sledeceg albuma... Meni to neko da kaze, ja bi rekao samo ok, sada zavrsavamo saradnju.. Quote
PlanetHell Posted November 9, 2005 Author Report Posted November 9, 2005 kupio sam hammer i u njemu je objavljeno tuomsovo pismo , a ako je ono tacno(posto pise u hammeru moram da pitam ) onda mi izgleda da je Tarja jedna velika kucka.... ako tako hammer kaze onda mora da je istina Quote
Baki Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Fala Bogu da je kuchka! Dosadilo joj da je svi smatraju nekom tamo tunjevinom iz opere, sva fina i mirna, pa sad mora malo da se kurchi! Ipak je ona DIVA!!!!!! Quote
Elizabeth Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 po meni su to vec uradili na ONCEu da, sad ce biti Twice, ili jos bolje, Once Again... Ja mislim da je za sve ovo Marcelo kriv. Da ga nije upoznala mozda se ne bi toliko promenila... Ko zna sta joj je utuvio u glavu... ali verovatno je nesto tipa 'sta ce ti NW kad mozes imati solo karijeru' ili tako nesto...mozda joj je utuvio i to da ona njima nije ni do kolena zato sto ima ipak neko muzicko obrazovanje.. bzvz. s druge strane, prirodno je da ona zeli da se usavrsava na solopevackom planu... Quote
Recommended Posts